Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρονια πολλα

ΔΙΑΘΕΤΩ 50€ για να παρω ενα τηλεκατευθυνομενο για τον γιο που ειναι 9χρ, θελω να πετάει και εξω απ το σπιτι, να παρω drone, ελικοπτερακι ή αεροπλανακι, ελικοπτερακια εχω παρει πολλα μεχρι 20€ απ τα jumbo άλλα ηταν μάπα, δεν πεταγαν μακρια και σε εξωτερικο χωρο και χαλασαν γρηγορα, προτεινετε κατι .....ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κάποιος με Flysky i6 AFHDS 2A 2.4Ghz να αγοράσω? Απλώς θέλω μόνο το receiver...

Επεξ/σία από teopap1990

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου drone και θα ήθελα τη γνώμη σας για το Link.png Site: ACME Zoopa Q420 cruiser - (ZQ0420) ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (<100 €) που να είναι άμεσα διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα και να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε αν εξηγούσατε εν συντομία τα +/-. ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ckalog

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου drone και θα ήθελα τη γνώμη σας για το Link.png Site: ACME Zoopa Q420 cruiser - (ZQ0420) ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (<100 €) που να είναι άμεσα διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα και να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε αν εξηγούσατε εν συντομία τα +/-. ευχαριστώ!

Απο βιντεάκια που είδα είναι κλώνος του syma x5c.

Καλή σαν εταιρεία (είχα ενα κλώνο του syma s107g και ήταν καλύτερο απο το πρωτότυπο) αλλά για το συγκεκριμένο μέχρι 50 ευρό δώσε...

Τώρα αν δεν προλαβαίνεις γιατί το θες για χριστούγεννα τι να πω...

To eshop έφερνε syma

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλώνος του X5C και αυτό σε πολύ καλή τιμή για Ελλάδα νομίζω.

Επεξ/σία από jtzig

Και ενα ακομα βιντεάκι απο εξόρμηση των χριστουγέννων.
 https://www.youtube....h?v=3qM_izwC2i8
φίλε φοβερό το βίντεο ! Ποιο εληκοπτερακι εχεις;; Σκεφτομαι να παρω καποιο με καλή κάμερα κ αυτο που ειδα ομολογώ ειναι εντυπωσιακό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά φιλαράκι με πολλές και καλές πτήσεις!!!

Επίσης και με πολλά όμορφα καινούργια μοντελάκια!!!

φίλε φοβερό το βίντεο ! Ποιο εληκοπτερακι εχεις;; Σκεφτομαι να παρω καποιο με καλή κάμερα κ αυτο που ειδα ομολογώ ειναι εντυπωσιακό...

Είναι περίπου αυτό.

http://www.banggood.com/Eachine-Racer-250-FPV-Drone-w-Eachine-I6-2_4G-6CH-Transmitter-7-Inch-32CH-Monitor-HD-Camera-RTF-p-1008942.html

Τελείως manual, χωρίς κανέναν αυτοματισμό και ασφαλιστικό αν κάτι πάει στραβά...

θέλει κάποια εξοικίωση.

Επεξ/σία από yiannis_1

θελει πααααρα πολυ εξοικιωση... εγω ουτε με τη ναζα δε θα μπορούσα να κάνω το 10% που κανεις...

εχουμε την ιδια τ/κ; FS-i6? πως παει απο εμβελεια; γιατι αρχίζω να σκεφτομαι μηπως η απωλεια του 260 μου οφείλεται εν μερει (δευτερευόντως) και στην τηλεκατευθυνση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελει πααααρα πολυ εξοικιωση... εγω ουτε με τη ναζα δε θα μπορούσα να κάνω το 10% που κανεις...

εχουμε την ιδια τ/κ; FS-i6? πως παει απο εμβελεια; γιατι αρχίζω να σκεφτομαι μηπως η απωλεια του 260 μου οφείλεται εν μερει (δευτερευόντως) και στην τηλεκατευθυνση...

Είμαι λίγο κότα και δεν το πάω υπερβολικά μακριά.

Μέχρι 400-450μ δεν είχα κάποιο σημάδι απώλειας σήματος (αρκεί να είναι σε ψηλότερο σημείο απο σένα το quad)

Στην λίμνη με το ζόρι το πήγα 250 - 300 μέτρα.

Θεωρητικά με αυτά που εχω δοκιμάσει απο range θα μπορούσα να πετάξω και πάνω από την λίμνη.

Άκρη άκρη βέβαια.

Επεξ/σία από yiannis_1

οταν δεν εισαι σιγουρος για την εμβελεια και δεν εχεις προστασια ΡΤΗ - RTL  η κατι τετοιο ειναι θεμα ....τουλαχιστον αν εχεις το στιγμα

κατι ειναι για να το βρεις οτι εχει μεινει αν εχει μεινει κατι ...υπαρχουν διαφορα στην αγορα που κανουν τη δουλεια (gps tracker)

πριν λιγες μερες γλιστρισα και εκλεισα το throttle και μεχρι να καταλαβω τι εγινε εχασα και την εικονα γιατι κατεβαινε πολυ γρηγορα...ηξερα σε ποια κατευθυνση πεταγα και πηρα μαζι μου το FPV  και οταν ανοιξα παλι το δεκτη ειχα εικονα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω που ηταν...ειχα ομως το ακριβες στιγμα που ηταν και το εβαλα στο google maps και ηταν στα 100 μετρα απο κει που εψαχνα.Το κυριοτερο ηταν οτι με το αποτομο κλεισιμο του γκαζιου αυτο καταλαβε .. προσγειωση  και ευτυχως προσγειωθηκε σε ξεφωτο στο βουνο χωρις τραυματισμους παρα μονο ξεκουμπωμα της μηχανης απο τα αντικραδασμικα(εχω ασφαλισει και με δεματικα γιατι το εχει παθει φιλος και εχασε τη μηχανη).

• Like 1

βρε εδω εγω πλεον φοβάμαι ακομα και να δοκιμασω τα ασφαλιστικά μου (failsafe/rth) μην κανει κανενα τρελο και μου φυγει απο μοναχό του! μεχρι που το δενω και με σπαγγο!! χαχαχα!

παρηγγειλα 2 gps trackers, δε ξαναπετάω χωρίς καθε τυπου δυνατή προστασία...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς κύριοι είχα flyaway σήμερα στην πρώτη εξωτερική πτήση για το μικρό διάολι το 260. Αν τυχόν κάποιος είδε ή δει κατι κάπου (περιοχη ζωγραφου) ας ρίξει ενα πμ (θα δωθεί κάποια αμοιβή).

Προτεινω λοιπον και σε εσας και σε εμενα, πλεον: α) σοβαρους και αξιοπιστους fc β) με GPS γ) πομπο GPS με sim στο κάθε πετούμενο

paylidis άντε βρε! Μάλλον βρεθηκε το τετρακόπτερο!!!

έχεις καμιά φωτό του???

Επικοινώνησε με το Heliland ώστε αν είναι το δικό σου, να πάς με την τ/κ σου να στο δώσουν

https://www.facebook.com/HELILANDCOM-199968980039270/

Επεξ/σία από samniotis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...