PanosCy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Στο wordpress theme workality lite (free) πώς μπορώ να θέσω στην αρχική σελίδα μία εικόνα σαν Full background image, ώστε να σπάσει αυτό το γκρι?
te0ne Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 το wordpress ειναι απο .wordpress.com η το εχεισ σε δικο σου σερβερ? custom
PanosCy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 σε δικό μου μπορω να κανω οτι θέλω στο style.css, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.
te0ne Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 θα πας στο style.css του template και στο html , body { background-image:url( -to onoma- );} θα υπαρχει ηδη οποτε απλα αλλαξε την διαδρομη της φωτο αλλα θα πρεπει να στειλεις και στον σερβερ την φωτο..
PanosCy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 θα πας στο style.css του template και στο html , body { background-image:url( -to onoma- );} θα υπαρχει ηδη οποτε απλα αλλαξε την διαδρομη της φωτο αλλα θα πρεπει να στειλεις και στον σερβερ την φωτο.. τι μέγεθος θα πρέπει να έχει η εικόνα που θα ανεβάσω;
te0ne Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 οσο θεσ αλλα μετα προσθεσε και αυτο για να μην υπαρχουν επαναληψεις background: url( -το ονομα - ) no-repeat center center fixed; -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; -o-background-size: cover; background-size: cover; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα