Xoide Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Είχα ενα PC στο οποίο χάλασε η μητρική καρτα ( το θέμα δεν είναι αυτο ). Σκεφτόμουν επειδη εχω και αλλο ενα καλό PC να βάλω εκεί τον σκληρό μου δίσκο τον παλιό. Παράλληλα έχω ακούσει οτι η κάρτα γραφικών συμβαδίζει με το τροφοδοτικό στα Watt . Μήπως έχει παρόμοιο θεμα και ο σκληρός , η απλα παίρνεις έναν και τον συνδέεις με το PC σου. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να το διαβάσετε.
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα γιατί η κατανάλωση του δίσκου είναι μικρή. Αλλά αν είναι στα όρια του το τροφοδοτικό με την κατανάλωση του υπόλοιπου Hardware και δεν είναι κι από τα ποιοτικά τροφοδοτικά δε θα ήταν καλό να προσθέτεις κι άλλα πράγματα πάνω
Xoide Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ok σ'ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ένας δίσκος παραπάνω δε νομίζω να κάνει διαφορά πάντως στο τροφοδοτικό. Μήπως εννοούσες κάτι διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα;
sotkiritsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 φιλαράκο δώσε πληροφορίες ποιο τροφοδοτικό ποια mobo ποιον cpu ποια κάρτα γραφικών κτλ. για να σου πούμε σίγουρα αλλά 90% να μην έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα