Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελα παιχνιδια!!!Ολη η σειρα απο τα αγαπημενα του PSX..

Όντως φίλε :) Γενικά ρε παιδιά βλέπω ότι τώρα όλα τα παιχνίδια είναι επιστημονικής φαντασίας τότε μπορεί να ήταν χάλια σε γραφικά και απλά αλλά ήταν καλύτερα αυτό πιστεύω..

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό Που Πολλοί Ενθουσιάζονται Με τα καινούργιας γενιάς Games Μόνο Και Μόνο Για Τα Γραφικά Δίχως Να Υπολογίζουν Άλλους Σημαντικότερους Παράγοντες Ειλικρινά Eίναι Απογοητευτικό...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό Που Πολλοί Ενθουσιάζονται Με τα καινούργιας γενιάς Games Μόνο Και Μόνο Για Τα Γραφικά Δίχως Να Υπολογίζουν Άλλους Σημαντικότερους Παράγοντες Ειλικρινά Eίναι Απογοητευτικό...

Συνφωνώ φίλε...παρόλο που το pc μου παίζει όλα τα νέα games σε full grapchis δεν μου αρέσουν τα νέα παιχνίδια καθόλου...θυμάμε πριν μια 10ετία έπεζα στο ps2 παιχνίδια δεν είχαν γραφικά αλλά άξιζε να παίξεις και 1 και 2 φορές τώρα όλα αυτά τα παιχνίδια που υπάρχουν με διαστημόπλοια να πετάνε οι ανθρώποι κτλ είναι ηλιθιότητες...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι που είχα καεί άσχημα. Το είχα πάρει 15.000 δρχ γνήσιο! Μετά απο άπειρες ώρες το τερμάτισα, αλλά θυμάμαι ότι δυσκόλευε τρελά στο τέλος...........

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω ενα game!

Καλησπερα,

Ψαχνω ενα game που επαιζα μικρος και δεν μπορω να θυμηθω πιο ειναι συγκεκριμενα και για πιο συστημα!

Το game ειναι σιγουρα ενα harry potter και νομιζω οτι ειναι η καμαρα με τα μυστικα!

Οι μονες σκηνες που θυμαμαι ειναι μια πιστα που  οδηγας ενα ιπταμενο αμαξι (οσοι εχουν δει την ταινια ξερουν τι λεω)και σε κυνηγάει ενα τρενο (αυτο που και καλα εχασαν ο Harry και ο Ρον)

Και αλλη μια που οταν και καλα ο harry θελει να παει στην Διαγωνιο αλεα χρησιμοποιεί το τζακι και με το που ριξει την σκονη ο harry παει σε κατι σαν τσουληθρα που μπορει να πεσει ευκολα,πεταγονται φλογες απο εδω και απο εκει και αλλα τετοια!Μεχρι να φτασει στο τελος που φτανει στο καταστημα!

Ξερει κανεις πιο game ειναι και για πιο συστημα?(γιατι τοτε αλλο game ηταν για το xbox αλλο για το PS κτλ.)

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη γιατι μπορει να ακουστει λιγο γελοιο το θεμα αλλα ειναι ενα game που επαιζα μικρος και θελω να το ξαναπαιξω πολυ!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιχνιδι Σε Αιθουσα Σχολειου

καλησπερα . 

Πιστευω πως μεσα απο το insomnia θα βρω το παιχνιδι το οποιο ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο.

Γυρω στο '90-'95 το θυμαμαι εγω (ή σε κονσολα ή σε ηλεκτρονικα καταστηματος τα οποια λεγαμε πιου-πιου για τον χαρακτηριστηκο ηχο που εκαναν) . Το στορυ εχει  ως εξης :

εισουν μαθητης σε μια ταξη και επρεπε να πας σε αλλα θρανια οπου καθοντουσαν μαθητριες και εαν θυμαμαι καλα

επρεπε να τις δινεις φιλακια ή κατι τετοιο . Εαν σε τσακωνε ο δασκαλος , εχανες καρδουλα . 

Σας ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Δεν ξέρω τέτοιο παιχνίδι σε κονσόλα, αν θυμάμαι καλά ήταν από τα χαζά παιχνίδια του internet. Αν γράψεις Classroom kissing games θα βρεις αρκετά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιχνίδι σε trash κανάλια

Θυμάμαι μικρός, σε αυτά τα μικρά κανάλια με τις παρουσιάστριες που παίζουν κρεμάλα κτλ. υπήρχε ένα βιντεοπαιχνίδι, που πάταγες κουμπιά στο τηλέφωνο και έπαιζες.

Θυμάται κανείς τι ήταν?

Δημοσ.

Τι θυμήθηκες;

Ο παρουσιαστής ήταν άνδρας και στην αρχή είχε μόνο ποδόσφαιρο μετά με πειρατές και ένα επιστημονικής φαντασίας.

Αν λες αυτό μιλάμε για καλτ 90ίλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Choutas είπε

Τι θυμήθηκες;

Ο παρουσιαστής ήταν άνδρας και στην αρχή είχε μόνο ποδόσφαιρο μετά με πειρατές και ένα επιστημονικής φαντασίας.

Φώντας Τσούνης κύριοι, τώρα έχει γίνει ειδήμων του στοιχήματος...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Choutas είπε

Τι θυμήθηκες;

Γι αυτό μιλάει.

Για κάποιο ακατανόητο λόγο μου έρχεται στο μυαλό το όνομα Τζόε Ραζ. Έτσι πρέπει να λεγόταν ο ήρωας σε αυτό με τους πειρατές και το επιστημονικής φαντασλιας.

Ήμουν δημοτικό όταν το δείχνανε αυτό το έκτρωμα και ήθελα τόσο πολύ να πάρω τηλέφωνο να πάιξω

Δημοσ.

Ειχε συζητηθεί και πιο παλια εδώ πάλι στο insomnia και είχε ανέβει το βιντεο στα γερμανικά απλά πατήστε από το 1:33 έως 1:51 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...