chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλημερα,περιπου στο διαστημα 2 εβδομαδων μου εμφανιζει κατω δεξια ενα παρα8υρακι(φωτο) για περιπου 10 sec κ μετα χανεται...ειναι θεμα μητρικης? Η φωτο ειναι απ το google γτ δεν προλαβα να βγαλω απ το δικο μου για να δειτε τι παιζει με τα βολτ.
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έχεις κανει καποιο overclock στον επεξεργαστή ;
chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έχεις κανει καποιο overclock στον επεξεργαστή ; οχι,γενικα δεν ξερω απο oc
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μαλλον ειναι warning απο καποιο πρόγραμμα της μητρικής που εχεις βάλεις και σου λεει για high voltage στο soutbridge της μητρικής , δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor
chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μαλλον ειναι warning απο καποιο πρόγραμμα της μητρικής που εχεις βάλεις και σου λεει για high voltage στο soutbridge της μητρικής , δες λιγο θερμοκρασίες με το hwmonitor
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 μην δινεις σημασια στις βλακεις που πεταει το ai suite καθε φορα.παντα αυτο κανει. απενεργοποιησε το κιολας για να μην εχεις αυτα τα ενοχλητικα μηνυματα.
chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 το προγραμμα πρεπει να ειναι το al suite ΙΙ μην δινεις σημασια στις βλακεις που πεταει το ai suite καθε φορα.παντα αυτο κανει. απενεργοποιησε το κιολας για να μην εχεις αυτα τα ενοχλητικα μηνυματα. ειπα κ εγω τοσο καντεμια,πρωτα η καρτα κ τωρα η μητρικη...οκ,σας ευχαριστω για αλλη μια φορα
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ωχ καλά απο τα fail προγράμματα το ειχα και εγω καποια στιγμή και μονο προβλήματα μου δημιουργούσε , ξήλωσε το
chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ωχ καλά απο τα fail προγράμματα το ειχα και εγω καποια στιγμή και μονο προβλήματα μου δημιουργούσε , ξήλωσε το το εξαφανισα απ τον χαρτη του πισιου μου...thnx guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα