Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iphone4 και μάλλον χάλασε το ηχείο των κλήσεων αφού όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν ακούγεται τίποτα. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει μια επισκευή του και αν αξίζει τον κοπο

Δημοσ.

Μπορεί  να μην είναι το ηχείο. Δοκίμασε να βάλεις έναν ήχο να παίξει, αν ακουστεί κανονικά τότε δεν φταίει το ηχείο. Πιθανόν να φταίνε τα πλήκτρα έντασης. Πάτα το +- στο πλάι και δες αν αυξομειώνεται η ένταση και αν γράφει κουδούνισμα. Αν γράφει ακουστικά πχ φταίει αυτό. Ό,τι και να είναι είναι το πολύ 50€ σε μαγαζί κανονικά. Αν είσαι τολμηρός και σου πιάνει το χέρι μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου και να σου βγει αρκετά πιο φτηνά

Δημοσ.

Οχι οι ηχοι ακουγονται κανονικα μονο οι κλησεις δεν ακουγονται δηλαδη οταν μου μιλανε οι αλοι δεν ακουω τιποτα βιντεο και μουσικη κανονικα παιζουν

Δημοσ.

Όταν σου μιλάνε δεν ακούς ή όταν χτυπάει το τηλέφωνο? Αν δεν ακούς όταν σου μιλάνε ίσως είναι το ακουστικό. ίσως είναι και θέμα πλακέτας όμως, τα 4αρια έχουν θέμα με τον ήχο. Καλύτερα να το πας κάπου να το δούνε

Δημοσ.

Ακουστικό ή πλακέτα τότε, το καλύτερο είναι να το πας σε κάποιο service.

Αυτό που σου είπα με πλήκτρα έντασης το τσέκαρες? Γράφει ακουστικά ή κουδούνισμα όταν πατάς +-?

Δημοσ.

Οταν εχω ανοιχτη την κληση με τα κουμπια εντασης γραφει ενταση ηχου

Όταν δεν είσαι σε κλήση τι γράφει αν πατήσεις +-?

Δημοσ.

Το ακουστικό είναι φτηνό ανταλλακτικό, μπορείς να πάρεις ένα και να το τοποθετήσεις μόνος σου να δεις αν είναι αυτό

Δημοσ.

Σε ανοιχτη ακροαση ακουγεται κανονικα αρα πρεπει να ειναι το ακουστικο σε μαγαζι ποσο κοστιζει να μου αντικαταστησουν το ακουστικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...