Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια γτ μπερδευτηκα. Το PS4 αυτη τη στιγμη δεν παιζει 3d blu ray;

Οχι φιλε μου, ουτε mp3 τραγουδια δεν παιζει...

Ποιο Next-Gen πεθαινεις!

• Like 1
Δημοσ.

μωρε κατσε να ερθει κανενα update τυπου 3.55 οπως στο 3 να δεις τι παρτυ εχει να γινει :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Οχι φιλε μου, ουτε mp3 τραγουδια δεν παιζει...

Ποιο Next-Gen πεθαινεις!

Kαι εσυ εκει κολησες????Εγω προσωπικα χεστηκα και για το 3d!!!αλλα και τη μη υποστιριξη mp3 playback!!Και για πιο λογο αν επιτρεπεται να δωσει αναβαθμιση για μια τεχνολογια που εχει ειδη πεθανει?Θες να δεις 3ντι?παρε ενα μπλου ρευ των 80 ευρων!!και τελιωνει εδω το θεμα.Το πιο σημαντικο αυτην την στιγμη ειναι να βγαλει περισσοτερους τιτλους για το μηχανημα της!!!ωστε να εδραιωθει ακομα περισσοτερο στην κορυφη.

Δημοσ.

Kαι εσυ εκει κολησες????Εγω προσωπικα χεστηκα και για το 3d!!!αλλα και τη μη υποστιριξη mp3 playback!!Και για πιο λογο αν επιτρεπεται να δωσει αναβαθμιση για μια τεχνολογια που εχει ειδη πεθανει?Θες να δεις 3ντι?παρε ενα μπλου ρευ των 80 ευρων!!και τελιωνει εδω το θεμα.Το πιο σημαντικο αυτην την στιγμη ειναι να βγαλει περισσοτερους τιτλους για το μηχανημα της!!!ωστε να εδραιωθει ακομα περισσοτερο στην κορυφη.

Με αυτη τη λογικη γιατι να παρω PS4 αφου δεν εχει να προσφερει τιποτα στο σαλονι μου, και δεν εχει και games?

• Like 3
Δημοσ.

Με αυτη τη λογικη γιατι να παρω PS4 αφου δεν εχει να προσφερει τιποτα στο σαλονι μου, και δεν εχει και games?

Για αυτό δίνουμε λεφτά σε μια κονσόλα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να δούμε το το "παίζει" στην αγορά της και γενικά στα update της. Αν θες κάτι για το σαλόνι σου τότε πάρε ένα καλό DVD player και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για το σαλόνι. Ή ένα πολύ καλό Home cinema set , και βλέπε ταινιάρες πρώτη προβολή 

• Like 1
Δημοσ.

Τα προβλήματα του passive 3D θα λυθούν στις 4κ τηλεοράσεις που αντι για 540p θα έχουμε μια  χαρα νορμαλ ανάλυση. Πάντως μετά απο μια αποσταση το passive δεν βλέπεις ευκολα οτι ειναι 540p.

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμίζει συνέντευξη ποδοσφαιριστή/αθλητή ή επίσκεψη πολιτικού στον πρόεδρο της δημοκρατίας, πιο cliche ατάκες πεθαίνεις...

• Like 2
Δημοσ.

Ps4 χωρις δυνατότητες mediaplayer ουτε να διαβάζει εξωτερικά drive δεν αξίζει. Όσο για τους τιτλους παιχνιδιων είναι ικανοποιητκοι για τώρα.

Δημοσ.

Για αυτό δίνουμε λεφτά σε μια κονσόλα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να δούμε το το "παίζει" στην αγορά της και γενικά στα update της. Αν θες κάτι για το σαλόνι σου τότε πάρε ένα καλό DVD player και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για το σαλόνι. Ή ένα πολύ καλό Home cinema set , και βλέπε ταινιάρες πρώτη προβολή 

Υποκειμενικη ηταν η ερωτηση, εγω προσωπικα την εχω τη λυση, PC. Ενα μηχανιμα που τα κανει ολα, πραγματικα ΟΛΑ, και τα κανει καλυτερα, ετσι το βλεπω εγω.

Σε media center δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο PC, απλα παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οποιοδηποτε μεσω, κατεβαζει, streamαρει, αντιγραφει...

Για gaming μακραν το καλυτερο, με τους περισοτερους τιτλους και exclusives απο ολες τις κοσολες μαζι, καλυτερα γραφικα, μεγαλυτερες αναλυσεις (4Κ+), 3D υποστιριξη σε 500+ games, MODs, mouse/keyboard - controllers - wheels -  fly joysticks, φθηνοτερα παιχνιδια, δωρεαν Online...

Και αν συνεχισω για Internet browsing, Social Networks, VOIP, Δουλεια... δεν θα τελειωσω ποτε.

Δημοσ.

Υποκειμενικη ηταν η ερωτηση, εγω προσωπικα την εχω τη λυση, PC. Ενα μηχανιμα που τα κανει ολα, πραγματικα ΟΛΑ, και τα κανει καλυτερα, ετσι το βλεπω εγω.

Σε media center δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο PC, απλα παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οποιοδηποτε μεσω, κατεβαζει, streamαρει, αντιγραφει...

Για gaming μακραν το καλυτερο, με τους περισοτερους τιτλους και exclusives απο ολες τις κοσολες μαζι, καλυτερα γραφικα, μεγαλυτερες αναλυσεις (4Κ+), 3D υποστιριξη σε 500+ games, MODs, mouse/keyboard - controllers - wheels -  fly joysticks, φθηνοτερα παιχνιδια, δωρεαν Online...

Και αν συνεχισω για Internet browsing, Social Networks, VOIP, Δουλεια... δεν θα τελειωσω ποτε.

Και οι κονσολες μια χαρα ειναι!!!παιζεις αποκλειστικους και γαματους τιτλους(εκει παντα θα υπερτερουν οι κονσολες σε σχεση με  τα  pc)!!!και με λιγοτερο κοστος μαλιστα ;) .Αν και ο καλυτερος συνδυασμος στην σημερινη εποχη ειναι να εχεις μια next gen κονσολα!!!και ενα καλο δυνατο pc B)

Δημοσ.

Υποκειμενική ήταν η ερώτηση, εγώ προσωπικά την έχω τη λύση, PC. Ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα, πραγματικά ΌΛΑ, και τα κανει καλυτερα, ετσι το βλεπω εγω.

Εμ οκ. Υποκειμενική ήταν η ερώτηση αλλά το " δηλητήριο " σου για της κονσόλες το έριξες .Και φυσικά δεν τίθεται θέμα συγκρίσεις PC με μια κονσόλα γιατί για αρχή βγαίνουμε εκτός θέματος.Φυσικά και ένας Η/Υ θα σου παρέχει περισσότερες δυνατότητες από ότι μία κονσόλα, ΑΛΛΆ, άλλη η χάρη του ενός και άλλη του αλλουνου. Αλλά πραγματικά δεν είναι το καταλληλότερο Topic για να αναλύσουμε το τι και το γιατί .Οπότε λήγει εδώ και είμαστε κομπλέ . Ας δούμε τώρα το update που θα κάνει η SONY και τι απήχηση  θα έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...