Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ψαχνομαι για tablet κυριως για διαβασμα,λιγο ιντερνετ και καποιεσ συγκεκριμενες εφαρμογες σε πολυ λογικη τιμη και κατεληξα σε αυτο,

Απερριψα τα windows γιατι θα ξεφυγω σε τιμη αλλα κυριως γιατι εχω ενα netbbook 11.6 μολις 13 μηνων και το θεωρω ηλιοθιοτητα να το παραπλισω κιολας χωρις να κερδισω κατι σε δυναμη(φοραει celeron 1007 που ειναι αρκετος για την χρηση μου αυτη τη στιγμη).

Απερριψα το ipad air λογω τιμης και μονο(ειναι το ιδανικο για τη χρηση που το θελω) και ως παλιος χρηστης ipad 2 γνωριζω και εμπιστευομαι apple.

Anyway το συγκεκριμενο , μιας και εχω εγκαταληψει το android εδω και 2-2,5 χρονια, θα τη κανει τη δουλεια; Θα χρησιμοποιησω μαξιμουμ 10-15 εφαρμογες(spotify,insta novago kai tetoia) και σχεδον καθολου παιχνιδια θα τα καταφερει η θα μου σπασει τα νευρα με lag(RAM 1024Mb);

Η οθονη ειναι ικανοποιητικη(για αυτα τα χρηματα);

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κατά γενική ομολογία είναι η χειρότερη υλοποίηση της σειράς Tab 3.

Σε λίγες μέρες θα είναι στα ράφια το ολοκαίνουριο Tab 4 με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά...

Δημοσ.

Ευχαριστω

αλλα απο οτι βλεπω το 4 ειναι ακριβως το ιδιο απλως με τετραπυρηνο επεξεργαστη, λιγη παραπανω ραμ στα 1,6 και 30γρ. ελαφρυτερο και η τιμη του θα ξεκιναει σιγορα στα 300-350€. Κοροιδια αναβαθμιση λεγεται αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...