Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους παιδια.... Την βοήθειά σας μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο, έχω μια Xiaomi Yi και το Walkera g-2d (plastic version) gimbal.... Για ερασιτεχνικη και μονο χρηση (βιντεο-φωτογραφια) και λογω περιορισμενου μπατζετ ειμαι αναμεσα στο Cheerson CX20 και στο XK Detect X380 απο Banggood.... Ποιά η αποψη σας; Κάτι άλλο σε αυτο το ευρος χρηματων ισως; 

Το banggood εχει και καποια εξοδα αποστολης σε αυτα τα μοντελα αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως αποστελεται μονο με EMS Express mail η  Expedited shipping service, γνωριζετε εαν θα εχω θεμα με τελωνειο με αυτους τους τροπους αποστολης;

Και κατι τελευταιο....Τι σημαίνει το " Open source" στην περιγραφη του Cheerson? :)

Ακριβως στην ιδια θεση, ειμαστε φιλε μου,  επειδη το εχω ψαξει πολυ και εγω αναμεσα σε αυτα ειαμι, επισης κοιτα το flying 3d x8 απο gearbest,το οποιο υπαρχει στην ευρωπαικη αποθηκη κιολας και απο οτι ειδα εχει αρκετα καλες κριτικες... για το cheerson cx20, μπορεις να κοιταξεις και στο rcgroup,υπαρχουν αρκετα θεματα σχετικα...

Σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση....Απ οτι βλεπω το flying 3d x8 στην κινεζικη αποθηκη του gearbest εχει μολις 180 ευρω!!!!!!! Το θέμα είναι πως αγοραζεις απο εκει αφου δεν δεχονται ουτε πιστωτικη ουτε την χρεωστικη που εχω :/ .. Μονο απο banggood μπορω να αγορασω και εκει το συγκεκριμενο ειναι στα 250 ευρω (μεγαλη διαφορα, γιατι αραγε...)

EDIT : οκ μολις τωρα προσεξα πως απο κινεζικη αποθηκη ειναι +60 ευρω μεταφορικα :)

Επεξ/σία από Johnnyb_gr
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδια.... Την βοήθειά σας μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο, έχω μια Xiaomi Yi και το Walkera g-2d (plastic version) gimbal.... Για ερασιτεχνικη και μονο χρηση (βιντεο-φωτογραφια) και λογω περιορισμενου μπατζετ ειμαι αναμεσα στο Cheerson CX20 και στο XK Detect X380 απο Banggood.... Ποιά η αποψη σας; Κάτι άλλο σε αυτο το ευρος χρηματων ισως; 

Το banggood εχει και καποια εξοδα αποστολης σε αυτα τα μοντελα αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως αποστελεται μονο με EMS Express mail η  Expedited shipping service, γνωριζετε εαν θα εχω θεμα με τελωνειο με αυτους τους τροπους αποστολης;

Και κατι τελευταιο....Τι σημαίνει το " Open source" στην περιγραφη του Cheerson? :)

Είχα και εγώ την ίδια απορία και όπως ενημερώθηκα σε διπλανό φόρουμ τα στέλνουν μόνο με κούριερ γιατί είναι μεγάλο το κουτί τους και δεν το αναλαμβάνουν τα απλά ταχυδρομεία. Με EMS μπορεί ναι μπορεί και όχι. Με άλλο κούριερ ναι.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση....Απ οτι βλεπω το flying 3d x8 στην κινεζικη αποθηκη του gearbest εχει μολις 180 ευρω!!!!!!! Το θέμα είναι πως αγοραζεις απο εκει αφου δεν δεχονται ουτε πιστωτικη ουτε την χρεωστικη που εχω :/ .. Μονο απο banggood μπορω να αγορασω και εκει το συγκεκριμενο ειναι στα 250 ευρω (μεγαλη διαφορα, γιατι αραγε...)

