yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι σίγουρα. Flysky transmitter - diatone fpv260 τα γκουμουτσομοτεράκια όλα ταιριάζουν. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από yiannis_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 paylidis άντε βρε! Μάλλον βρεθηκε το τετρακόπτερο!!! έχεις καμιά φωτό του??? Επικοινώνησε με το Heliland ώστε αν είναι το δικό σου, να πάς με την τ/κ σου να στο δώσουν https://www.facebook.com/HELILANDCOM-199968980039270/ Απίστευτο παιδιά πραγματικά απιστετο. Ευχαριστώ πολύ! Μίλησα με τα παιδιά και θα κλείσουμε ραντεβού την πέμπτη. Θα το πσρω και θα το βαλσαμωσω για παραδειγματισμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και πολλά μπράβο στο heliland. Φέρθηκαν με παραδειγματικό επαγγελματισμό!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 σου εγραψα να το δεσεις με πετονια ψαρεματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλούμπα Κώστα καλούμπα. Θα παίξει τρελό ψάξιμο μολις το παρω στα χέρια μου για να βρω το το έφταιξε - εκει ειναι η ουσία, γιατι αυτο άντε ηταν μοντέλο φθηνό, μην εχω πουθενά κατι λάθος και μου φύγει κανένα απο τα μεγάλα... Φυσικά πολλα μπράβο στο heliland και αλλα τόσα στον άνθρωπο που το βρήκε και νοιαστηκε! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 πιστευω οτι καμμια φορα απο βιασυνη ξεχναμε να κανουμε σωστα καποια πραγματα....δε λεω για τη δικια σου περιπτωση αλλα για αλλες με καλα ηλεκτρονικα ολα θελουν σωστη ρυθμιση και για ποιο λογο να το κανουν ολο και κατι καινουργιο μαθαινουμε παιζοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι το εστησα ισα να δουλεψει, το ελυσα και το ξαναεστησα πιο καλα για αυτό μου κάνει εντυπωση το οτι δε συμπεριφέρθηκε καλα... θεωρω οτι το πρόβλημα είναι προς τα esc, θα δείξει... ας το παρω και το σκ ειναι κοντα... (θα παρω και το μουλινε απο το ψαροντουφεκο οπου παω για δοκιμη καλου κακου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλούμπα Κώστα καλούμπα. Θα παίξει τρελό ψάξιμο μολις το παρω στα χέρια μου για να βρω το το έφταιξε - εκει ειναι η ουσία, γιατι αυτο άντε ηταν μοντέλο φθηνό, μην εχω πουθενά κατι λάθος και μου φύγει κανένα απο τα μεγάλα... Φυσικά πολλα μπράβο στο heliland και αλλα τόσα στον άνθρωπο που το βρήκε και νοιαστηκε! Τσέκαρε το καλώδιο της fs i6 που πάει στο cc3d. Εμένα μου κουνιόταν και έχανα signal πρόβλημα που έλυσα με θερμοσιλικόνη. Μη πασαλήψεις τα καλώδια όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ψαχνω drone για πρωταρη... ουσιαστικα να μαθει πανω σε αυτο... αν γινεται να εχει εφαρμογη για smartphone... θα ηταν καλο... σιγουρα κατω απο 100 πιστευω να ειναι καλα για αρχαριο... καμια ιδεα? "μπορουν να γινουν και αγορες μεσω paypal" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καποιο απο τα στανταρακια της syma? Πχ το X5SW εχει fpv καμερα με εφαρμογή σε smartphone/tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ψαχνω drone για πρωταρη... ουσιαστικα να μαθει πανω σε αυτο... αν γινεται να εχει εφαρμογη για smartphone... θα ηταν καλο... σιγουρα κατω απο 100 πιστευω να ειναι καλα για αρχαριο... καμια ιδεα? "μπορουν να γινουν και αγορες μεσω paypal" Τσέκαρε και το V686g. Έχει δικό του σύστημα FPV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 http://m.dji.com/event/10years/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) πρωτη προσπαθεια με το phantom (κλιπακια απο τις δυο πρωτες μου πτησεις) το μηχανακι ειναι σε αλλο επιπεδο τα δικα μου skills απο την αλλη οχι https://www.youtube.com/watch?v=pWKahPN2Ycw ps. 666 posts Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από spacecowboy 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 πολυ καλο και σταθερο αλλαααααα αν εχει φιλτρο μπροστα η μηχανη βγαλτο γιατι δινει την εντυπωση οτι η εικονα ειναι φλου αν ειναι go pro πηγαινε ρυθμισεις και αστα ολα νορμαλ την αναλυση βαλτην τερμα....θελει λιγο ψαξιμο αν οχι ποια μηχανη ειναι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) πρωτη προσπαθεια με το phantom (κλιπακια απο τις δυο πρωτες μου πτησεις) το μηχανακι ειναι σε αλλο επιπεδο τα δικα μου skills απο την αλλη οχι https://www.youtube.com/watch?v=pWKahPN2Ycw ps. 666 posts και ότι ήθελα να σε ρωτήσω τι έκανες τελικά,άν το πήρες.Το standard πήρες?? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από syma x5c-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα