Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η σταθερότητα η ευχρηστία, η εμφάνιση και οι εφαρμογές πας σε iPhone 5S.

Από πού και ως που είναι το iOS πιο εύχρηστο ή σταθερό από το Android? Για τις εφαρμογές δε, απλά αστείος ισχυρισμός.

Το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι το θέμα εμφάνησης, το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό, και ο λόγος που θεωρείτε το iphone ομορφότερο είναι καθαρά το status που ακολουθεί το όνομα...

Όσον αφορά τη ερώτηση του Malibu... Ανάμεσα στο Note 3 και το S4, η καλύτερη επιλογή είναι με διαφορά το Note. Ανάμεσα στο Note 3 και το iPhone 5s, η σύγκριση δεν είναι τόσο ευκολη μια και μιλάμε για δυο προιόντα που στην ουσία ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, και αυτό όχι λογο specs, και τα δύο είναι πολύ γρήγορα τηλέφωνα αλλα λόγο διαφορετικου form factor και λειτουργιών.

Οι 2 επιπλέον ίντσες του Note 3 στην ουσία είναι διπλάσιο μέγεθος οθόνης, με ότι συνεπάγεται αυτού, και θετικών αλλα και αρνητικών στοιχείων. Οπότε πέρα απο τις όποιες διαφορές λειτουργικού, που εκεί περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχει καθαρά να κάνει με το αν θές κάτι που είναι 4 ιντσες, η κάτι που είναι 6. Πήγαινε σε ένα κατάστημα, δες και τα δύο και διάλεξε. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος όποιο και να αγοράσεις.

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Heatspreader αυτο εχω παρατηρησει και εγω πιο παλια ειχα το 3gs  και μετα πηγα στο s2 που το εχω και τωρα.. Σε ολα τα android δεν αξιζει να εχεις εργοστασιακη ρομ... Στην πρωτη εβδομαδα που το ειχα του ειχα περασει cyanogen.. Δεν ξερω τα καινουργια πως ειναι που εχω πει παραπανω.. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος του ΝΟΤΕ ! κατα τ αλλα δν εχω καποιο αλλο θεμα..

Αν έχεις την όρεξη και το χρόνο να ψαχτείς με Root και άλλες αλχημείες, go for it.

Προσωπικά κάνω χρήση στο Note 3 ίδια με αυτή που έκανα στο iPhone 5. Δεν κλείνω δηλαδή εφαρμογές και δεν του συμπεριφέρομαι διαφορετικά ώστε να ξέρω τι γίνεται.

Απ' την άλλη αν πάρεις κάτι σε Android θα σου μείνουν και λεφτά για καλό ρολόι.

Είναι και αυτό μία άποψη. :)

Από πού και ως που είναι το iOS πιο εύχρηστο ή σταθερό από το Android? Για τις εφαρμογές δε, απλά αστείος ισχυρισμός.

Το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι το θέμα εμφάνησης, το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό, και ο λόγος που θεωρείτε το iphone ομορφότερο είναι καθαρά το status που ακολουθεί το όνομα...

Όσον αφορά τη ερώτηση του Malibu... Ανάμεσα στο Note 3 και το S4, η καλύτερη επιλογή είναι με διαφορά το Note. Ανάμεσα στο Note 3 και το iPhone 5s, η σύγκριση δεν είναι τόσο ευκολη μια και μιλάμε για δυο προιόντα που στην ουσία ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, και αυτό όχι λογο specs, και τα δύο είναι πολύ γρήγορα τηλέφωνα αλλα λόγο διαφορετικου form factor και λειτουργιών.

Οι 2 επιπλέον ίντσες του Note 3 στην ουσία είναι διπλάσιο μέγεθος οθόνης, με ότι συνεπάγεται αυτού, και θετικών αλλα και αρνητικών στοιχείων. Οπότε πέρα απο τις όποιες διαφορές λειτουργικού, που εκεί περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχει καθαρά να κάνει με το αν θές κάτι που είναι 4 ιντσες, η κάτι που είναι 6. Πήγαινε σε ένα κατάστημα, δες και τα δύο και διάλεξε. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος όποιο και να αγοράσεις.

Γιατί το Note 3 εδώ και λίγες μέρες μία φορά το βρήκα κλειστό και άλλη μία έκανε επανεκκίνηση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες περιπτώσεις όπου να εμφανιστεί λίγο lag.

Το Appstore είναι το καλύτερο Store όπως και να το κάνουμε. Το Playstore είναι καλό, αλλά δεν φτάνει το πρώτο. Ούτε εφαρμογή για τα Village Cinemas δεν έχει. :)

Πες το και θέμα Status. Ισχύει πάντως.

