Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας θυμήθηκα σήμερα ένα παλιό game που έπεζα πολύ μικρός άλλα δεν θυμάμαι το όνομα του...αν το ξέρει κανένας να μου πει :) Λοιπόν το έπεζα σε μια κονσόλα ήταν με κάτι tanks και εχτιζα και κατι τοίχους αν θυμάμαι καλά... Νομίζω λεγόταν κατι σαν war of tanks... ουτε σε ποια κονσόλα το έπεζα δεν θυμάμαι.. :( θυμάμαι μόνο ότι περνούσα υπέροχα αν το ξέρει κάποιος ασ μου πει :)

Τελικά ήταν εύκολο το βρήκα ;)

Δημοσ.

όποιος μπορεί ας βοηθήσει,

στο άλλο παιχνίδι ήσουν παρουσιαστής σε ένα show και σκοπός ήταν να παραμείνεις ζωντανός στο μέρος που ήσουν, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από αυτό το παιχνίδι.

Δημοσ.

<p>όποιος μπορεί ας βοηθήσει,</p>

<p>στο άλλο παιχνίδι ήσουν παρουσιαστής σε ένα show και σκοπός ήταν να παραμείνεις ζωντανός στο μέρος που ήσουν, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από αυτό το παιχνίδι.</p>

The devil inside

Δημοσ.

Γειά σας θυμήθηκα σήμερα ένα παλιό game που έπεζα πολύ μικρός άλλα δεν θυμάμαι το όνομα του...αν το ξέρει κανένας να μου πει :) Λοιπόν το έπεζα σε μια κονσόλα ήταν με κάτι tanks και εχτιζα και κατι τοίχους αν θυμάμαι καλά... Νομίζω λεγόταν κατι σαν war of tanks... ουτε σε ποια κονσόλα το έπεζα δεν θυμάμαι.. :( θυμάμαι μόνο ότι περνούσα υπέροχα αν το ξέρει κάποιος ασ μου πει :)

αυτο λες?

Δημοσ.

όποιος μπορεί ας βοηθήσει,

στο άλλο παιχνίδι ήσουν παρουσιαστής σε ένα show και σκοπός ήταν να παραμείνεις ζωντανός στο μέρος που ήσουν, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από αυτό το παιχνίδι.

Τhe Devil Inside

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναζήτηση παλιού παιχνιδιού για PS1

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να μου πεί κάποιος εάν ξέρει ένα παλιό παιχνίδι για το ps1 εάν δεν κάνω λάθος που υπήρχε όπου ξεκίναγε και ήταν ένας άντρας με μια γυναίκα σε ένα βανάκι και πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο και ο άντρας προσπαθούσε μέσα απο ένα δωμάτιο να σκοτώσει απέναντι κάποιυς άλλους ιάπωνες με όπλο εάν θυμάμε καλά...εάν ρε παιδιά ξέρετε τον τίτλο απο το παιχνίδη αυτό απαντήστε γιατί ψάχνω να βρώ το παιχνίδη το έπεζα μικρός...

Δημοσ.

Νομίζω το έχω πετύχει σε βίντεο του Metal Jesus. Μήπως ήταν κάτι με φαρ ουέστ;

Ρε φίλε να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμε καθόλου απλός μόνο αυτό θυμάμε...και μάλιστα είχε και multiplayer που επέλεγες όπλο και στολή κάθε παίκτη και είχε και μια πίστα σε νεκροταφείο και ήταν βράδυ και κάτω στο υπόγειο ειχε ένα πτώμα.

Δημοσ.

πυροσβεστης ηταν ο αντρας;

Όχι φίλε..απλός ξείναγε σε ένα βαν μέσα ήταν και μια γυναικα με κοντό  μαλί και αυτός φόργαε κουστούμι και μάλιστα αυτοί οι δύο έχουν βγάλει και άλλο παιχνίδι το οποίο το είχα πρίν λίγα χρόνια και το έχασα.

Δημοσ.

Μπορει τι syphon filter...!Για ψαχτο!

Φίλε μου να σε καλά εσύ και όσοι άλλοι απαντήσανε :) καλά λές το παιχνίδη είναι το syphon filter το 3 ορίστε και βίντεο με αυτό που σας είπα :) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...