drakoulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 H atari μας άφησε κληρονομια, ακόμα καμαρώνω το jaguar μου !!!
jquign Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 διαβασα οτι λεγεται πως η Atari εθαψε εκει, γυρω στις 3,5 εκατομμυρια! απουλητες κασετες/αντιτυπα του παιχνιδιου ET!
aris1986 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτο το παιχνιδι ηταν μια μπουρδα και μιση. Ποια ηταν η πλοκή του; Να προχωρας με τον Ε.Τ;
whiteman7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 στα περισσοτερα παιχνιδια εκεινης της εποχης δεν υπήρχε πλοκή. οπως το ειπες, προχωράω σκοτωνω, αποφευγω, τρεχω...τετοια πραγματα μιλαμε για την κονσολα 2600 εγω πάντως ήμουν εκστασιασμένος τότε με αυτα τα παιχνιδια 2
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Περιμένω κι εγώ την περιβόητη ταινία του AVGN. Στο ενδιάμεσο προσπαθήστε να με πείσετε ότι το ΕΤ είναι χειρότερο από κάτι "παιχνίδια" του στιλ Flappy Birds.
Spyros_Spy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εμένα μου λες για το ET. Το είχα και το "έπαιζα".. Ποτε δεν κατάλαβα τι γινόταν.. Ήμουν βεβαια κάτω απο 10 χρονων. 1
Socratis_g Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και για ποιο λόγο τα έθαψε? Κάθε εταιρία που χρεοκωπεί θάβει κάπου το στοκ που της έμεινε? Δεν το κατάλαβα.. 3
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και για ποιο λόγο τα έθαψε? Κάθε εταιρία που χρεοκωπεί θάβει κάπου το στοκ που της έμεινε? Δεν το κατάλαβα.. Καθε εταιρια που χρεωκοπει πρεπει να κανει ακριβως το ιδιο;
sugardad78 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 στα περισσοτερα παιχνιδια εκεινης της εποχης δεν υπήρχε πλοκή. οπως το ειπες, προχωράω σκοτωνω, αποφευγω, τρεχω...τετοια πραγματα μιλαμε για την κονσολα 2600 εγω πάντως ήμουν εκστασιασμένος τότε με αυτα τα παιχνιδια Έτσι ακριβώς!!! Πόσα καλοκαίρια πέρασα παίζοντας Site: , Site: , Site: , Site: , Site: , Site: ( Έτσι ξεκινησα..), Site: , Site: , Site: , Site: , Site: Στα 80's αυτό ήταν κάτι παραπάνω από XBOX 360/ONE ήταν Θεόσταλτο Βλέποντας το βίντεο χαίρομαι που ποτέ δεν έτυχε να πέσει αυτό το "παιχνίδι" στα χέρια μου, είναι total fail χαχαχχαχααχ Όσοι πιστοί το διαθέτετε ακόμα το Θηριάκι εδώ θα βρείτε τα πάντα αλλά και χακιές
jimakos00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 To αταρι για την εποχή του ήταν κορυφή. Επίσης και τα παιχνίδια του. Μην ξεχνάτε ότι τότε δεν υπήρχαν ούτε PC μα ούτε και τίποτε άλλο παρά κάτι παιχνιδάκια ηλεκτρονικά χειρός.
geopis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 οπως και ενα διαστημικο με ενα διαστημοπλοιο που ξεχναω το ονομα του τιτλου S.T.U.N RUNNER σωστα; 1
Shadowjump Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τι ακριβως πρεπει να κανεις στο Ε.Τ.? Δεν καταλαβα..
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τι ακριβως πρεπει να κανεις στο Ε.Τ.? Δεν καταλαβα.. Να τον καταφερεις να παρει τηλεφωνο σπιτι του... 1
Shadowjump Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Να τον καταφερεις να παρει τηλεφωνο σπιτι του... Πως? Το μονο που βλεπω ειναι να πεφτει σε κατι πηγαδια :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα