Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ΝΑΖΑ V2 εχει δικο της τροφοδοτικο pmu το λεει το οποιο ειναι πακετο με τη ΝΑΖΑ οταν το αγοραζεις.

to lite δεν βλεπω να το εχει στη φωτο και μου κανει εντυπωση

Επεξ/σία από kostasbm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η ΝΑΖΑ V2 εχει δικο της τροφοδοτικο pmu το λεει το οποιο ειναι πακετο με τη ΝΑΖΑ οταν το αγοραζεις.

to lite δεν βλεπω να το εχει στη φωτο και μου κανει εντυπωση

Εν τέλει ενα εξαρτημα ειναι απο οτι διαβασα μαζί με το led... Για τα υπολοιπα "προβληματα" μου καμια ιδεα;

το ζητουμενο ειναι ο δεκτης τι θελει και αν παντρευεται σωστα με τη ΝΑΖΑ

εσυ τι δεκτη θα βαλεις στο πετουμενο???καποιο της Turnigy υποθετω...

απο κει και περα η ΝΑΖΑ με το δεκτη θα επικοινωνει ειτε με sbus h dbus h ppm h traditional το οποιο το  ρυθμιζεις με το προγραμμα της ΝΑΖΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ζητουμενο ειναι ο δεκτης τι θελει και αν παντρευεται σωστα με τη ΝΑΖΑ

εσυ τι δεκτη θα βαλεις στο πετουμενο???καποιο της Turnigy υποθετω...

απο κει και περα η ΝΑΖΑ με το δεκτη θα επικοινωνει ειτε με sbus h dbus h ppm h traditional το οποιο το  ρυθμιζεις με το προγραμμα της ΝΑΖΑ

έναν απο τους δύο turnigy i6, δηλαδή η τον βασικό ή αυτόν που εχει και εξτραδακια

Το θέμα μου είναι κυρίως αν φτάνουν τα 6 καναλια για την naza ωστε να εχει πληρεις λειτουργίες... Γιατι διαβαζοντας βλέπω αντικρουόμενες απόψεις... Υπενθυμίζω ή τ/κ μου εχει 3 switch 2 Θέσεων καθώς και ένα 3 θέσεων και 2 τριμμερ για γκιμπαλ (;)

Επεξ/σία από paylidis

μην αγχωνεσε

4 θελεις για A E T R

1 gia ta modes ATTI GPS - ATTI - MANUAL με switch 3 θεσεων και ενα switch 2 θεσεων για το failsafe

και ενα για το gimbal trimmer h switch

αυτα ειναι τα βασικα που χρειαζεσαι αυτα χρησιμοποιω και γω

εχουμε τωρα ενα περισευμα το οποιο αν θελεις το βαζεις στο IOC(μια παπαρια ειναι και δεν ξερω αν θα σου χρησιμευσει)

η αν θα εχεις καμερα και cam να βαλεις ενα switch 2 Θεσεων για εναλλαγη μεταξυ των 2

εγω εχω 8 καναλια και τα 2 σχεδον ειναι διακοσμητικα

σε καλυψα??  το μονο που δεν ξερω πως προγραμματιζεται η Τ/Κ σου αλλα θα ριξω μια ματια απο περιεργεια

και ενα μικρο βιντεακι για το πως θα το κανεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εισαι φοβερος!

To ioc δε ξερω τι ειναι και λιγο που το εψαξα στο youtube δε βρισκω ουσιαστικη σκοπιμότητα... Οποτε με τα 6 ειμαι καλυμμένος...Λεω να δω μεσα στη βδομαδα τα οικονομικά μου και να την παραγγείλω... στα 103€ θεωρώ οτι ειναι σκότωμα και το να παρω αλλη μια ΑΡΜ (τη στιγμή που ακόμα δεν εχω σετάρει την πρώτη που πηρα και ακριβοπλήρωσα ως πακετο με τηλεμετριες osd κλπ) ειναι ρίσκο...

4 χιλιάρια μοτερ με 30αρια ESC και 3S lipo θα με καλύψουν για 450αρι με απλή καμερα (oxi gimbal κλπ), ετσι δεν ειναι;

Επεξ/σία από paylidis

ποσο περιπου θα ειναι το συνολικο βαρος?  1700??? λιγοτερο ?

τι μπαταρια εχεις // γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα κοιτας για μια 4ς

τα 30αρια esc σε καλυπτουν

μοτερ τα εχεις η θα παραγγειλεις? αν τα εχεις βαλτα  πιστευω 11 x 5 h 10 x 5  προπελες θα ειναι μια χαρα

τα μοτερ τι ειναι ποιας εταιρειας ?

ποσο περιπου θα ειναι το συνολικο βαρος?  1700??? λιγοτερο ?

τι μπαταρια εχεις // γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα κοιτας για μια 4ς

τα 30αρια esc σε καλυπτουν

μοτερ τα εχεις η θα παραγγειλεις? αν τα εχεις βαλτα  πιστευω 11 x 5 h 10 x 5  προπελες θα ειναι μια χαρα

τα μοτερ τι ειναι ποιας εταιρειας ?

τωρα εχω κατι περισσεια 1400αρια που πιστευω δε θα με καλύψουν για αυτο κοιταω για αυτα. Θέλω γενικά να κρατάω στα Builds μου χαμηλό budget με αξιοπρεπη απόδοση (για αυτό και δε βαζω π.χ. μοτερ/esc dji αλλα china). Τσεκαρε το λινκ που εβαλα πιο πανω για τα μοτερ.

Παίζω για την ώρα με 3s μπαταρίες καθώς ο εως τωρα εξοπλισμός μου ειχε βασιστεί σε σχεδιασμό 3s, στην πορεια θα το δώ ισως για 4s, για αρχη θα δουλεψει με 3s 5500mah. Σαν βάρος το 450 θεωρώ ότι θα είναι λιγότερο απο 1.5 κιλό ενώ προπέλες θα πάρει μάλλον 10Χ4,5 που εχω πάρει μπόλικες για το F550

gia moter κοιτα και αυτη την μαρκα GARTT  δοκιμασμενη απο μενα και πολλους φιλους

αυτη που εβαλες δεν βλεπω πολλες λεπτομερειες και δοκιμασα να δω τι βγαινει με με 1000 gartt

στο περιπου που δοκιμαζω με το ecalc  thrust προς βαρος 2 προς 1 που ειναι το βασικο

για 10 λεπτα μεσο ορο πτηση με τις προπελλες που ειπες

αλλα με το που κανεις τις πρωτες δοκιμες και ρυθμισεις θα δεις και μονος σου τι παιζει

τα gains sth Naza ειναι ευκολο ν παιξεις ναλογα και πως το θελεις....τελειωσε το εσυ και θα τα πουμε και

οσο μπορω να βοηθησω

• Like 1

Παιδιά έχω ένα quanum nova (cheerson cx20) και δεν το αναγνωρίζει το pc, το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Δεν βρήκα κάποιους drivers συγκεκριμένους. Το mission planner το έχω, αξίζει να ασχοληθώ με ρυθμίσεις? Τοχω δουλέψει λίγο γενικά δεν έχω κάποιο θέμα, τώρα περιμένω και ένα walkera qr350 pro, ίσως δώσω το quanum

Παιδιά έχω ένα quanum nova (cheerson cx20) και δεν το αναγνωρίζει το pc, το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Δεν βρήκα κάποιους drivers συγκεκριμένους. Το mission planner το έχω, αξίζει να ασχοληθώ με ρυθμίσεις? Τοχω δουλέψει λίγο γενικά δεν έχω κάποιο θέμα, τώρα περιμένω και ένα walkera qr350 pro, ίσως δώσω το quanum

συνηθως τους κατεβαζει απ το ιντερνετ αν εχεις win7 κ επανω

Ευχαριστω παιδια για την προταση σας! Θα το παραγγελνα αυτη την εβδομαδα  το συγγεκριμενο που με προτεινατε http://www.banggood.com/Wingsland-Scarlet-Minivet-5_8G-FPV-With-HD-Camera-RC-Quadcopter-p-973421.htmlαλλα οπως παντα οταν στοχευεις να παρεις κατι και εχεις τα λεφτα... Τσουυυπ πεταγετε κατι αλλο να στα χαλασει ολα και να τα δωσεις αλλου!  :mad:  :shock: Οποτε ευελπιστω αν δεν τυχει παλι τιποτα απροσμενο τελευταια στιγμη αρχες του αλλου μηνα να το παραγγειλω! Ειδα κατι reviews στο youtube και μου φαινεται αρκετα καλο! Οσο για την καμερα φαινεται παραπ ολυ καλη για τον σκοπο που την θελω!!! Οσο για το αλλο που μου προτεινατε οπως ειπα ειμαι τελειως ασχετος και δεν βγαζω ακρη εκτος αν ειναι κανα παιδι απο βορειο ελλαδα Θεσσαλονικη-Πελλα-Ημαθια , κανω την παραγγελια και με βοηθησει να το ''συναρμολογησουμε'' μαζι και εννοειτε πως δεν θα το κανει τζαμπα!  :-)  :shifty:   

οταν δεν εχεις θεμα απλα δεν το πειραζεις και αν πειραξεις κατι ενα τη φορα για να ξερεις τι να επαναφερεις

Παιδιά έχω ένα quanum nova (cheerson cx20) Τοχω δουλέψει λίγο γενικά δεν έχω κάποιο θέμα, τώρα περιμένω και ένα walkera qr350 pro, ίσως δώσω το quanum

Τι περιμένεις ακριβώς απο το qr350 pro σε σχέση με το cx20?

Είναι σαν να παίρνεις το ίδιο πάνω κάτω πράγμα 2φορές imho.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...