jim_p Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν δεν ξερουμε τι ηταν αυτο που κατεβασες, αρα και πως μπηκε, πως θα σου πουμε πως βγαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μαλιστα... Δεν υπαρχει καποιος τροπος να το δουμε? ηλικρινα δεν θυμαμε τι εκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αν τρεξεις dpkg -l | grep skypeσου βγαζει κατι σαν αυτο $ dpkg -l | grep skype ii skype 4.2.0.13-1 i386 Wherever you are, wherever they areΑν ναι, το εβαλες απο .deb και βγαινει με τις εντολες που προταθηκαν παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) μου εβγαλε αυτο: ii skype 4.2.0.13-1 wherever you are, wherever they are οποτε τι κανω τωρα? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από Cernic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αρα το βγαζεις με sudo apt-get autoremove skype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 και μετα τι θα κανω? να παω απο το site του skype να το κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ναι. Θα το ξαναβαλεις? Δεν θα αλλαξει κατι παντως για την καμερα, τα ιδια θα σου κανει.. Εκτος αν ειναι αλλο το προβλημα και δεν το καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ποιο ειναι το προβλημα? δεν καταλαβα.... δεν γινετε να χρησημοποιησω την καμερα με τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ichbin Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Η συγκεκριμενη καμερα δουλευει μια χαρα σε Ubuntu 12.04 32bit. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2141387&s=c17850c4369f8c5c581aaca3fb16e544&p=12646848#post12646848 Το συστημα σου ειναι 32 η 64bit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν ειπαμε οτι το θεμα σου εχει να κανει με την libv4l του skype, οποτε θελει να κανεις ολο εκεινο το workaround με το preload για να παιξει? Αν το βγαλεις και το ξαναβαλεις δεν θα αλλαξει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγω εχω το σκαιπ και θελω να δουλευει και η καμερα... τι ακριβος πρεπει να κανω? πατησα τους κωδικες που μου ειχες πει πιο πανω και δεν εγινε τιποτα.... εχω 32bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Οταν ανοιξες το skype οπως λεω εδω, δεν ειχες εικονα απο την καμερα? Ειπες οτι ειχες, και μετα εδωσα οδηγιες για το πως θα αλλαξεις τη συντομευση του skype κλπ http://www.insomnia.gr/topic/526542-καμερα-στο-skype/?p=53147572 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 λοιπον η καμερα μου ανοιγει οταν ανοιγω το cheese η οταν ανοιγω το της ρυθμισεις του σκαιπ σε εκεινο το μικρο κουτακι...οτι αλλο και να κανω δεν δουλευει... αυτο ειναι το προβλημα μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Οταν μια εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα, καβατζαρει το /dev/video0 για την παρτη της, οποτε οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη το ζητησει, δεν θα εχει προσβαση σε αυτο, οποτε θα εχεις μαυρη εικονα. Πχ αν ανοιγεις το skype και το cheese μαζι. Η καμερα δουλευει δηλαδη στην προεπισκοπιση του skype και οχι οταν κανεις βιντεο κληση?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 οντος εχεις δικαιο οτι αμα τα ανοιξω μαζι εχω μαυρο στο ενα.... ναι οταν κανω κληση εχει χ το εικονιδιο της καμερας ενω του μικρωφωνου οχι αλλα ουτε ακουγομαι... ναι στης ρυθμησεις φαινονται ολα κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα