giorgos1966 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 τραβα ενα μικρο βιντεο να δουμε τι σου κανει τι μοτερ και προπελλες εχεις?? και με τι controller δουλευεις??? Ta μοτερ μου ειναι RCTtimer HP4215 630KV (18N24P) προπελες 12αρες και controler τον Naza-M1 αλλα αναβαθμισμενο σε V2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ανέβασε το video να το δούμε... https://m.youtube.com/watch?v=mTSbfaDxXdM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπαρχει εδω ένας φίλος απο Πέλλα που με βοήθησε και εμένα στην αρχή. Ψάξου λιγο ή μπορει να σου στείλει αυτός μολις το δει Ευχαριστω παιδια για την προταση σας! Θα το παραγγελνα αυτη την εβδομαδα το συγγεκριμενο που με προτεινατε http://www.banggood.com/Wingsland-Scarlet-Minivet-5_8G-FPV-With-HD-Camera-RC-Quadcopter-p-973421.htmlαλλα οπως παντα οταν στοχευεις να παρεις κατι και εχεις τα λεφτα... Τσουυυπ πεταγετε κατι αλλο να στα χαλασει ολα και να τα δωσεις αλλου! Οποτε ευελπιστω αν δεν τυχει παλι τιποτα απροσμενο τελευταια στιγμη αρχες του αλλου μηνα να το παραγγειλω! Ειδα κατι reviews στο youtube και μου φαινεται αρκετα καλο! Οσο για την καμερα φαινεται παραπ ολυ καλη για τον σκοπο που την θελω!!! Οσο για το αλλο που μου προτεινατε οπως ειπα ειμαι τελειως ασχετος και δεν βγαζω ακρη εκτος αν ειναι κανα παιδι απο βορειο ελλαδα Θεσσαλονικη-Πελλα-Ημαθια , κανω την παραγγελια και με βοηθησει να το ''συναρμολογησουμε'' μαζι και εννοειτε πως δεν θα το κανει τζαμπα! Καλησπέρα τώρα είδα τα μηνύματα Γιώργο . Είμαι Πολύ απασχολημένος τον τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα να μην έχω καταφέρει να πετάξω ούτε καν δοκιμαστικά το Hexa που έχω έτοιμο με νέο Flight controller παρακαλώ TAROT ZYX - M με TAROT OSD και νέα κάμερα Firefly 6s Ελπίζω το ερχόμενο ΣΚ να μπορέσω να ασχοληθώ και με τίποτα δικό μου Φίλε Τεο ότι θέλεις εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και αν θέλεις να πιούμε και ένα καφεδάκι να τα πούμε από κοντά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από nickpsar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο Νίκος οφείλω να πω οτι συνέβαλλε αρκετά ατο οτι εχω φτιάξει έως τωρα! Σήμερα μαλιςτα πλήρωσα και τη ναζα που είχα κατοχυρώσει στο banggood με τον (λάθος κωδικό που είχε προαναφερθεί και ετοιμάζομαι για νέες περιπέτειες..! Μεςα Στην εβδομάδα έρχονται και κατι τελευταία κομμάτια για το εξακοπτερο με τον ΑΡΜ οποτε ευελπιστώ να βρω χρονο να τα σεταρω! Αναμένετε feedback..! Υγ: κανένα καλο και φθηνό osd για τη ναζα έχετε να προτείνετε; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αχ αυτός ο λάθος κωδικός δεν είχα χρήματα εκείνη τη στιγμή να χτυπήσω την Taranis γιατί τα είχα διαθέσει ήδη για αγορά κινητού Xiaomi Redmi Note 2 . Μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι θα είναι η επόμενη αγορά μου. Κάτι θα αφήσει και για εμένα ο Άγιος Βασίλης στο τζάκι μας . Νομίζω Γιώργο τη Νaza θα την ευχαριστηθείς περισσότερο από την Apm. Με το καλό λοιπόν!!! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2015 από nickpsar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ta μοτερ μου ειναι RCTtimer HP4215 630KV (18N24P) προπελες 12αρες και controler τον Naza-M1 αλλα αναβαθμισμενο σε V2. ti gains εχεις τωρα????τα βασικα η τα εχεις πειραξει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feygatos... Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια απο hobbyking ενα quadcopter αξιας 200€ περίπου τι πιθανότητες εχει να περασει τελωνειο; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από Feygatos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδια απο hobbyking ενα quadcopter αξιας 200€ περίπου τι πιθανότητες εχει να περασει τελωνειο; δυστυχώς στο hobbyking οτι και να τους πεις γραφουν την πραγματική αξια... Απο θαυμα δε περασε τελωνείο η παραγγελία που ειχα κάνει στην αρχή (~100$)... Αν μπορεις προτίμηση το EU warehouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 μακρια απο αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feygatos... Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη προτεινεται κανα gearbest / geekbuying αμα υπαρχει εκει; προτείνετε κανα αλλο παρομοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 γιατι όχι banggood? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 για το hobbyking εγω ειπα απο προσωπικη εμπειρια και απο αλλους που ακουω πρεπει να εχει το χειροτερο service εγω απο πoλυ παλια με aliexpress bangood και απο καποια αλλα σαν το goodluckbuy. Απο gearbest μονο την sj4000 που ειχε σε προσφορα πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ti gains εχεις τωρα????τα βασικα η τα εχεις πειραξει?? Αυτα φιλε μου.Τα ειχα πειραγμενα. γιατι όχι banggood? To banggood ειναι ευρωπαικο;Ρωταω διοτι εαν ψωνισουμε απο Ευρωπη δεν θα ερθει και γρηγοροτερα;Εαν οχι ποιο αλλο αξιοπιστο μαγαζι προτεινεις αλλα απο Ευρωπη;Παιρνουν προπληρωμενη καρτα (Πειραιως); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αυτα φιλε μου.Τα ειχα πειραγμενα. To banggood ειναι ευρωπαικο;Ρωταω διοτι εαν ψωνισουμε απο Ευρωπη δεν θα ερθει και γρηγοροτερα;Εαν οχι ποιο αλλο αξιοπιστο μαγαζι προτεινεις αλλα απο Ευρωπη;Παιρνουν προπληρωμενη καρτα (Πειραιως); πατα default να παει στα αρχικα και στη δευτερη σειρα βαλε το attitude 120 και τα 2 μετα ξεκινας να πειραζεις 10% τη φορα τα 2 πρωτα pitch kai roll το roll λιγοτερο απο το pitch αν βαλεις πχ 130 pitch βαλε 120 roll τα 2 τελευταια αστα με ιδιο gain 110 καλα ειναι και βλεπεις θελει υπομονη τα δικα μου αποκλειεται να βολευουν εσενα γιατι εχεις αλλα μοτερ πχ.σιγα σιγα θα ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 πατα default να παει στα αρχικα και στη δευτερη σειρα βαλε το attitude 120 και τα 2 μετα ξεκινας να πειραζεις 10% τη φορα τα 2 πρωτα pitch kai roll το roll λιγοτερο απο το pitch αν βαλεις πχ 130 pitch βαλε 120 roll τα 2 τελευταια αστα με ιδιο gain 110 καλα ειναι και βλεπεις θελει υπομονη τα δικα μου αποκλειεται να βολευουν εσενα γιατι εχεις αλλα μοτερ πχ.σιγα σιγα θα ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα Ναι βρε φιλε γιατι το ατιμο το tbs ειναι και ασυμετρο...θελει ψαξιμο.Οταν λες να πειραζω καθε φορα 10% ενοεις προς τα πανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα