KOSTASD. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Προσπαθώ να κάνω εγκαταστασή ενά εξωτερίκο σκλήρο δίσκο και μου βγάζει αυτό το μηνυμά "Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28)" Τα windows βρικάν οδήγο λογισμικου εγκαταστασης αλλά αντιμετώπισαν ενα προβλήμα κατά την προσπαθεία εγκαταστασης του.Ξερεί κανείς γιατί?Πως μπορώ να το λυσω το θέμα αυτο?
Euclides Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τι λειτουργικό τρέχεις και τι εξωτερικό δίσκο (USB2 ή 3) προσπαθείς να συνδέσεις?
KOSTASD. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Wndows 7 και θέλω να συνδέσω ενα wd my passport ultra usb3.Ο υπολογίστης μου είναι sony vaio core i-5.
KOSTASD. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Oχί αν δεν τους είχε απο πρίν ο υπολογιστής.Αυτό πώς μπορώ να το δω?
KOSTASD. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι εχει το δοκιμασα στο λαπτοπ της αδελφης μου που ειναι παλιο και τον αναγνωρισε αμεσως και σε ενα ακομα.Μονο στο δικο μου δεν λειτουργει..
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 μεσα απο το σαϊτ της wd θα βρεις τα εργαλεια για να τον ενεργοποιησεις και να τον διαβαζει.....είναι συνηθισμενο προβλημα με αυτην τη σειρα των δισκων.μην αγχωνεσαι.
KOSTASD. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 οχι αυτο δεν το βλεπω,δεν το εχει.Ειναι στα Ελληνικα εμενα αλλα δεν εχει πουθενα usb 3.0. Στο σαιτ της wd μπηκα αλλαδενβρικα λυση.Μουκανει εντυπωση πως σε πιο παλιους υπολογιστες τον διαβαζει και σε εμενα οχι.
Euclides Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τι laptop έχεις? Τι μοντέλο? To sony vaio core i-5 δεν λέει τίποτα. Μοντέλα της Sony VAIO είναι π.χ. τα VPCZ21ZDZ, VPCZ21ZDZ/B, VPCZ2290X κλπ.
Euclides Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Φίλε μου, ούτε αυτό είναι περιγραφή μοντέλου της Sony. Με τις πληροφορίες που δίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εν τοιαύτη περιπτώση, πήγαινε στην σελίδα αυτή: http://esupport.sony.com/US/p/model-find.pl?mdl=PCG-71911M Διάλεξε το μοντέλο σου, κατέβασε το Intel® 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller που ταιριάζει στο μοντέλο που έχεις και εγκατέστησέ το.
KOSTASD. Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Για το μοντελο μου δεν το βγαζει το ιντελ6 μου δεν υπαρχει.Δεν ξερω αν κατεβασω αυτο που εστειλες εσυ αν δουλεψει.Τι πληροφοριες θελεις να σου δωσω για το λαπτοπ μου?Σε ευχαριστω πολυ.
Euclides Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αυτό που έδωσες σαν μοντέλο, οδηγεί στην σελίδα αυτή: http://esupport.sony.com/US/p/model-find.pl?mdl=PCG-71911M Πρέπει να διαλέξεις ένα από τα μοντέλα που προτείνει. Ποιό ακριβώς? Αν δεν μπορείς να εντοπίσεις το μοντέλο σου, πήγαινε εδώ: http://esupport.sony.com/US/p/support-info.pl?info_id=264
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα