zanskou Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Η επόμενη σημαντική ενημέρωση του λογισμικού του PS4 απέχει μόλις 3 ημέρες, καθώς θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου, και η εταιρεία φιλοδοξεί με αυτή να παρέχει αρκετές βελτιώσεις και διορθώσεις αλλά και να προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία στους κατόχους της δημοφιλούς κονσόλας.Ένα από τα σημαντικότερα νέα στοιχεία που θα προστεθούν με την νέα αυτή έκδοση, είναι η δυνατότητα κατεβάσματος ενός παιχνιδιού που ο χρήστης έχει προπαραγγείλει νωρίτερα, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για άμεση αναπαραγωγή στην κονσόλα την ημέρα κυκλοφορίας του χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω αναμονή. Ακόμη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το PS4 1.70 update θα εισάγει για πρώτη φορά και την εφαρμογή SHAREfactory της Sony, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μικρές επεμβάσεις στα game clips που έχουν γράψει, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιήσουν φίλτρα, εφέ μετάβασης κλπ ενώ θα είναι δυνατή και η εξαγωγή του εκάστοτε βίντεο σε συσκευές USB. Tέλος, πλέον γίνεται δυνατή η απενεργοποίηση του HDCP από τα gameplay videos που δημιουργούν οι χρήστες με δικό τους εξοπλισμό ενώ εάν παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να πάρετε μια μικρή γεύση από το SHAREfactory που σας αναφέραμε λιγο πριν. Site: The Verge
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλα πιστευω θα αργησουν μεχρι να βγαλουν το 3d. Παντως εμενα ολα τα περι video που εχει η κονσολα με αφηνουν παγερα αδιαφορο καθοτι θελω μια κονσολα για να παιζω παιχνιδια και οχι για να τραβαω gameplay videos κ.τ.λ.
Cowboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 To 3d παλι το καταπιε?????? Το 3D gaming απαιτει rendering της εικονας δυο φορες (μια για καθε ματι). Η GPU του PS4 δεν εχει τη δυναμη να κανει κατι τετοιο στα σημερινα games, εκτως βεβαια αν ριξουν αρκετα την αναλυση και την ποιοτητα των γραφικων. Επισης το HDMI 1.4 του PS4 υποστηριζει 3D μονο μεχρι 720p@60Hz, και 1080p@24Hz για ταινιες. Ακομα και αν ειχε την δυναμη το PS4, το bandwidth ου HDMI θα μας περιοριζε στα 720p gaming. Tα περισσοτερα games στο PS4 τρεχουν στα 30fps 2D, ειναι αστειο να μιλαμε για 3D. (Το ιδιο ισχυει και για το Xbox One, οπου εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα). 6
Cowboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Υπάρχουν και 3D Movies.. Παρε PS3 που παιζει 3D Bluray ταινιες, και παιζει και mp3. Next Gen they say... 3
Retromaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το 3D gaming απαιτει rendering της εικονας δυο φορες (μια για καθε ματι). Η GPU του PS4 δεν εχει τη δυναμη να κανει κατι τετοιο στα σημερινα games, εκτως βεβαια αν ριξουν αρκετα την αναλυση και την ποιοτητα των γραφικων. Επισης το HDMI 1.4 του PS4 υποστηριζει 3D μονο μεχρι 720p@60Hz, και 1080p@24Hz για ταινιες. Ακομα και αν ειχε την δυναμη το PS4, το bandwidth ου HDMI θα μας περιοριζε στα 720p και 30fps (3D). Tα περισσοτερα games στο PS4 τρεχουν στα 30fps 2D, ειναι αστειο να μιλαμε για 3D. (Το ιδιο ισχυει και για το Xbox One, οπου εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα). Για το Passive 3d δεν είναι πρόβλημα το bandwidth. Εκεί είναι μισά scanlines το ένα frame και μισά το άλλο. H ανάλυση δηλαδή είναι 1920x540 για το κάθε frame, αλλά είναι και τα 2 μαζί σε μία εικόνα 1080p και επειδή παρουσιάζονται ταυτόχρονα και όχι εναλάξ, σου δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης ανάλυσης από το 540, όχι βέβαια 1080p. Οπότε χωράει άνετα στο bandwidth 1.4. Έχω οθόνη passive 3d και παίζω παιχνίδια με HDMI στο pc(60 fps) και στο ps3. Επίσης το υπολογιστικό κόστος δεν είναι ακριβώς x2. Ναι μεν η γεωμετρία πρέπει να υπολογιστεί 2 φορές αλλά το rendering γίνεται για την μισή ανάλυση. Και έχουν βγει μερικές τεχνικές όπου αξιοποιώντας τον zbuffer μπορείς να κάνεις 3d με ελάχιστα εώς καθόλου glitches στον χρόνο που θα έκανες 2d (δεν έχει τόσο έντονο βάθος βέβαια).Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για αυτή την τεχνική ας δει το power 3d της tridef. btw. Αυτό είναι το optimal distance ανάλογα με το screen size και την ανάλυση. 1
Cowboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Για το Passive 3d δεν είναι πρόβλημα το bandwidth. Εκεί είναι μισά scanlines το ένα frame και μισά το άλλο. H ανάλυση δηλαδή είναι 1920x540 για το κάθε frame, αλλά είναι και τα 2 μαζί σε μία εικόνα 1080p και επειδή παρουσιάζονται ταυτόχρονα και όχι εναλάξ, σου δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης ανάλυσης από το 540, όχι βέβαια 1080p. Οπότε χωράει άνετα στο bandwidth 1.4. Έχω οθόνη passive 3d και παίζω παιχνίδια με HDMI στο pc(60 fps) και στο ps3. Επίσης το υπολογιστικό κόστος δεν είναι ακριβώς x2. Ναι μεν η γεωμετρία πρέπει να υπολογιστεί 2 φορές αλλά το rendering γίνεται για την μισή ανάλυση. Και έχουν βγει μερικές τεχνικές όπου αξιοποιώντας τον zbuffer μπορείς να κάνεις 3d με ελάχιστα εώς καθόλου glitches στον χρόνο που θα έκανες 2d (δεν έχει τόσο έντονο βάθος βέβαια).Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για αυτή την τεχνική ας δει το power 3d της tridef. btw. Αυτό είναι το optimal distance ανάλογα με το screen size και την ανάλυση. Εχεις δικιο για το passive 3D, αλλα εγω αναφερομουν σε Active 3D. Tο Passive 3D δεν το θεωρω καταλληλο για gaming, λογο της μισης αναλυσης. Η διαφορα στην λεπτομερεια, στην ποιοτητα της εικονας και στην ομαλοτητα της κινησης ειναι μεγαλη στο active 3D. Επισης σε ολα τα Passive 3D monitors/TVs που εχω δει, ειναι ορατες οι οριζοντιες γραμμες-artifacts. Εχω την Asus VG278HE 144Hz + Nvidia 3D Vision 2, παιζω 3D σε 1080p @60fps per eye. Σε games η διαφορα σε σχεση με passive 3DTV ειναι μερα με τη νυχτα. Αν και τωρα περιμενω να πεσουν οι τιμες στα 4Κ ~30" monitors (2D), γιατι τα 1080p ειναι λιγα για 27".
Retromaniac Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Συγνώμη αλλά είναι 60fps σε κάθε μάτι. Έχει πολύ λιγότερο cross fading από τα active και επίσης δεν σε κουράζει καθόλου αφού δεν έχει το αναβόσβημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η ανάλυση και η μικρή γωνία κάθετης θέασης. Γενικά κάθε τεχνολογία έχει τα + και τα -, αλλά όσο ανεβαίνουν οι αναλύσεις το passive γινεται μονόδρομος.
Cowboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι οντως τα Passive 3D 60Hz monitors/TVs μπορουν να φτασουν τα 60fps per eye, δεν το ηξερα αυτο. Παρολου που η TV που εχω στο σαλονι ειναι 3D (passive), δεν την εχω χρησημοποιησει ποτε σε 3D με το PC, παρα μονο 4-5 φορες με το PS3 (που δεν βγαζει 60fps).H oθονη μου σε 3D εχει σχεδον μηδενικο cross fading, και για να το προσεξεις πρεπει να φτασεις στα 20cm. Passive 3D TV χωρις "οριζοντιες γραμμες" δεν εχω δει, και μαλιστα ειναι ορατες και απο αποσταση.Σιγουρα η καθε τεχνολογια εχει τα + και τα - της, αλλα για το gaming εγω προσωπικα πιστευω οτι το Active 3D υπερτερει, σημερα τουλαχιστον.
Street-Fighter Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ps3 support @@ psvita support @@ το παίζει η sony.
Cowboy Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Mp3? Μπα εεε? Ακουσα οτι το PlayStation 5 θα παιζει Mp3... 1
Alt3rnative Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Συγνωμη ρε παιδια γτ μπερδευτηκα. Το PS4 αυτη τη στιγμη δεν παιζει 3d blu ray;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα