Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβως πρεπει να κανεις στο Ε.Τ.? Δεν καταλαβα..

Στουπί, Μεσκαλίνες/Ληγμένα, Σπίρτα, Τσεκούρι, Ζιπέλαιο και φυσικά το catridge

Περιχύνουμε το Ζιπέλαιο στο Catridge και το στουπί και τυλίγουμε το catridge με το στουπί, καταπίνουμε τα ληγμένα και με τα σπίρτα βάζουμε φωτιά στο στουπί και παρακολουθούμε ενόσω τα ληγμένα ενεργούν, ακολούθως και ενώ τα ληγμένα έχουν αρχίσει να μας κυριεύουν αρπάμε το τσεκούρι και ρημάζουμε τον τόπο φωνάζοντας E.T. Phone Home! :lol: :D

• Like 7
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στουπί, Μεσκαλίνες/Ληγμένα, Σπίρτα, Τσεκούρι, Ζιπέλαιο και φυσικά το catridge

Περιχύνουμε το Ζιπέλαιο στο Catridge και το στουπί και τυλίγουμε το catridge με το στουπί, καταπίνουμε τα ληγμένα και με τα σπίρτα βάζουμε φωτιά στο στουπί και παρακολουθούμε ενόσω τα ληγμένα ενεργούν, ακολούθως και ενώ τα ληγμένα έχουν αρχίσει να μας κυριεύουν αρπάμε το τσεκούρι και ρημάζουμε τον τόπο φωνάζοντας E.T. Phone Home! :lol: :D

Ahahahahahha

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι για να βγάζουν τέτοια ντοκιμαντέρ. Θα τους έχουν τελειώσει εντελώς οι ιδέες για το τι μπορούν να φτιάξουν για το xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το ότι χρεοκόπησε με το Ε.Τ η Atari το θεωρώ βλακώδες (με το παιχνίδι) καθότι έδωσε 22 εκατομμύρια !!  ( και μιλάμε για το 1983) μόνο και μόνο για να πάρει τα δικαιώματα. Δηλαδή πιο ήταν το σκεπτικό σε όλοι την υπόθεση? "Κάτσε να σπαταλήσουμε χρόνο στο να κλείσουμε συμφωνία για τα δικαιώματα  και λεφτά στην συμφωνία , και ας δώσουμε στον προγραμματιστή 4 βδομάδες διορία για να βγάλει ένα παιχνίδι που επειδή πήραμε 22 εκατομμύρια (!) τα δικαιώματα περιμένουμε να είναι απίστευτο" Εμ ναι οκ. Βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου . End of story. 

Δημοσ.

Μετά από 30 χρόνια ήταν όλα άθικτα

Πόσο e-waste υπάρχει που θα είναι άθικτο για μερικούς ακόμη αιώνες...

Βλέπουμε το δάχτυλο αντί το φεγγάρι νομίζω...

Πραγματικα ποσα χρονια θα περασουν για να λιωσουν αυτα κανενας δεν ξερει.

Δημοσ.

Πραγματικα ποσα χρονια θα περασουν για να λιωσουν αυτα κανενας δεν ξερει.

Τετοιες παιγνιδαρες μενουν αναλοιωτες στο χρονο...

(αν δεν παρει τηλεφωνο ο Ε.Τ εκει θα καθονται και θα περιμενουν).

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω η πραγματικη ειδηση ειναι η ανασκαφη. Εικονες απο το μελλον. Μελλοντικοι αρχαιολογοι θα ξεθαβουν ps,xbox και το hp λαπτοπακι μου

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από 30 χρόνια ήταν όλα άθικτα

Πόσο e-waste υπάρχει που θα είναι άθικτο για μερικούς ακόμη αιώνες...

Βλέπουμε το δάχτυλο αντί το φεγγάρι νομίζω...

Σκέψου λίγο τους αρχαιολόγους τους μέλλοντος.

ΥΓ. Τώρα είδα το παραπάνω σχόλιο.

Δημοσ.

S.T.U.N RUNNER σωστα; ;)

σωστα!!! ναι ρε φιλε! πωπω χίλια ευχαριστω. μολις το πες πηγα ειδα βιντεακια στο utube! 

ειχα φαει απιστευτο κολλημα και το ειχα τερματισει τελικα μερικες 100αδες φορες κυριολεκτικα και ηξερα καθε στροφη σα να ειχα συνοδηγο και καθε θωρακισμενο αυτοκινητο πριν εμφανιστει λες και ειχα ρανταρ!

Δημοσ.

σωστα!!! ναι ρε φιλε! πωπω χίλια ευχαριστω. μολις το πες πηγα ειδα βιντεακια στο utube! 

ειχα φαει απιστευτο κολλημα και το ειχα τερματισει τελικα μερικες 100αδες φορες κυριολεκτικα και ηξερα καθε στροφη σα να ειχα συνοδηγο και καθε θωρακισμενο αυτοκινητο πριν εμφανιστει λες και ειχα ρανταρ!

Αστα φιλε μου και εγω εχω παρομοιες αναμνησεις απο το εν λογω game!!! Mου ειχε φαει τρελα πακετα μπαταριες το lynx προτου παρω μετασχηματιστη :)

Δημοσ.

πιο μαμακια πεθαινεις.... ειδα 2 λεπτα απο το βιντεο του παιχνιδιου και πηγα να πηδηξω απο το παραθυρο απο τη βαρεμαρα

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι τόσα χρόνια μετά, όχι μόνο ασχολούμαστε μ' αυτό το θέμα, αλλά οργανώνουμε εκσκαφές, συζητήσεις, ντοκυμαντέρ κλπ κλπ (δεν το λέω υποτιμητικά), πράγμα που καταδεικνύει τη σημασία μέσα στο χρόνο εταιρειών που μεσουράνησαν, έκλεισαν αλλά δεν ξεχάστηκαν, όπως η atari!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...