EDIT : οκ μολις τωρα προσεξα πως απο κινεζικη αποθηκη ειναι +60 ευρω μεταφορικα :)

ωχ :/ πιστωτικη-χρεωστικη εννοεις, συνδεδεμενη με παυπαλ ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω φοραω 12αρες με 630kv οποτε περιπου πως να ξεκινησω;Με τι τιμες πανω κατω;Μπορεις να με υπολογισεις σαν ποιο ειδικος;Δεν εχουμε και μεγαλη διαφορα απο οτι βλεπω αφου εχουμε το ιδιο σασι.

χτες παρατηρησα οτι το κεντρο βαρους εχει μεταφερθει 3 με 5 ποντους πισω το οποιο ειναι προβλημα

οσο μεγαλωνουν τα μπρατσα τοσο πισω παει το κεντρο βαρυτητας

επειδη δοκιμαζω ενα συμμετρικο ΤΒΣ με καρμπον μπρατσα δεν εχω  ασχοληθει πολυ αλλα μην πολυπειραζεις τα PIDs γιατι δεν φταινε αυτα.....

παρε ενα σπαγγο και κανε χιαστι απο μοτερ σε μοτερ και θα καταλαβεις...υπολογισε 1 ποντο μπροστα το κεντρο βαρους

για αυτους που δεν το εχουν δει

παιδια εχουν γραψει σε αλλο τοπικ για το θεμα του paypal

πας στο παυπαλ που εχεις και κανεις request money απο το αλλο mail που εχεις(αν δεν εχεις δημιουργεις ενα hotmail h yahoo)

πας στο αλλο mail και πληρωνεις με τη χρεωστικη σου την απαιτηση request που σου εχει ερθει χωρις να κανεις λογαριασμο paypal.

σε λιγο εχεις στο balance toy paypal το ποσο που ζητησες και προχωρας κανονικα

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χτες παρατηρησα οτι το κεντρο βαρους εχει μεταφερθει 3 με 5 ποντους πισω το οποιο ειναι προβλημα

οσο μεγαλωνουν τα μπρατσα τοσο πισω παει το κεντρο βαρυτητας

επειδη δοκιμαζω ενα συμμετρικο ΤΒΣ με καρμπον μπρατσα δεν εχω  ασχοληθει πολυ αλλα μην πολυπειραζεις τα PIDs γιατι δεν φταινε αυτα.....

παρε ενα σπαγγο και κανε χιαστι απο μοτερ σε μοτερ και θα καταλαβεις...υπολογισε 1 ποντο μπροστα το κεντρο βαρους

για αυτους που δεν το εχουν δει

παιδια εχουν γραψει σε αλλο τοπικ για το θεμα του paypal

πας στο παυπαλ που εχεις και κανεις request money απο το αλλο mail που εχεις(αν δεν εχεις δημιουργεις ενα hotmail h yahoo)

πας στο αλλο mail και πληρωνεις με τη χρεωστικη σου την απαιτηση request που σου εχει ερθει χωρις να κανεις λογαριασμο paypal.

σε λιγο εχεις στο balance toy paypal το ποσο που ζητησες και προχωρας κανονικα

Εγω φοραω μπρατσα απο Ζ600 - Ζ700. Για δες εδω:

n_DCBsX3N_N9bXIX2_KRIrPY9SJxva-SrFtvnop9

Και τον εβαλα τον controler εδω:

7Xhqzs_6PV4PzfJyFYWAudOIiBtePILya_o3djpp

Οι ρυθμισεις που του εδωσα ειναι αυτες αλλα παλι δεν ειναι τοσο καλες...Παλι φευγει αλλα λιγοτερο ομως.

EDLOI6aLfcKbSnG3nDLTElAUmh7od4Uio-RnwcHt

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

ωχ :/ πιστωτικη-χρεωστικη εννοεις, συνδεδεμενη με παυπαλ ε

και κανονικη πιστωτικη δεν δεχεται....κατευθειαν , οχι με paypal αναγκαστικα , αυτο πριν καμμια εβδομαδα που δοκιμασα δλδ

Είχα και εγώ την ίδια απορία και όπως ενημερώθηκα σε διπλανό φόρουμ τα στέλνουν μόνο με κούριερ γιατί είναι μεγάλο το κουτί τους και δεν το αναλαμβάνουν τα απλά ταχυδρομεία. Με EMS μπορεί ναι μπορεί και όχι. Με άλλο κούριερ ναι.

ωχχχ....μεγαλο το ρισκο.. Υπαρχει αραγε δυνατοτητα αγορας απο ελληνικο site; δεν μπορεσα να βρω κατι εγω δυστυχως.... :/

Δημοσ.

και κανονικη πιστωτικη δεν δεχεται....κατευθειαν , οχι με paypal αναγκαστικα , αυτο πριν καμμια εβδομαδα που δοκιμασα δλδ

ωχχχ....μεγαλο το ρισκο.. Υπαρχει αραγε δυνατοτητα αγορας απο ελληνικο site; δεν μπορεσα να βρω κατι εγω δυστυχως.... :/

Κοίτα για 20€ φπα περίπου (δεν θυμάμαι τις τιμές των quad τώρα) που μπορεί να πληρώσεις (γιατί μπορεί και όχι, μιλάμε για ems πάντα) δεν θα το έλεγα τόσο μεγάλο ρίσκο αν τελικά θες πολύ το quad. Βέβαια στην τσέπη σου κάνεις κουμάντο εσύ!

Δημοσ.

αν καποιος ενδιαφερεται εχω βαλει αγγελια και πουλαω το cx-20 (θα παω για phantom)

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/562517-cheerson-cx-20-drone-dji-phantom-clone/

0

http://m.dji.com/product/phantom-3-standard-free-hardshell-backpack

http://www.myhelis.com/cart.php

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ανεβάσω και ενα βιντεάκι με το μικρό Diatone απο Δημητσάνα

Το 450άρι ακόμα δεν μου αποπνέει εμπιστοσύνη.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ χθές παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό! Είχε αρκετό αέρα και δεν μπορούσα να το γυρίσω πίσω!

τελικά όταν το έχασα απο τα μάτια μου, έφτασε κάπου 900μ μακρυά και έβαλα RTL

ευτυχώς δεν πήγε Κίνα! Eπέστρεψε ανάμεσα σε κραυγές τύπου "It's back from the dead!!!"

και πρώτη πτήση για το Ρ51

12316322_10208366695307264_1665877192528

Επεξ/σία από samniotis
Δημοσ.

Εγώ χθές παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό! Είχε αρκετό αέρα και δεν μπορούσα να το γυρίσω πίσω!

τελικά όταν το έχασα απο τα μάτια μου, έφτασε κάπου 900μ μακρυά και έβαλα RTL

ευτυχώς δεν πήγε Κίνα! Eπέστρεψε ανάμεσα σε κραυγές τύπου "It's back from the dead!!!"

To Quad σε τι βάρος σου έχει φτάσει και με τι μπαταρία είσαι 3s - 4s???

Νιώθω το white sheep λίγο ξεψυχισμένο με 3s και ακόμα δεν του εχω φορτώσει gimbal.

Πολύ θα μου άρεσε το lift που εχω στο 250άρι να το εχω και σ'αυτό...

Δημοσ.

δεν φταιει μονο η μπαταρια   ειναι ο συνδυασμος μοτερ,ελικας μπαταρια

τι συνδυασμο εχεις τωρα? και ποσο ειναι το συνολικο βαρος με τη μπαταρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

820KV - 1047 GEMFAN PLASTIC - 3S 4000Mah

~1200gr χωρίς κάμερα μόνο με fpv

~1300gr με την hero 2

Υπολογίζω ~1550gr με gimball και landing gear.

Ενα άλλο πρόβλημα που εχω είναι ότι το minimosd χάνει mavlink connection και κλείνει.

Δεν εχω καταλάβει πότε και πως γίνεται αλλα είναι πολύ ενοχλητικό να πετάς στα τυφλά. 

Επεξ/σία από yiannis_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...