syma x5c-1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!Καλές πτήσεις σε όλους χωρίς απρόοπτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα ΔΙΑΘΕΤΩ 50€ για να παρω ενα τηλεκατευθυνομενο για τον γιο που ειναι 9χρ, θελω να πετάει και εξω απ το σπιτι, να παρω drone, ελικοπτερακι ή αεροπλανακι, ελικοπτερακια εχω παρει πολλα μεχρι 20€ απ τα jumbo άλλα ηταν μάπα, δεν πεταγαν μακρια και σε εξωτερικο χωρο και χαλασαν γρηγορα, προτεινετε κατι .....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopap1990 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κάποιος με Flysky i6 AFHDS 2A 2.4Ghz να αγοράσω? Απλώς θέλω μόνο το receiver... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από teopap1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckalog Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και χρόνια πολλά. σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου drone και θα ήθελα τη γνώμη σας για το Site: ACME Zoopa Q420 cruiser - (ZQ0420) ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (<100 €) που να είναι άμεσα διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα και να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε αν εξηγούσατε εν συντομία τα +/-. ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από ckalog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και χρόνια πολλά. σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου drone και θα ήθελα τη γνώμη σας για το Site: ACME Zoopa Q420 cruiser - (ZQ0420) ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (<100 €) που να είναι άμεσα διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα και να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε αν εξηγούσατε εν συντομία τα +/-. ευχαριστώ! Απο βιντεάκια που είδα είναι κλώνος του syma x5c. Καλή σαν εταιρεία (είχα ενα κλώνο του syma s107g και ήταν καλύτερο απο το πρωτότυπο) αλλά για το συγκεκριμένο μέχρι 50 ευρό δώσε... Τώρα αν δεν προλαβαίνεις γιατί το θες για χριστούγεννα τι να πω... To eshop έφερνε syma Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtzig Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και χρόνια πολλά. σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου drone και θα ήθελα τη γνώμη σας για το Site: ACME Zoopa Q420 cruiser - (ZQ0420) ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (<100 €) που να είναι άμεσα διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα και να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε αν εξηγούσατε εν συντομία τα +/-. ευχαριστώ! Κλώνος του X5C και αυτό σε πολύ καλή τιμή για Ελλάδα νομίζω. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από jtzig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και ενα ακομα βιντεάκι απο εξόρμηση των χριστουγέννων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά φιλαράκι με πολλές και καλές πτήσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamounias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Και ενα ακομα βιντεάκι απο εξόρμηση των χριστουγέννων. https://www.youtube....h?v=3qM_izwC2i8 φίλε φοβερό το βίντεο ! Ποιο εληκοπτερακι εχεις;; Σκεφτομαι να παρω καποιο με καλή κάμερα κ αυτο που ειδα ομολογώ ειναι εντυπωσιακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά φιλαράκι με πολλές και καλές πτήσεις!!! Επίσης και με πολλά όμορφα καινούργια μοντελάκια!!! φίλε φοβερό το βίντεο ! Ποιο εληκοπτερακι εχεις;; Σκεφτομαι να παρω καποιο με καλή κάμερα κ αυτο που ειδα ομολογώ ειναι εντυπωσιακό... Είναι περίπου αυτό. http://www.banggood.com/Eachine-Racer-250-FPV-Drone-w-Eachine-I6-2_4G-6CH-Transmitter-7-Inch-32CH-Monitor-HD-Camera-RTF-p-1008942.html Τελείως manual, χωρίς κανέναν αυτοματισμό και ασφαλιστικό αν κάτι πάει στραβά... θέλει κάποια εξοικίωση. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 θελει πααααρα πολυ εξοικιωση... εγω ουτε με τη ναζα δε θα μπορούσα να κάνω το 10% που κανεις... εχουμε την ιδια τ/κ; FS-i6? πως παει απο εμβελεια; γιατι αρχίζω να σκεφτομαι μηπως η απωλεια του 260 μου οφείλεται εν μερει (δευτερευόντως) και στην τηλεκατευθυνση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) θελει πααααρα πολυ εξοικιωση... εγω ουτε με τη ναζα δε θα μπορούσα να κάνω το 10% που κανεις... εχουμε την ιδια τ/κ; FS-i6? πως παει απο εμβελεια; γιατι αρχίζω να σκεφτομαι μηπως η απωλεια του 260 μου οφείλεται εν μερει (δευτερευόντως) και στην τηλεκατευθυνση... Είμαι λίγο κότα και δεν το πάω υπερβολικά μακριά. Μέχρι 400-450μ δεν είχα κάποιο σημάδι απώλειας σήματος (αρκεί να είναι σε ψηλότερο σημείο απο σένα το quad) Στην λίμνη με το ζόρι το πήγα 250 - 300 μέτρα. Θεωρητικά με αυτά που εχω δοκιμάσει απο range θα μπορούσα να πετάξω και πάνω από την λίμνη. Άκρη άκρη βέβαια. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 οταν δεν εισαι σιγουρος για την εμβελεια και δεν εχεις προστασια ΡΤΗ - RTL η κατι τετοιο ειναι θεμα ....τουλαχιστον αν εχεις το στιγμα κατι ειναι για να το βρεις οτι εχει μεινει αν εχει μεινει κατι ...υπαρχουν διαφορα στην αγορα που κανουν τη δουλεια (gps tracker) πριν λιγες μερες γλιστρισα και εκλεισα το throttle και μεχρι να καταλαβω τι εγινε εχασα και την εικονα γιατι κατεβαινε πολυ γρηγορα...ηξερα σε ποια κατευθυνση πεταγα και πηρα μαζι μου το FPV και οταν ανοιξα παλι το δεκτη ειχα εικονα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω που ηταν...ειχα ομως το ακριβες στιγμα που ηταν και το εβαλα στο google maps και ηταν στα 100 μετρα απο κει που εψαχνα.Το κυριοτερο ηταν οτι με το αποτομο κλεισιμο του γκαζιου αυτο καταλαβε .. προσγειωση και ευτυχως προσγειωθηκε σε ξεφωτο στο βουνο χωρις τραυματισμους παρα μονο ξεκουμπωμα της μηχανης απο τα αντικραδασμικα(εχω ασφαλισει και με δεματικα γιατι το εχει παθει φιλος και εχασε τη μηχανη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βρε εδω εγω πλεον φοβάμαι ακομα και να δοκιμασω τα ασφαλιστικά μου (failsafe/rth) μην κανει κανενα τρελο και μου φυγει απο μοναχό του! μεχρι που το δενω και με σπαγγο!! χαχαχα! παρηγγειλα 2 gps trackers, δε ξαναπετάω χωρίς καθε τυπου δυνατή προστασία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς κύριοι είχα flyaway σήμερα στην πρώτη εξωτερική πτήση για το μικρό διάολι το 260. Αν τυχόν κάποιος είδε ή δει κατι κάπου (περιοχη ζωγραφου) ας ρίξει ενα πμ (θα δωθεί κάποια αμοιβή). Προτεινω λοιπον και σε εσας και σε εμενα, πλεον: α) σοβαρους και αξιοπιστους fc β) με GPS γ) πομπο GPS με sim στο κάθε πετούμενο paylidis άντε βρε! Μάλλον βρεθηκε το τετρακόπτερο!!! έχεις καμιά φωτό του??? Επικοινώνησε με το Heliland ώστε αν είναι το δικό σου, να πάς με την τ/κ σου να στο δώσουν https://www.facebook.com/HELILANDCOM-199968980039270/ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από samniotis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα