DJJordan Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γεια σας, μετά από την τελευταία ενημέρωση του flash player αρχίσαν τα προβλήματα, πολλές φορές με το που βάζω ένα βίντεο να πάιξει είτε στο youtube είτε στο facebook, κολάει όλη η σελίδα, και μετά απο λίγο μου βγάζει ένα μύνημα ότι δεν ανταποκρίνεται ο flash player, και με ρωτάει αν θέλω να κλείσει ο mozila ή να περιμένω να ανταποκριθεί, αν επιλέξω το δεύτερο αρχίζει και παίζει κανονικά. Το πιο σοβαρό πρόβλημα, είναι πως μερικές φορές και πάντα όταν πάιζει κάποιο βίντεο, ξαφνικά κολάει εντελώς ο υπολογιστής, και ακούγεται ένας συνεχόμενος σαν ρομποτικός ήχος, η μόνη λύση βέβαια ειναι το reset, υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα και η κάρτα ήχου; γιατί μου φαίνεται υπερβολικό να το προκαλέι το flash player
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Να μην σου φαίνεται καθόλου υπερβολικό. Γενικά, ο flash player και ο firefox έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους και κατά καιρούς και σε συγκεκριμένες εκδόσεις τα τσουγκρίζουν λίγο, μέχρι να τα ξαναβρούν σε επόμενη αναβάθμιση του ενός ή του άλλου. Το κακό είναι ότι αυτές οι "διαφωνίες" συμβαίνουν σε συγκεκριμένα συστήματα οπότε είναι δύσκολο να βρεθεί ο υπαίτιος. Για αρχή κατέβασε τον uninstaller (http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html) και διέγραψε το flash. Μόλις τελειώσε κάνε και καθαρισμό αρχείων και registry με το ccleaner. Μετά κατέβασε το flash 13 plugin από εδώ (http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html) και στήστο από την αρχή. Αν πάλι έχεις προβλήματα κατέβασε την 11.7 plugin έκδοση και μείνε με αυτήν (ξετσεκάρισε την αυτόματη ενημέρωση) μέχρι να βγει καμιά ενημέρωση. 1
DJJordan Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Καλήμερα, έκανα αυτό που μου είπες και όλα πήγαν καλά, πριν από λίγο όμως, μου πέταξε παράθυρο να ενημερώσω σε 13.0.0.206, το έκανα και αρχίσαν πάλι τα περίεργα! τελικά πρέπει κάθε φορά να κάνω καθαρή εγκατάσταση για να δουλεύει σωστά
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σου είπα να ξετσεκάρεις την αυτόματη ενημέρωση. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και γύρνα τον σε κλασσική προβολή. Απενεργοποίησε το auto update από την καρτέλα advanced.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα