gote Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γεια σας, το προβλημα μου ξεκίνησε πριν 1 εβδομάδα , ανοιγωντας το pc η οθόνη έβγαλε ένδειξη power save mode , μου το ειχε ξανακάνει και παλιότερα και το είχα λύσει βγαζωντας την απο τη πρίζα για 1 νυχτα, το δοκίμασα και απέτυχε. Μετά δοκίμασα αλλο καλώδιο VGA πάλι τα ίδια , μετά δοκίμασα το pc συνδεωντας το με μια οθόνη τηλεοράσεως που έχω συνδεωντας το με HDMI καλώδιο όλα λειτουργούν μια χαρα αρα το pc δεν είχε πρόβλημα , μετα πήρα την οθόνη και τη δοκίμασα με το pc ενός φίλου μου και έδειχνε μια χαρά!!!Τωρα κανει κατι ακομη πιο τρελό μολις συνδεω την οθόνη με την θυρα του pc η οθόνη απο power save mode σβήνει εντελώς , ακόμη και το λαμπάκι απο πράσινο γίνεται κιτρινο , το δοκίμασα και με άλλη οθονη samsung που έχω και κανει ακριβώς τα ίδια . Παίδες θέλω τα φωτα σας διότι πήγα στο public και την κοιτούσαν σαν να έβλεπαν εξωγηινο , δεν το είχαν ξανασυναντήσει και αυτοι αυτο το φαινόμενο.
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 απλα εχει καψει η εξοδο VGA. δουλευε με τη αλλη θυρα.
gote Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι αλλά η οθόνη δεν έχει αλλη θύρα παρα μόνο για VGA....Aλλάζει η θύρα VGA;;;και που μπορώ να βρώ;;;
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 δες κατι αλλο http://www.skroutz.gr/s/4192316/OEM-Cable-HDMI-male-VGA-male-1-8m.html
gote Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ευχαριστώ πολύ , έβγαλα απο ένα παλιο pc του αδερφού μου την θύρα VGA και τη έβαλα στον δικο μου και τώρα δουλεύει μια χαρά !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα