evoracing Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Μου έδωσαν μια απλή κλασική κιθάρα και θέλω να μάθω να παίζω πολύ..! δεν έχω ιδέα από νότες, συγχορδίες και τα σχετικά οπότε ξεκινάω από το 0... Λεφτά για ωδείο δεν υπάρχουν οπότε θα επικεντρωθώ στο internet. Ξέρετε κάποιο chanel, site, πρόγραμμα που να μπορώ να μάθω έστω τα βασικά? επίσης και το πως κρατάμε την κιθάρα γιατί το λίγο που μου έμαθε ένα παιδί να παίζω ένα τραγούδι, βρίσκω παντού (ακουμπάω χορδές)... Ευχαριστώ
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Μου έδωσαν μια απλή κλασική κιθάρα και θέλω να μάθω να παίζω πολύ..! δεν έχω ιδέα από νότες, συγχορδίες και τα σχετικά οπότε ξεκινάω από το 0... Λεφτά για ωδείο δεν υπάρχουν οπότε θα επικεντρωθώ στο internet. Ξέρετε κάποιο chanel, site, πρόγραμμα που να μπορώ να μάθω έστω τα βασικά? επίσης και το πως κρατάμε την κιθάρα γιατί το λίγο που μου έμαθε ένα παιδί να παίζω ένα τραγούδι, βρίσκω παντού (ακουμπάω χορδές)... Ευχαριστώ Πολύ καλο site για αρχάριους είναι το justinguitar.com . Έχει σχεδόν τα πάντα που χρειάζεται ενας αρχάριος. Απο στάση του σώματος και πως να κρατάς τη κιθάρα εως ακκόρντα, συγχωρδίες και σκάλες.
iodna2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Φιλική συμβουλή : όταν κάποια στιγμή μπεις youtube να τσεκάρεις tutorial για ένα τραγούδι (που θα μπεις) απέφυγε τα tutorials από wannabe δασκάλους κιθάρας που κάνουν μπαμ από μακριά ότι δεν το 'χουν. Τι εννοώ: μακριά από σπυριάρηδες εφηβους σε βίντεο τραβηγμένα με μούφα κάμερα χειριστου ήχου και εικόνας και στυλάκι "έλα να σε μάθω να παίζεις blues σε 9 λεπτά" Προτίμησε πιο προσεγμένες παραγωγές από κανάλι που βγάζει αρκετά tutorials και συχνά . Ο λογος για τα παραπάνω είναι ότι αν μάθεις να παίζεις λάθος(ακολουθώντας τον άμπαλο youtuber) από την αρχή μετά θα δυσκολευτείς αρκετά να αλλάξεις τεχνική. και θα χρειαστεί να αλλάξεις τεχνική γιατί απλά δεν θα γίνεται να προχωρήσεις αλλιώς από ένα επίπεδο κ μετά. Για αρχή : υπομονή + ασκησούλες + αργοοοοός ρυθμός να "λυθεί" το χέρι και μετααά κανενα τραγουδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα