nik69 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπερα! Εδω και 2 μερες εχω vdsl 50 forthnet.Ειμαι κοντα στον κομβο και οι ταχυτητες μου ειναι αριστες. Το θεμα ομως που εχω υπαρχει εδω και καιρο. Μολις πατησω για να ανοιξω μια σελιδα ,1 στις 3 φορες θα κανει προσπαθεια να φορτωσει αλλα ειτε θα αργησει πολυ ειτε δεν θα ανοιξει καν. Μολις ομως κανω ενα refresh, σχεδον παντα φορτωνει αμεσως.Τι μπορει να φταιει;Ειχα το ιδιο προβλημα και με την adsl. Λετε να φταιει ο παροχος ;απο θεμα broswer και με chrome και με firefox το ιδιο συμβαινει.. Καμια ιδεα;
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 δοκιμασε αλλο pc.γιατι να φταινε 2 ρουτερ και 2 καρτες στο αστικο κεντρο κτλ το θεωρω δυσκολο.
nik69 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 απο το pc τι μπορει να φταιει; Το ethernet της μητρικης; malware παντως δεν εχω σιγουρα!
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 επειδη μπορει να ειναι οτιδηποτε για αυτο απο το να δοκιμαζεις ή να κανεις format καλυτερα η κανα live cd me linux για δοκιμη ή ενα αλλο pc αν υπαρχει.η απο κανα κινητο/tablet δοκιμες 1
leonidas_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα αυτό συνήθως λύνεται δίνοντας καρφωτά τιμές για ip και DNS στην κάρτα δικτύου σου. Ακούγεται λίγο περίεργο κ ίσως κάποιοι πουν ότι αν ήταν έτσι ο DHCP δε θα έπαιζε καθόλου από την αρχή, όμως κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό. Δοκίμασέ το κ ενημέρωσέ μας.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 μπορει εναλλακτικα να βαλει και αλλους dns αν και το κοβω λιγο δυσκολο να φταιει ο Dns της forthnet.απλα προσοχη σε προγραμματα που περναμε.γιατι πολλοι περνανε 1002 προγραμματα και καποιο κανει το προβλημα και εεκει θελει δοκιμες για να δει καποιος τι γινεται.για αυτο και του ειπα σε αλλο Pc.αλλιως θελει format να ριξει μονο windows και να μην βαλει τιποτα αλλο και να δει αν θα το κανει.αν δεν το κανει μετα να βαζει σιγα σιγα τα προγραμματα.ειδικα προσοχη σε antispyware προγραμματα,antivirus και ειδικα firewall μην κοψουν κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα