Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη αναφορικά με την επίλογη ανάμεσα σε δυο μνήμες. Οι εν λόγο μνήμες είναι :

Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 DRAM 1866MHz CL9 Memory Kit (CMY8GX3M2A1866C9)

και

Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 DRAM 2133MHz CL9 Memory Kit (CMY8GX3M2B2133C9)

η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μικρή οπότε θα ήθελα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Απο θέμα ταχύτητας ειτε την μιας βάλεις ειτε την αλλη διαφορές δεν θα δεις , απο εκει και πέρα πρέπει να δεις και τι υποστηρίζει η motherboard σου οποτε καλο ειναι να μας πεις ποια εχεις

Δημοσ.

Η μητρική σου υποστηρίζει μεχρι 1600 χωρις overclock οποτε καλύτερα να πάρεις σε αυτην την ταχύτητα

Δημοσ.

Ναι ή λογική αυτό υπαγορεύει σίγουρα απλά αν ήθελα να βάλω κάποια μεγαλύτερης συχνότητας μνήμη (χωρίς να πάω στις τέρμα υψηλές συχνότητες που θεωριτικά δέχεται) θέωρεις ότι θα είχα πρόβλημα ασυμβατότητας?

Δημοσ.

Αν βάλεις πανω απο 1600 για να πετύχεις την ταχύτητα της μνήμης θα πρέπει να μπλέξεις με overclock το οποιο εκτος οτι δεν ειναι απλο να το κάνεις μπορει να μην λειτουργήσει και οι μνήμες να τρέχουν χαμηλότερα παλι στα 1600 οποτε θα πανε τσάμπα

Δημοσ.

Προσωπικά εμενα δεν μου εχει δουλέψει ποτε σωστα το XMP για αυτο ας κρατάμε μικρό καλάθι :)

Δημοσ.

Και εγώ θέλω να πιστέυω (και να ελπίζω) ότι με xmp profile στο bios δεν θα έχω θέμα αν και δεν το έχω ξαναδούλεψει και εγώ οφείλω να ομολογήσω παρόλα αυτά μεταξύ των δύο kit πιο θα προτείνατε περισσότερο ανεξάρτητα τιμής, ισχύει και εδώ το πιο υψήλη συχνότητα σημαίνει αυτομάτως και πιο γρήγορη? Δεν παίζουν ρόλο τα timings του κάθε kit καθώς και οι τάσεις λειτουργίας τους? Γιατί το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και στα δύο kits το latency είναι CL9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...