Ξέχασα να πω ότι το Note 3 έχει απίστευτη φωτογραφική και Video.

Η μπαταρία πάνω κάτω ίδια είναι. Έχει λίγο καλύτερη το Note 3. Σιγά. Το Note 3 θεωρείται από τα καλύτερα Android σε αυτονομία και όλοι αυτοί που έκραζαν το iPhone για χαμηλή αυτονομία μίλαγαν για το Note. Ορθά και κοφτά θα πω σιγά τα ωά. Την πρώτη μέρα που δεν του είχα βάλει τίποτα, κράτησε σχεδόν δύο μέρες. Τώρα παίζει στη μία μέρα και κάτι. Όταν πας για ύπνο και έχεις 30% θα το φορτίσεις. Να πω ότι στο τέλος της ημέρες είχες 60% ή 80% να πω ότι υπάρχει διαφορά στη πράξη.

Δημοσ.

τωρα εχω το s2  ναι το εχω ρουταρει, το ρουταρα στη 2η μερα γιατι απλα η ρομ της samsung  ειναι για τα σκουπιδια το μονο που κανει ειναι να σου γεμιζει ραμ με αχρηστες εφαρμογες...μπορει να ειναι πιο ομορφο απο cyanogen  αλλα καθολου λειτουργικο.. Και αλλος ενα λογος που με κανει να σκεφτομαι την αγορα Iphone  ειναι και αυτος δηλαδη πες οτι αφηνω το κινητο οπως το πηρα θα μου κολλαει μετα απο λιγες αναβαθμισεις? η αν του βαλω καμποσες εφαρμογες... Θυμαμαι το 3gs  που ειχα και κολλουσε λιγοτερο απο το s2  που εχει και διπυρηνο επεξεργαστη.. 

Δημοσ.

Το iPhone θα αρχίσει να κολλάει μετά από περίπου 3 χρόνια. Όταν δηλαδή θα είναι παλιό για να διαχειριστή το ίδιο του το λειτουργικό (βλέπε iPhone 4) και το βαρύ περιβάλλον του διαδικτύου που όσο πάει βαραίνει.

Οι εφαρμογές στο iOS δεν επηρεάζουν το λειτουργικό. Σπάνια να συμβεί κάτι παράξενο, όπως για παράδειγμα να σου απασχολεί το GPS. Κάθε εφαρμογή είναι αυτόνομη και τρέχει μόνη της. Στο Android η εφαρμογή μπαίνει ας πούμε πιο βαθιά στο λειτουργικό και ναι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Πιο ασφάλεια το iOS γενικά, μη το κουβεντιάζουμε.

Δημοσ.

Γιατί το Note 3 εδώ και λίγες μέρες μία φορά το βρήκα κλειστό και άλλη μία έκανε επανεκκίνηση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες περιπτώσεις όπου να εμφανιστεί λίγο lag.

Αυτο να το κοιταξεις.Δεν ειναι φυσιολογικο για τετοια συσκευη το force restart/shutdown.Τοσα χρονια σε android δεν μου ετυχε ποτε

• Like 1
Δημοσ.

Την περίμενα μία τέτοια απάντηση. :)

Λογικό γιατί δεν δικαιολογείται έτσι στα καλά καθούμενα. Δεν είναι θέμα android αυτό. Μπορεί κάποιας εφαρμογής και όχι hardware θέμα αλλά δεν είναι θέμα android.

Το πήρες με μαμά 4.4.2;

Δημοσ.

Λογικό γιατί δεν δικαιολογείται έτσι στα καλά καθούμενα. Δεν είναι θέμα android αυτό. Μπορεί κάποιας εφαρμογής και όχι hardware θέμα αλλά δεν είναι θέμα android.

Το πήρες με μαμά 4.4.2;

:)

Η απάντηση σου έρχεται ακριβώς σε αυτό που λέω περί σταθερότητας. Και τι εννοώ:

1) Ναι, δεν είναι θέμα Andoird αυτό. Πράγματι μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή. Στο iOS καμία εφαρμογή δεν επεμβαίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είμαι δικαστήριο. Κοιτάω το αποτέλεσμα και μόνο, όχι την αιτία.  :)

2) Αν το πήρα με μαμά 4.4.2; Τι σημασία έχει; Στο iOS δεν έχει σημασία με ποια έκδοση θα το πάρεις. :)

Δημοσ.

