Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.fpvracingclub.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=84&start=20

Εδω λεει για το μερος που βρηκανε τα παιδια

Σημερα πηγα στην κοντινη αλανα για τεστακι αλλα ειχε αερα και δεν καταλαβα και πολλα απο τα pid profile που εχω :-)

Εσπασα 2 προπελλες και γυρισα σπιτι :-ο

Αμα ανεβω θα σας πω. Γιαννη εχω κ το τηλεφωνο σου .. νομιζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α το ξέρω το μέρος.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του κρυονερίου είναι.

Απλά δεν είχα καταλάβει πως έχει τόση άπλα πάνω αριστερά...

Τα χωράφια εκεί δεν είναι κανενός. Φύτευαν μπάμιες παλιά εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα

επειδή υποσχέθηκα στην κόρη να της πάρω τηλεκατευθυνόμενο quadcopter ταλαντεύομαι ανάμεσα σε

Link.png Site:

Link.png Site:

ποιο από τα 2 παραπάνω είναι καλύτερο στην πράξη (για εξωτερικό χώρο και βέβαια όταν έχει καλό καιρό)

στα 60ευρώ περίπου υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο με ενσωματωμένη κάμερα?

Ζητάω την γνώμη από τους έμπειρους γιατί εγώ πάω στα "τυφλά"!

Επεξ/σία από spiti

Εγώ παιδιά σκέφτομαι προς τα Χριστούγεννα να πάρω το dji phantom 3 advance από πλαίσιο αλλά δεν ξέρω τι ταμπλετ πρέπει να αγοράσω ώστε να μην έχω πρόβλημα με το σήμα δηλαδή να βλέπω σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη τι βλέπει το drone και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις από την κάμερα του drone στην οθόνη του τάμπλετ. Είδα ένα review στο youtube ενός τύπου που έλεγε ότι με nexus 7 το είχε αυτό το θέμα ενώ με iPad mini όχι. Το θέμα είναι ότι με το ipad το κόστος εκτοξεύεται. Καμιά ιδέα;

Καλησπερα σας.Εχω το TBS Discovery (φωτο) .Ολα καλα αλλα εχω μια μικρη ασταθεια στην αιωρηση γενικα και λιγο στο γυρισμα γυρω απο τον αξονα του.Εαν καποιος γνωριζει, απο αυτο το μοντελο και λογω της ασυμετριας του σασι που εχουν τα tbs,τι ρυθμισεις μπορω να κανω με το προγραμμα naza gains ;

Z0BoFnETOa0jjud9gFpFKaIrKtA6ABldRcopgHOM

Εγώ παιδιά σκέφτομαι προς τα Χριστούγεννα να πάρω το dji phantom 3 advance από πλαίσιο αλλά δεν ξέρω τι ταμπλετ πρέπει να αγοράσω ώστε να μην έχω πρόβλημα με το σήμα δηλαδή να βλέπω σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη τι βλέπει το drone και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις από την κάμερα του drone στην οθόνη του τάμπλετ. Είδα ένα review στο youtube ενός τύπου που έλεγε ότι με nexus 7 το είχε αυτό το θέμα ενώ με iPad mini όχι. Το θέμα είναι ότι με το ipad το κόστος εκτοξεύεται. Καμιά ιδέα;

γιατί δε κοιτάς στο site της dji με ποιά είναι συμβατό?

με όλα τα android και ios είναι συμβατό

γράφει με ποιες συσκευές συγκεκριμμενα..

Recommended Devices

iOS: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, and iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. This app is optimized for iPhone 5s, iPhone 6, and iPhone 6 Plus

Android: Samsung tabs 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Nubia Z7 mini, SONY Z3 EXPERIA, MI 3, MI PAD, Smartisan T1

*Support for additional Android devices available as testing and development continues.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γράφει με ποιες συσκευές συγκεκριμμενα..

Recommended Devices

iOS: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, and iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. This app is optimized for iPhone 5s, iPhone 6, and iPhone 6 Plus

Android: Samsung tabs 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Nubia Z7 mini, SONY Z3 EXPERIA, MI 3, MI PAD, Smartisan T1

*Support for additional Android devices available as testing and development continues.

Στο βίντεο ο άλλος έλεγε πως είχε θέμα το nexus. Τέλος πάντων σ ευχαριστώ! Επεξ/σία από ikaros21

Καλησπερα σας.Εχω το TBS Discovery (φωτο) .Ολα καλα αλλα εχω μια μικρη ασταθεια στην αιωρηση γενικα και λιγο στο γυρισμα γυρω απο τον αξονα του.Εαν καποιος γνωριζει, απο αυτο το μοντελο και λογω της ασυμετριας του σασι που εχουν τα tbs,τι ρυθμισεις μπορω να κανω με το προγραμμα naza gains ;

Z0BoFnETOa0jjud9gFpFKaIrKtA6ABldRcopgHOM

τραβα ενα μικρο βιντεο να δουμε τι σου κανει

τι μοτερ και προπελλες εχεις?? και με τι controller δουλευεις???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...