Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βρε φιλε γιατι το ατιμο το tbs ειναι και ασυμετρο...θελει ψαξιμο.Οταν λες να πειραζω καθε φορα 10% ενοεις προς τα πανω;

Ισχύει αυτό που λες για την ασυμμετρία.

Βασικά θέλει περισσότερη ροπή για να κινηθεί μπρός πίσω απο ότι δεξιά αριστερά.

Σε μένα (που εχω clone tbs disco) το apm τα pitch roll απο μόνο του (autotune) τα ρυθμίζει με μια απόκλιση +40-50% το pitch...

Βέβαια το απλό σύστημα που έχει η naza για setup δεν εχει καμία σχέση με τον κυκεώνα του apm...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην αρχη ναι μετα δοκιμασε και αναποδα

το ενα που εχω ειναι ιδιος σκελετος με το δικο σου ιδια μπρατσα αλλα εγω το δουλευω με 1355 προπελλες και 580kv μοτερ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην αρχη ναι μετα δοκιμασε και αναποδα

το ενα που εχω ειναι ιδιος σκελετος με το δικο σου ιδια μπρατσα αλλα εγω το δουλευω με 1355 προπελλες και 580kv μοτερ 

Eγω φοραω 12αρες με 630kv οποτε περιπου πως να ξεκινησω;Με τι τιμες πανω κατω;Μπορεις να με υπολογισεις σαν ποιο ειδικος;Δεν εχουμε και μεγαλη διαφορα απο οτι βλεπω αφου εχουμε το ιδιο σασι.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεμα μενα walkera qr x350 pro. Δεν κλειδωνει το gps. Δοκιμασα ναλλαξω gps module, και devo m καινούργιο αλλα τιποτα. Εχετε ν προτεινετε κατι αλλο να ψαξω; δεν ειχα χρονο βασικα νασχοληθω πολυ, αλλα οποιαδηποτε συμβουλή δεκτή.

Δημοσ.

Eγω φοραω 12αρες με 630kv οποτε περιπου πως να ξεκινησω;Με τι τιμες πανω κατω;Μπορεις να με υπολογισεις σαν ποιο ειδικος;Δεν εχουμε και μεγαλη διαφορα απο οτι βλεπω αφου εχουμε το ιδιο σασι.

βαλε τα δικα του να ξεκινησεις

εχω παρατηρησει οτι το roll εχει ευαισθησια οποτε το εχω χαμηλα στο 100 και το pitch 135 140 παιζω

μπορει να χρειαστει να βαλεις 13αρες

Δημοσ.

Καλησπέρα τώρα είδα τα μηνύματα Γιώργο :) . Είμαι Πολύ απασχολημένος τον τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα να μην έχω καταφέρει να πετάξω ούτε καν δοκιμαστικά το Hexa που έχω έτοιμο με νέο Flight controller παρακαλώ  :D  TAROT ZYX - M με TAROT OSD και νέα κάμερα Firefly 6s

Ελπίζω το ερχόμενο ΣΚ να μπορέσω να ασχοληθώ και με τίποτα δικό μου  ;)

Φίλε Τεο ότι θέλεις εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και αν θέλεις να πιούμε και ένα καφεδάκι να τα πούμε από κοντά.

Σε εχω στειλει μνμ Νικ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει αυτό που λες για την ασυμμετρία.

Βασικά θέλει περισσότερη ροπή για να κινηθεί μπρός πίσω απο ότι δεξιά αριστερά.

Σε μένα (που εχω clone tbs disco) το apm τα pitch roll απο μόνο του (autotune) τα ρυθμίζει με μια απόκλιση +40-50% το pitch...

Βέβαια το απλό σύστημα που έχει η naza για setup δεν εχει καμία σχέση με τον κυκεώνα του apm...

και το δικο μου frame ειναι ασυμμετρο (ZMR250) και χρειαζεται περισσοτερο ροπη στο pitch

σ αυτο το frame μπαινουν παντα μεγαλυτερα νουμερα στο pitch (στο P και στο D) απο οτι στο roll

Επεξ/σία από gpolic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ψαχνω ενα αξιοπιστο online μαγαζι στην Ευρωπη (για ποιο γρηγορη αποστολη) για διαφορες αγορες απο drones quadcopters.Exete καποιο καλο με καλες τιμες;

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Ειμαι και εγω ασχετος με την αγορα των quadcopters αλλα τους επομενους μηνες θα ηθελα να "επενδυσω" σε καποιο οπου θα χρειαστει για την δουλεια μου (αεροφωτογραφιες,βιντεο ξενοδοχειων και μερικα πλανα σε γαμους).

Σιγουρα θα χρειαστω καποιο αξιοπιστο οπου να δινει καλη ποιοτητα εικονας, σταθερο βιντεο και να μην μπλεκω με παρα πολλες ρυθμισεις (εαν εχει και λειτουργεια που θα μπορεσω να του ορισω καποιο waypoint απο πριν θα βολευε). Απο οσο ξερω η dji εχει καποιες προτασεις που να με καλυπτουν. Η μια προταση που βλεπω ειναι το dji phantom 2 οπου μεταχειρισμενο μαζι με gimbal & fpv παιζει στα 600-700 + το κοστος μιας go pro black παμε στα 1100 περιπου. Η αλλη προταση ειναι το phantom 3 professional οπου εκει ειναι μεν νεοτερο μοντελο αλλα υπαρχει το μειονέκτημα οτι δεν θα εχω αποσπασμένη καμερα (+ οτι δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερη απο την gopro).

Μπορειτε να με βοηθησετε για το που θα κλεινατε εσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι και εγω ασχετος με την αγορα των quadcopters αλλα τους επομενους μηνες θα ηθελα να "επενδυσω" σε καποιο οπου θα χρειαστει για την δουλεια μου (αεροφωτογραφιες,βιντεο ξενοδοχειων και μερικα πλανα σε γαμους).

Σιγουρα θα χρειαστω καποιο αξιοπιστο οπου να δινει καλη ποιοτητα εικονας, σταθερο βιντεο και να μην μπλεκω με παρα πολλες ρυθμισεις (εαν εχει και λειτουργεια που θα μπορεσω να του ορισω καποιο waypoint απο πριν θα βολευε). Απο οσο ξερω η dji εχει καποιες προτασεις που να με καλυπτουν. Η μια προταση που βλεπω ειναι το dji phantom 2 οπου μεταχειρισμενο μαζι με gimbal & fpv παιζει στα 600-700 + το κοστος μιας go pro black παμε στα 1100 περιπου. Η αλλη προταση ειναι το phantom 3 professional οπου εκει ειναι μεν νεοτερο μοντελο αλλα υπαρχει το μειονέκτημα οτι δεν θα εχω αποσπασμένη καμερα (+ οτι δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερη απο την gopro).

Μπορειτε να με βοηθησετε για το που θα κλεινατε εσεις;

Καλημερα φιλε μου.Και εγω πριν 3 μηνες δεν ηξερα...αλλα εμαθα καποια βασικα θεματα πανω στο ειδος.Για phantom to 2 μπορεις να το βρεις σιγουρα και ποιο κατω απο τα 600-700 ευρω!Με ολα τα παρελκομενα πανω μεταχειρισμενο.Για καμερα επειδη το κοιταξα κ εγω το θεμα η xiaomi yi δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την gopro.Και η αγορα της ειναι πολυ φθηνοτερη απο εξωτερικο.(70-80 ευρω).Την εχω αγορασει.Και πιστεψε με ειναι φοβερη σε ποιοτητα εικονας βιντεο και φωτογραφια.Οποτε με κανα 600-700αρι περιπου θα εισαι ενταξει.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

αν εισαι επαγγελαμτιας δεν θα στηριχθεις σε go pro  αφου ασχολεισαι με γαμους και λοιπα

πρεπει να πας σε κατι ποιο σοβαρο εστω και της ιδιας εταιρειας Dji....inspire και βαλε

Δημοσ.

Τα λεφτα του inspire δεν θα γινουν τοσο αμεσα αποσβεση, αλλωστε το συγκεκριμενο κομματι θα ειναι νεο για εμενα οποτε δεν θα ηθελα να παρω κατι τοσο ακριβο για αρχη. Οσο για την gopro αρκετες δουλειες γινονται με αυτην δεν ειναι μονο μια action camera.

Υπαρχει καποιο βασικό πλεονέκτημα που εχει το phantom 3 εναντι του 2;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδια.... Την βοήθειά σας μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο, έχω μια Xiaomi Yi και το Walkera g-2d (plastic version) gimbal.... Για ερασιτεχνικη και μονο χρηση (βιντεο-φωτογραφια) και λογω περιορισμενου μπατζετ ειμαι αναμεσα στο Cheerson CX20 και στο XK Detect X380 απο Banggood.... Ποιά η αποψη σας; Κάτι άλλο σε αυτο το ευρος χρηματων ισως; 

Το banggood εχει και καποια εξοδα αποστολης σε αυτα τα μοντελα αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως αποστελεται μονο με EMS Express mail η  Expedited shipping service, γνωριζετε εαν θα εχω θεμα με τελωνειο με αυτους τους τροπους αποστολης;

Και κατι τελευταιο....Τι σημαίνει το " Open source" στην περιγραφη του Cheerson? :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδια.... Την βοήθειά σας μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο, έχω μια Xiaomi Yi και το Walkera g-2d (plastic version) gimbal.... Για ερασιτεχνικη και μονο χρηση (βιντεο-φωτογραφια) και λογω περιορισμενου μπατζετ ειμαι αναμεσα στο Cheerson CX20 και στο XK Detect X380 απο Banggood.... Ποιά η αποψη σας; Κάτι άλλο σε αυτο το ευρος χρηματων ισως; 

Το banggood εχει και καποια εξοδα αποστολης σε αυτα τα μοντελα αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως αποστελεται μονο με EMS Express mail η  Expedited shipping service, γνωριζετε εαν θα εχω θεμα με τελωνειο με αυτους τους τροπους αποστολης;

Και κατι τελευταιο....Τι σημαίνει το " Open source" στην περιγραφη του Cheerson? :)

Ακριβως στην ιδια θεση, ειμαστε φιλε μου,  επειδη το εχω ψαξει πολυ και εγω αναμεσα σε αυτα ειαμι, επισης κοιτα το flying 3d x8 απο gearbest,το οποιο υπαρχει στην ευρωπαικη αποθηκη κιολας και απο οτι ειδα εχει αρκετα καλες κριτικες... για το cheerson cx20, μπορεις να κοιταξεις και στο rcgroup,υπαρχουν αρκετα θεματα σχετικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...