Προς το περιεχόμενο

wag200g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum και χρονια πολλά !  πρίν λίγες μερες άλλαξα παροχο και απο την forhnet πηγα στον οτε μου εδωσαν το ΖΤΕ ρουτερ αλλα δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ασε που δεν εχει και μεγαλη εμβελεια το ασυρματο !! ξερει καποιος αν μπορω να βαλω το WAG200G που εχω η χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

α.πεταμα το zte.

β.κανεις firmware update το Linksys στην εκδοση 1.01.09 που νομιζω ειναι η τελευταια.

γ.το βαζεις πανω και περνας το username σου και το passwοrd που ελαβες με μυνημα

Δημοσ.

α.πεταμα το zte.

β.κανεις firmware update το Linksys στην εκδοση 1.01.09 που νομιζω ειναι η τελευταια.

γ.το βαζεις πανω και περνας το username σου και το passwοrd που ελαβες με μυνημα

Ευχαριστω poulinos , δεν χρειαζεται δηλαδη τιποτα απο ρυθμισεις ;  :-)

Δημοσ.

ΟΚ το εκανα update και το συνδεσα αλλα !! εχω προβλημα με το ΖΤΕ εφτανε τα 6Μbps τωρα με το linksys εφτασα τα 9800Μbps αλλα σε σχεση με την forthnet ειναι πολυ κατω ειχα δει μεχρι και 18Μbps !!  τι φταει  τωρα ;  :mad:

Δημοσ.

αν του το κανει και με το zte αυτο τοτε δεν φταιει το adsl2+.ας το δοκιμασει απο Multimode να το κανει adsl2+ αν και κατι αλλο μου βρωμαει.

ΟΚ το εκανα update και το συνδεσα αλλα !! εχω προβλημα με το ΖΤΕ εφτανε τα 6Μbps τωρα με το linksys εφτασα τα 9800Μbps αλλα σε σχεση με την forthnet ειναι πολυ κατω ειχα δει μεχρι και 18Μbps !!  τι φταει  τωρα ;  :mad:

γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.εχεις και τα χαρακτηριστικα απο πριν απο forthnet Μηπως?

Δημοσ.

Μπορει να εχει βαλει το τηλεφωνικο και σε 2 ρουτερς. Παιζει και αυτο

Δημοσ.

εκει θα πηδηχτω απο το παραθυρο:P.
μπορει απλα και στην αλλαγη εταιρειας να πετυχε σε προβληματικο ζευκτικο κα να γινε αυτο αν δεν εχει αλλαξει τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Γειά σας είμαι εκτός σπιτιού τρίτη που θα επιστρέψω θα κοιτάξω τα χαρακτηριστικά τής γραμμής ! Καλό σαββατοκύριακο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδία τελικά μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να συνδεθω στο φορουμ ! επιτελους να ανεβασω και τις μετρησεις που δειχνει το linksys . Το εβαλα στο adsl2+  και να τι μου εδειξε :

DSL Status: Συνδεδεμένος DSL Modulation Λειτουργία: ADSL2 + Λειτουργία DSL Path: Interleaved Οι μεταγενέστεροι Βαθμολογία: 12029 kbps Upstream Rate: 861 kbps Downstream Margin: 10 db Upstream Margin: 13 db Οι μεταγενέστεροι Εξασθένηση Line: 20 db Εξασθένηση Upstream Line: 4.5 db Οι μεταγενέστεροι Διαβιβάστε τη δύναμη: 12 db Upstream Διαβιβάστε τη δύναμη: 22 db rh_cisco.gif     PVC Connection       Συμπύκνωση: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC QoS: UBR Pcr Βαθμολογία: 0 Scr Βαθμολογία: 0 Αυτόματος εντοπισμός: Ενεργοποίηση VPI: 8 VCI: 35 Ενεργοποίηση: Ναί PVC Status: Επάνω

ποια η γνωμη σου poulinos ?

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδία τελικά μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να συνδεθω στο φορουμ ! επιτελους να ανεβασω και τις μετρησεις που δειχνει το linksys . Το εβαλα στο adsl2+  και να τι μου εδειξε :

DSL Status: Συνδεδεμένος DSL Modulation Λειτουργία: ADSL2 + Λειτουργία DSL Path: Interleaved Οι μεταγενέστεροι Βαθμολογία: 12029 kbps Upstream Rate: 861 kbps Downstream Margin: 10 db Upstream Margin: 13 db Οι μεταγενέστεροι Εξασθένηση Line: 20 db Εξασθένηση Upstream Line: 4.5 db Οι μεταγενέστεροι Διαβιβάστε τη δύναμη: 12 db Upstream Διαβιβάστε τη δύναμη: 22 db rh_cisco.gif     PVC Connection       Συμπύκνωση: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC QoS: UBR Pcr Βαθμολογία: 0 Scr Βαθμολογία: 0 Αυτόματος εντοπισμός: Ενεργοποίηση VPI: 8 VCI: 35 Ενεργοποίηση: Ναί PVC Status: Επάνω

ποια η γνωμη σου poulinos ?

α.ζητα 6 ari profile απο την forthnet γιατι μαλλον εχεις 11αρι και χανεις αρκετα σε ταχυτητα.και χανεις και στο Upload.β.βαλε το ρουτερ pppoe/llc Και οχι Pppoa/vcmux

Δημοσ.
DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 12029 kbps

Upstream Rate: 861 kbps

Downstream Margin: 10 db

Upstream Margin: 13 db

Downstream Line Attenuation: 20 db

Upstream Line Attenuation: 4.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db