karaLRS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 είπα να βάλω και εγώ fpv στο 500αρι.. απλά λέω να χρησιμοποιήσω το κινητό και το homido σαν vr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολλα μεταφορικά θέλουνε οι άτιμοι. Εδω ήθελα να παρω καινουργια τηλεκατευθυνση και έβγαινε +50% πάνω με τα μεταφορικά. Μια φορα παρήγγειλα και αν δε βάλουν νερό ατο κρασί τους δε ξαναπαραγγελνω (και τότε δεν είχε την επιλογή για μειωμένο τελωνείο και στο τςακ τη γλύτωσα και δε μου τη φόρεσαν) δεν αντιλεγω αλλα στο banggood το ιδιο gimbal το εχουν 200+ ακομη και με τα μεταφορικα παλι μπομπα ηταν η τιμη το ειχαν 3-4 μερες τωρα, αποτι ειδα μολις ειναι out of stock πλεον http://www.banggood.com/Zhiyun-ZI-Tiny2-Tiny2-3-Axis-Brushless-Gimbal-Stabilizer-For-GoPro-Xiaomi-Yi-SJ4000-p-1020092.html Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια γερακια δεν ειναι αυτα? σηκωσα το quad σημερα να κανω ενα waypoint mission και αφου τελειωσε το ανεβασα γυρο στα 130 μετρα να παρω μερικες φωτογραφιες μεσα σε δευτερολεπτα μαζευτηκαν 6-7 απο δαυτα ουρλιαζοντας και πετοντας τριγυρο του! γερακια στη σαλονικη?που βρεθηκανε lol http://postimg.org/image/7qwmx6ag9/full/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια γερακια δεν ειναι αυτα? σηκωσα το quad σημερα να κανω ενα waypoint mission και αφου τελειωσε το ανεβασα γυρο στα 130 μετρα να παρω μερικες φωτογραφιες μεσα σε δευτερολεπτα μαζευτηκαν 6-7 απο δαυτα ουρλιαζοντας και πετοντας τριγυρο του! γερακια στη σαλονικη?που βρεθηκανε lol http://postimg.org/image/7qwmx6ag9/full/ Κάτι τέτοιο! Φίλε Πυλαία είσαι; Έχει ανοιχτό χώρο για quad εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι πυλαια κατω χαμηλα κοντα στο makro εχει μια σχετικη απλα αλλα μην φανταστεις και τιποτα απεραντα λιβαδια το βιντεακι με το waypoint mission που ανεφερα πριν για να παρεις μια ιδεα τις "απλας" https://www.youtube.com/watch?v=D8BqwMo1ONY&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 spacecowboy με ΑΡΜ παίζεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά από παρότρυνση του φίλου spacecowboy το παρήγγειλα το gimbal..άντε να δούμε. Έχω θέμα με το Cheerson cx20 και δε βγάζω λογική εξήγηση...όποτε θέλει συνδέεται με το χειρηστήριο σε εξωτερικό χώρο, ενώ μέσα στο σπίτι πάντοτε και αμέσως. Έχω κάνει 2-3 πτήσεις έξω, αλλά τώρα π.χ μπορεί να πάω στο ίδιο μέρος και να μην συνδεθεί με τίποτα με το χειρηστήριο και χωρίς να πειράξω τίποτα απολύτως..μα τίποτα όμως....να μπω σπίτι να το πετάξω πάνω στο κρεβάτι και με το που συνδέσω την μπαταρία να το "πιάσει" αμέσως. Μήπως είναι θέμα εξωτερικής θερμοκρασίας;; Έψαξα λίγο και στο rcgroups αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμιά ιδεά;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 spacecowboy με ΑΡΜ παίζεις;; οχι ρε τι apm με το phantom (naza) εχει waypoints κανονικα μαλιστα εχω αγορασει και το litchi app που εχει ακομη περισοτερα καλουδια (focus,follow me,orbit, και πανοραματα) Μετά από παρότρυνση του φίλου spacecowboy το παρήγγειλα το gimbal..άντε να δούμε. Έχω θέμα με το Cheerson cx20 και δε βγάζω λογική εξήγηση...όποτε θέλει συνδέεται με το χειρηστήριο σε εξωτερικό χώρο, ενώ μέσα στο σπίτι πάντοτε και αμέσως. Έχω κάνει 2-3 πτήσεις έξω, αλλά τώρα π.χ μπορεί να πάω στο ίδιο μέρος και να μην συνδεθεί με τίποτα με το χειρηστήριο και χωρίς να πειράξω τίποτα απολύτως..μα τίποτα όμως....να μπω σπίτι να το πετάξω πάνω στο κρεβάτι και με το που συνδέσω την μπαταρία να το "πιάσει" αμέσως. Μήπως είναι θέμα εξωτερικής θερμοκρασίας;; Έψαξα λίγο και στο rcgroups αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμιά ιδεά;;;; το gimbal ειναι μπομπα θοδωρε απλα δες το βιντεο που ποσταρα με τον τυπο που το κανει review... rock solid performance δεν θα τα μετανιωσεις τα 70! τωρα για τα υπολοιπα τι να πω... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 οχι ρε τι apm με το phantom (naza) εχει waypoints κανονικα μαλιστα εχω αγορασει και το litchi app που εχει ακομη περισοτερα καλουδια (focus,follow me,orbit, και πανοραματα) v1, v2, μοντα 1 σε 2?? για πεεεε....! με ταμπλετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μάλλον τώρα διάβαζα πρέπει να κάνω disable στο arming check το voltage...μήπως με τα κρύα εξω οι μπαταρίες τα "παίζουν"..ενώ μέσα στο σπίτι όσο να ναι είναι αλλιώς. Καλά πήρα μεγάλη προίκα...phantom θα μου βγεί το cheersonάκι, αλλά χαλάλι..άντε να δούμε πότε θα έρθω να πετάξουμε παρέα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από FISHERMAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) phantom 2 vision+ ειναι ρε τρελε καμια μοντα τωρα σε σκετο naza δεν ξερω αν παιζουν αυτα λογικα μιας και το ιδιο board ειναι ναι αλλα dji ειναι αυτη κοιταει να βγαλει απο τι μυγα ξυγκι και μπορει να εχει κλειδωσει το sdk μονο για phantom-inspire (google it και πες μας και εμας) μάλλον τώρα διάβαζα πρέπει να κάνω disable στο arming check το voltage...μήπως με τα κρύα εξω οι μπαταρίες τα "παίζουν"..ενώ μέσα στο σπίτι όσο να ναι είναι αλλιώς. Καλά πήρα μεγάλη προίκα...phantom θα μου βγεί το cheersonάκι, αλλά χαλάλι..άντε να δούμε πότε θα έρθω να πετάξουμε παρέα καλα την μπαταρια εγω οταν βγαινω εξω την βαζω στην τσεπη θελει θερμοκρασια δωματιου αυτες λενε για να αποδοσουν... δεν ξερω καθολου τι διαολο μπορει να συμβαινει κατεβα να κανουμε quadοτσαρκα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από spacecowboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 κάτσε να σκάσει η προίκα και να ανοίξουν οι δρόμοι και θα έρθω...για μπυρόνια..αν κάτι αξίζει μετά από τόσα χρόνια στα "φόρα" είναι οι φίλοι που κάνουμε..τα εργαλεία έρχονται και παρέρχονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 phantom 2 vision+ ειναι ρε τρελε καμια μοντα τωρα σε σκετο naza δεν ξερω αν παιζουν αυτα λογικα μιας και το ιδιο board ειναι ναι αλλα dji ειναι αυτη κοιταει να βγαλει απο τι μυγα ξυγκι και μπορει να εχει κλειδωσει το sdk μονο για phantom-inspire (google it και πες μας και εμας) καλα την μπαταρια εγω οταν βγαινω εξω την βαζω στην τσεπη θελει θερμοκρασια δωματιου αυτες λενε για να αποδοσουν... δεν ξερω καθολου τι διαολο μπορει να συμβαινει κατεβα να κανουμε quadοτσαρκα εχω χασει τις εξελιξεις καουμποη μου!! σε θυμαμαι με το Cheerson, τωρα βλεπω waypoints λεω θα εβαλε τηλεμετρια στο cheerson...! με bluetooth συνδεεσαι με το phantom? (Λογικα v2 θα εχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 v2 ειναι ναι με wifi συνδεομαι εχει στον transmitter wifi extender εκει συνδεεσαι με το κινητο-ταμπλετ σου και το extender μετα με την καμερα για να εχεις fpv και telemetry ειναι αρκετα αναποδο παντος μιας και το fpv ειναι 2.4ghz και η τηλεκατεύθυνση 5,8ghz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μολις δωσω την ΑΡΜ με την προικα της θα παίξει μοντα v1 σε v2 (πλήρη μετατροπη ομως, και wifi/bt modules Κλπ)... μεχρι τοτε ψαχνω να δω πως περνίεται το firm χωρις να πεταξει connection error :@ (απενεργοποιείς τις υπολοιπες com βασικα αλλα δεν εχω κατσει να ασχοληθώ) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα