Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους 

Ειμαι σε διλημμα.. ποιο κινητο θα προτεινατε απο τα παρακατω (δεν με ενδιαφερει τοσο η τιμη)

Samsung galaxy s4

Samsung galaxy Note 3

Iphone 5s

Δημοσ.

Μεταξύ αυτών των 3 σου προτείνω το note 3 τούμπανο, μεγάλη ραμ και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.Δεν το έχω εγώ αλλά το έχουν  φίλοι μου!

• Like 1
Δημοσ.

<p>Καλησπερα σε ολους </p>

<p> </p>

<p>Ειμαι σε διλημμα.. ποιο κινητο θα προτεινατε απο τα παρακατω (δεν με ενδιαφερει τοσο η τιμη)</p>

<p> </p>

<p>Samsung galaxy s4</p>

<p>Samsung galaxy Note 3</p>

<p>Iphone 5s</p>

Πήγαινε δες τα σε ενα μαγαζί και πάρε οποίο σε βολεύει και καλύπτει τις ανάγκες σου,επίσης λες ότι είσαι ανάμεσα στο note 3 και iPhone 5s τα οποία είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές σε θέμα λειτουργικου, μεγέθους και ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Καλησπερα... εχω χρησιμοποιησει και τα 2 λειτουργικα... Απο το android δεν εχω και την καλυτερη εμπειρια καθως δεν αξιζουν οι εργοστασιακες ρομ, απο την αλλη το iOS πιστευω ειναι πιο σταθερο και πιο αξιοπιστο 

Δημοσ.

το note 3 φιλε ειναι περιπου 100 φορες καλυτερο απο το iphone, και καμμια 50αρια ακομα απο το s4.....note 3 δαγκωτο και απο μενα.....!!!και αν δεν σε βολευει το μεγεθος (και εισαι ανοιχτος στο να κοιταξεις και κατι αλλο εκτος απο τα 3 που αναφερεις),να ριξεις μια ματια σε lg g2 η nexus 5!!!

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον δεν τίθεται θέμα λεφτών 5s δαγκωτο

εξήγησε μας για ποιο λόγο δαγκωτό iPhone, ο άνθρωπος που ρωτάει θέλει να μάθει προφανώς τους λόγους που είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα

Από εμένα note 3 μακράν καλύτερο από τα άλλα αν αντέχεις το μέγεθος του. Σούπερ μεγάλη οθόνη, ταχύτατο, πολύ καλή κάμερα, τουλάχιστον όσον αφορά τις πρωινές λήψεις και ικανοποιητικη μπαταρία.

Θα σου έλεγα επίσης να δεις και το LG g2 αν θες που είναι εξίσου καλό αλλά λίγο πιο μαζεμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τύπος που έγραψε για 5s δαγκωτό αφού δεν τίθεται θέμα χρημάτων, εννοούσε να το πάρεις και να το κοπανίσεις με βαριοπούλα για να το ευχαριστηθείς, απλά ξέχασε να το συμπληρώσει.

Προσωπικά προτείνω Note 3. Μέχρι την Τρίτη θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου.

• Like 3
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η σταθερότητα η ευχρηστία, η εμφάνιση και οι εφαρμογές πας σε iPhone 5S.

Αν σε ενδιαφέρει μεγάλη φανταχτερή οθόνη, ελευθερία κινήσεων (αναπαραγωγή ότι αρχείου θες, γρήγορα και άμεσα), παραμετροποίηση λειτουργικού, πας σε Note 3 που είναι καλύτερο από το S4.

(Το μέγεθος της οθόνης θα το συνηθίσεις σε 5 λεπτά) 

Με το Note 3 κάνεις ουάου. Από την άλλη το iPhone είναι όπως και να το κάνουμε πιο σταθερό. Μόνο και μόνο ότι οι εφαρμογές δεν ριζώνουν τόσο μέσα στο λειτουργικό όπως στο Android αρκεί. Από την άλλη δεν είναι multitasking το iOS. Επίσης το iPhone μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά είναι και αξεσουάρ, σαν ένα καλό ρολόι.

Χρήστης Note 3 λίγων ημερών και παλιός χρήστης iOS πολλών ετών με τελευταία iOS συσκευή το iPhone 5.

Δημοσ.

Heatspreader αυτο εχω παρατηρησει και εγω πιο παλια ειχα το 3gs  και μετα πηγα στο s2 που το εχω και τωρα.. Σε ολα τα android δεν αξιζει να εχεις εργοστασιακη ρομ... Στην πρωτη εβδομαδα που το ειχα του ειχα περασει cyanogen.. Δεν ξερω τα καινουργια πως ειναι που εχω πει παραπανω.. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος του ΝΟΤΕ ! κατα τ αλλα δν εχω καποιο αλλο θεμα..

Δημοσ.

Επίσης το iPhone μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά είναι και αξεσουάρ, σαν ένα καλό ρολόι.

Απ' την άλλη αν πάρεις κάτι σε Android θα σου μείνουν και λεφτά για καλό ρολόι.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...