Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητηση παιχνιδιου ps1

Ψαχνω ενα παιχνιδι, που ειναι σαν το luola και το ειχα παιξει σε ενα cd με demo.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδη δεν τα πωλουσαν αλλα υπηρχαν μονο στα dema;

οκ βρηκα μια συλλογη με 83 τετοια παιχνιδια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παλιό arcade παιχνίδι - όνομα τίτλου

Παιδια εφαγα φλασια.

Εβλεπα τα καλυτερα beat em up/ fighting παιχνιδια των arcades και μου ηρθε καποιο που δεν το βρηκα σε καμια λιστα. Οποιος μπορει να βοηθησει πραγματικα τον κερναω καφε!

- Το παιχνιδι ειχε να διαλαξεις διαφορους χαρακτηρες, ηρωες και μυθικα τερατα οπως Ηρακλης, Δρακος, Μινοταυρος και αλλα, και το χαρακτηριστικο του παιχνιδιου ηταν οτι επαιζες σε αρενες οι οποιες διεθεταν και παγιδες. Απο κινησεις το μεγαλο του χαρακτηριστικο ηταν οτι ειχε μια κινηση "super throw" η οποια πραγματικα εσκιζε αν καταφερνες να την κανεις. Ο καθε χαρακτηρας ειχε και μετρητες δυναμης, ταχυτητας και αντοχης-skills.

Δεν μπορω να θυμηθώ και αλλες λεπτομερειες παρα το οτι τα τελευταια boss ηταν ο Pazuzu και ενας μαγος.

Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! Εισαι πρωτος λεμε αν και η συγκεκριμενη εκδοση δεν μου φενεται για το arcade. Παντως αφου βρικαμε το ονομα ειμαι ευχαριστημενος! Εισαι πρωτος, σοβαρα τωρα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω ενα παιχνιδι....

Ψαχνω εδω και καιρο ενα βιντεοπαιχνιδι που ειχα στο PlayStation 2.

Ειναι πολεμικο. Εχει 3 ή 4 πιστες. Στην πρωτη εισαι σε ενα πλοιο πολεμας κατι γερμανους (ΝΟΜΙΖΩ). Μετα οταν το νικας πας σε ενα μερος στην Αφρικη. Στο τελος εισαι σε ενα αρχηγειο. Απλα σκοτωνεις με οπλα τους εχθρους.

Ψαχνω εδω και καιρο τον τιτλο.

Κανεις βοηθεια;

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και καιρο ενα βιντεοπαιχνιδι που ειχα στο Playstation 2. Ειναι πολεμικο. Εχει 3 ή 4 πιστες. Στην πρωτη εισαι σε ενα πλοιο πολεμας κατι γερμανους (ΝΟΜΙΖΩ). Μετα οταν το νικας πας σε ενα μερος στην Αφρικη. Στο τελος εισαι σε ενα αρχηγειο. Απλα σκοτωνεις με οπλα τους εχθρους.Ψαχνω εδω και καιρο τον τιτλο.Κανεις βοηθεια;

μηπως ειναι το Vietnam?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...