παιδια ειναι ενα θεμα αυτο ποιο ειναι καλυτερο και ποιο οχι.. αλλα τι πιστευετε ειναι καλυτερο να αλλαζεις κινητο καθε χρονο οπως το εκανα μεχρι τωρα (εκτος του iphone) η να το κρατας...? γιατι με το σ2 την πατησα ειναι καθως λαγκαρει με το παραμικρο.. 

Επισης κανω χρηση ολων των δυνατοτητων μεϊλ, ακομα και word εχω γραψει

Δημοσ.

Κουμαντο στην τσεπη σου θα κανουμε?

Αμα το φυσας, αλλαζε και καθε μηνα. Εγω που τα λυπαμαι, αλλαζω καθε 2-3(εννοεται δεν εχω δωσει πανω απο 200-250€ τη φορα)

Δημοσ.

πλεον και εγω τα λυπαμαι γι αυτο θελω να καταληξω σ ενα να το εχω καμποσα χρονια.. Επισης δν εχω τη δυνατοτητα πλεον

Δημοσ.

:)

Η απάντηση σου έρχεται ακριβώς σε αυτό που λέω περί σταθερότητας. Και τι εννοώ:

1) Ναι, δεν είναι θέμα Andoird αυτό. Πράγματι μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή. Στο iOS καμία εφαρμογή δεν επεμβαίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είμαι δικαστήριο. Κοιτάω το αποτέλεσμα και μόνο, όχι την αιτία.  :)

2) Αν το πήρα με μαμά 4.4.2; Τι σημασία έχει; Στο iOS δεν έχει σημασία με ποια έκδοση θα το πάρεις. :)

Η ελευθερία του android έχει και κάποιο τίμημα. Το android λειτουργεί όπως τα windows στα pc, τι να κάνουμε.

Ρώτησα για την 4.4.2 γιατί θα σήμαινε οτι ειναι απο τις τελευταίες παρτίδες. Κάποιες επανεκιννήσεις είχαν αναφερθεί στις πρώτες πρώτες παρτίδες του κινητού (με 4.3 φυσικά) που θα σήμαινε θέμα Samsung.

Φίλος μου που το πήρε πριν λίγο καιρό είχε 4.4.2 από το εργοστάσιο. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω το 5s με jailbreak  βεβαια αλλα σαν την σταθεροτητα και την ομορφια του ios δυσκολα θα βρεις στα αλλα !!! στο μονο που χανει ειναι στο μεγεθος αλλα προσωπικα δεν λεει κατι για εμενα !!

Δημοσ.

Η ελευθερία του android έχει και κάποιο τίμημα. Το android λειτουργεί όπως τα windows στα pc, τι να κάνουμε.

Ρώτησα για την 4.4.2 γιατί θα σήμαινε οτι ειναι απο τις τελευταίες παρτίδες. Κάποιες επανεκιννήσεις είχαν αναφερθεί στις πρώτες πρώτες παρτίδες του κινητού (με 4.3 φυσικά) που θα σήμαινε θέμα Samsung.

Φίλος μου που το πήρε πριν λίγο καιρό είχε 4.4.2 από το εργοστάσιο. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ.

Αυτό λέω και εγώ. Συμφωνούμε. Το τίμημα είναι η σταθερότητα. Για τις συσκευές που μπαίνει και γι' αυτά που κάνει είναι ένα θαύμα. Είναι τόσο κατακερματισμένο (όπως τα Windows) και παρόλα αυτά δεν έχει χοντρά προβλήματα.

Δεν θυμάμαι με ποια ήρθε. Έκανα ένα Update από τις ρυθμίσεις και έπεσαν κάποια γράμματα, αλλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο. Δεν έκανε πάνω από 1-2 λεπτά. Άρα;

Δημοσ.

Αυτό λέω και εγώ. Συμφωνούμε. Το τίμημα είναι η σταθερότητα. Για τις συσκευές που μπαίνει και γι' αυτά που κάνει είναι ένα θαύμα. Είναι τόσο κατακερματισμένο (όπως τα Windows) και παρόλα αυτά δεν έχει χοντρά προβλήματα.

Δεν θυμάμαι με ποια ήρθε. Έκανα ένα Update από τις ρυθμίσεις και έπεσαν κάποια γράμματα, αλλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο. Δεν έκανε πάνω από 1-2 λεπτά. Άρα;

Άρα μάλλον φοράει ήδη 4.4.2. Πάντως για να δεις την έκδοση του λειτουργικού πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και στα στοιχεία τηλεφώνου. Δυστυχώς δεν ξέρω που ακριβώς θα το βρεις στο touchwiz, περιμένω απο λεπτό σε λεπτό το courier για να τα δω αναλυτικά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...