spacecowboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) νταξ...260 ευρο rtf brushless 350ρι quad μαζι με gimbal δεν την λες και τσιμπημενη την τιμη μη τρελαθουμε κιολας αλλα οπως ειπε και ο γιαννης ειναι αγνωστο το μοντελο και δυσκολο για troubleshooting απο εκει και περα με 90 ευρο μεταφορικα που ζηταει και φοβο για τελωνειο επιπλεον δεν το συζηταμε καν Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 404 site not found μου βγάζει. Εκμεταλλευόμενος σήμερα τον απρόσμενα καλό καιρό βγήκα γύρω στις 5 για πέταγμα. ΜΑζί μου πήρα το white sheep το οποίο υποτίθεται πως το είχα tunarει καλά σε θέματα PIDs αλλά όπως είπα υποτίθεται. Πέταξα μια μπαταρίαέως τα 11,6 και μετά το κατέβασα αφού oscilariζε αργά και έχανε έλεγχο και ύψος. Τώρα κάθομαι και μελετάω το manual tuning του apm. Εύκολο είναι. Βασικά ρυθμίζεις στο channel 6 πότε το P πότε το I και πότε το D. To channel 6 στην τηλεκατεύθυνση το βάζεις σε nob(περιστροφικό διακόπτη). Οι τιμές που ορίζεις στο APM για min και max είναι ουσιαστικά το εύρος τιμών που θα δίνει το nob στο P - I - D ανάλογα. ΠΧ αν κάνεις fine tune το P και ξέρεις απο το autotune ότι η τιμή που θεωρεί σωστή είναι 0.150 μπορείς να βάλεις min 0.100 εως max 0.200 στο nob (οι τιμές δεν είναι περιοριστικές μπορεί κάποιος να βάλει απο 0.000 - 0.300) Το nob όταν είναι στην μέση θα δίνει στο P την τιμή 150 που θεωρεί σωστό το autotune. Κατεβάζοντας το nob προς το μηδεν το P αλλάζει on the fly (στην κυριολεξία )και πάει εως το 0.100 και ανεβάζοντας το nob πάει εως το 200. Ενας πολύ καλός τρόπος να βρείς τα settings που σταθεροποιούν το quad και ταυτόχρονα σφίγκουν τον χειρισμό του. Βασικά με αυτόν τον τρόπο ρυθμισα το white sheep και οι τιμές που μου άρεσαν είναι P 0.130 I 0.135 D 0.08 To Imax δεν είμαι σίγουρος για το τι κάνει για αυτό το άφησα προς το παρόν στο default του autotune 100. Νιώθω ότι σε stabilized mode το quad είναι λίγο παρασφιγμένο ακόμα και έτσι. Προσπαθεί να leverάρει με αποτέλεσμα να κάνει μια εκνευριστική κίνηση εκρεμμούς που είναι κουραστική ιδίως όταν κινήσε προς τα μπρος και σε φρενάρει αχρείαστα. Σε acro που βγάζει off το 6 axis τα πράγματα είναι αρκετά καλά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Βασικά το white sheep σε acro είναι περίπου το ίδιο με το Diatone FPV250 σε stabilized πράγμα που σημαίνει ότι το APM του white sheep είναι αρκετά πιο παρεμβατικό απο το CC3D που εχω στο 250άρη μου. Τέσπα πτητικά χαμένη η μέρα και η ευκαιρία για λήψεις. Ευτυχώς το drifter ultralight ανέλαβε με σχετική επιτυχία αυτό τον ρόλο. Εδω η σημερινή πτήση με FPV goggles και την mobius για καταγραφή. Βασικά κύκλους έκανα πάνω απο το γήπεδο που πετάω που αποδεικνύεται μικρό για plane. Ακόμα ψάχνομαι με το trimming αλλά και το πως πρέπει να ρυθμίσω τα expos για να το κάνω πιο σταθερό,να κάνω τις στροφές πιο γλυκές και να εχω λιγότερο nose dive όταν στρίβω απότομα. (θέλει ταυτόχρονη χρήση rudder προς την αντίθετη κατεύθυνση της στροφής, κάτι που είναι εντελός ανάποδο απο αυτό που εχω συνηθίσει απο quads και hellis και με ζορίζει αφάνταστα) όπως το βλέπω το καλοκαίρι δε θα χρειάζεσαι ανεμιστήρα,με μια πτήση θα δροσίζει όλος ο χώρος........πολύ αέρα σηκώνειτο πρόβατο... νταξ...260 ευρο rtf brushless 350ρι quad μαζι με gimbal δεν την λες και τσιμπημενη την τιμη μη τρελαθουμε κιολας αλλα οπως ειπε και ο γιαννης ειναι αγνωστο το μοντελο και δυσκολο για troubleshooting απο εκει και περα με 90 ευρο μεταφορικα που ζηταει και φοβο για τελωνειο επιπλεον δεν το συζηταμε καν χωρίς κάμερα χωρίς fpv..... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από syma x5c-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ξερεις κανενα brushless 350ρι με καμερα fpv gimbal φθυνοτερα και μας το κρυβεις? στην τιμη περιπου του cheerson ειναι οταν ειναι σε προσφορα δηλαδη στα 220 + το gimbal τον 40 euro του banggood οπου το cheerson ειναι ενα απο τα φθηνοτερα (αν οχι το φθηνοτερο) που μπορεις να παρεις η τιμη ξαναλεω δεν ειναι κακη απλα το quad δεν ξερουμε τι ειναι και πως και δεν αξιζει με τιποτα με 90 ευρο μεταφορικα χωρίς κάμερα χωρίς fpv..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ξερεις κανενα brushless 350ρι με καμερα fpv gimbal φθυνοτερα και μας το κρυβεις? στην τιμη περιπου του cheerson ειναι οταν ειναι σε προσφορα δηλαδη στα 220 + το gimbal τον 40 euro του banggood οπου το cheerson ειναι ενα απο τα φθηνοτερα (αν οχι το φθηνοτερο) που μπορεις να παρεις η τιμη ξαναλεω δεν ειναι κακη απλα το quad δεν ξερουμε τι ειναι και πως και δεν αξιζει με τιποτα με 90 ευρο μεταφορικα αυτο λεω κι εγω....με τα ιδια λεφτα παίρνεις ενα cheerson που κυκλοφορει ευρεως και μπορεις να βρεις τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 αυτο επρεπε να πεις τοτε οχι για το fpv και την καμερα...εγω το εχω πει και θα το ξαναπω παντος με το cheerson ευχαριστημενος δεν εμεινα δεν λεω οτι αυτο ειναι καλυτερο (που να ξερω?) αλλα ειναι πιθανο και μοιαζει ωραιο εμφανισιακα in any case ακριβο δεν ειναι απο τα φθηνοτερα που υπαρχουν σε αυτη την κατηγορια ειναι αλλου ειναι το προβλημα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά το βλέπω. Άλλος ενας κλώνος του phantom που δεν τον χαρίζουν κιόλας καθώς η τιμούλα του είναι τσιμπημένη. Αν θες άποψη περίμενε καναν απο τους γνωστούς reviewers του διαδυκτίου. Γιατί να πάρεις κάτι τόσο άγνωστο. Ούτε τι flight controller εχει θα ξέρεις ούτε πως το ρυθμιζεις. Θα σου τύχει τπτ και δε θα ξέρεις σε ποιόν να απευθυνθείς για να πάρεις μια γνώμη... Πήγαινε σε κάτι που εχει πουλήσει καλά κατά την άποψη. Cheerson - WLtoys αν θες κλώνο phantom. Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και το Cheerson cx20 αλλά είδα ότι έχει gimbal, gps και στο τηλεκοντρόλ (πρόγραμμα follow), ότι πετάει περισσότερη ώρα και λίγο πιο μακριά.... και έχω μπερδευτεί. νταξ...260 ευρο rtf brushless 350ρι quad μαζι με gimbal δεν την λες και τσιμπημενη την τιμη μη τρελαθουμε κιολας αλλα οπως ειπε και ο γιαννης ειναι αγνωστο το μοντελο και δυσκολο για troubleshooting απο εκει και περα με 90 ευρο μεταφορικα που ζηταει και φοβο για τελωνειο επιπλεον δεν το συζηταμε καν Τα 90 ευρώ μεταφορικά γιατί δε τα βλέπω κάπου ; Αν βάλω μία τέτοια κάμερα δε θα έχε κ FPV; http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_239152.html Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από igrasias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα 90 ευρώ μεταφορικά γιατί δε τα βλέπω κάπου ; Αν βάλω μία τέτοια κάμερα δε θα έχε κ FPV; http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_239152.html αν βαλεις μια τετοια καμερα θα σου δωσει av out χρειαζεσαι fpv transmitter και recever καθως και μια οθονη για να βλεπεις... οσο για τα μεταφορικα πηγαινε στο link και κατω απο το color γραφει Shipping Cost to επελεξε greece και θα δεις οτι θελει 94 δολαρια (my bad δολαρια ειναι οχι ευρο αλλα και παλι ειναι τρομερα πολλα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 αν βαλεις μια τετοια καμερα θα σου δωσει av out χρειαζεσαι fpv transmitter και recever καθως και μια οθονη για να βλεπεις... οσο για τα μεταφορικα πηγαινε στο link και κατω απο το color γραφει Shipping Cost to επελεξε greece και θα δεις οτι θελει 94 δολαρια (my bad δολαρια ειναι οχι ευρο αλλα και παλι ειναι τρομερα πολλα) Σωστός ........ ( να πάρει η ευχή κ είχα παραγγείλει το cheerson xc20 στα 175 ευρώ και το ακύρωσα ...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζω πολλά σχετικά με τετρακόπτερα για επαγγελματικη και ημι/επαγγελματική χρήση η άποψη μου με όσα έχω δεί ως τώρα είναι ότι το phantom είναι μονόδρομος μην πετάτε άδικα λεφτά αν υπάρχει επαγγελματικός προσανατολισμός, τα παραπάνω που θα δώσετε θα τα πάρετε πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν θα έλεγα οτι το phantom κάνει για επαγγελματική χρήση (λόγω κάμερας), για φωτογραφία είναι απλά οκ αλλά για βίντεο με τίποτα, φυσικά το phantom είναι ένα all - around quadcopter και με τα περισσοτέρα features , αλλά για επαγγελματική χρήση όπως την ορίζω εγώ δεν κάνει. Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος για βιντεακια στα social-media και για προσωπική χρήση είναι οκ αλλά αν θέλεις καλυτερη ποιότητα π.χ. για διαφημιστικό ταινία ξεχάστε το, περιμένω να δω και τι απόδοση έχει η καινουργια camera X5 της DJI η οποια φυσικά ειναι για το inspire 1. Αλλά όπως λέει ο @samniotis αν κοιτάτε τετρακόπτερο για δουλειά κοιτάτε απο phantom και πάνω. P.s. Η Gopro3/4 έχει καλύτερη απόδοση απο την camera του phantom2 vision & 3. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από jtheogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παραλίγο flyaway σήμερα. Μαγκιές με το fpv250 που δεν εχει return του home. Σε κάποιο σημείο όχι τόσο μακριά απο μένα έχασα τελείως την εικόνα στα γυαλιά. Προφανός βρέθηκα σε θέση που η fpv καμερα έκρυψε εντελώς το μανιτάρι της cloverleaf ή κάποιος γείτονας είχε κάνει matchακονίες με αναμετάδοση καλωδιακής. Χωρίς failsafe δεν πρόλαβα και πολλά. Βασικά έπρεπε να κρατήσω ύψος και ψύχραιμα να το περιστρέψω σε κύκλο ώσπου να ελευθερώσω την cloverleaf απο το μπλοκάρισμα αλλά πανικοβληθηκα και έκοψα το γκάζι ευτυχώς όχι εντελώς. Το quad προσγειώθηκε απότομα, αλλά σε κλαδιά πεύκου. Πήραμε το αμάξι με 2 φίλους και αρχίσαμε τους κύκλους μπας και δούμε εικόνα στα goggles, σε κάποιο σημείο πιάσαμε όντως σήμα και καταφέραμε να περιστρέψουμε και τους έλικες χωρίς όμως να το ακούμε. Σιγά σιγά έσβησε η εικόνα λόγω lipo. Απλά καταλάβαμε ότι είναι κρεμασμένo σε κάποιο μέτριου ύψους πεύκο που πρέπει να ταν νεαρό αφού δεν είχε πολύ κουκουνάρι και είχε ανοιχτόχρωμες πευκοβελόνες ενω το έλουζε και ο ήλιος πράγμα που σημαίνει ότι χτυπήσαμε jackpot (κορυφή)... Τρέχα γύρευε Μετά την πρώτη άκαρπη δίωρη αναζήτηση ξαναβγήκαμε το απόγευμα όπου κάποιος κύριος μας ρώτησε αν ψάχνουμε για 1 drone. Το είχε βρεί ο σκύλος του??? Μόνο θύμα της όλης ιστορίας η Lipo της οποίας το ένα της cell καταστράφηκε και δεν πάει πάνω απο 3.00 v Πετούσα χωρίς gps, χωρίς beeper, και χωρίς τηλέφωνο γραμμένο στο quad το οποίο απλά το θεώρησα κάποια στιγμή ξεγραμμένο μαζί και την mobius... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν θα έλεγα οτι το phantom κάνει για επαγγελματική χρήση (λόγω κάμερας), για φωτογραφία είναι απλά οκ αλλά για βίντεο με τίποτα, φυσικά το phantom είναι ένα all - around quadcopter και με τα περισσοτέρα features , αλλά για επαγγελματική χρήση όπως την ορίζω εγώ δεν κάνει. Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος για βιντεακια στα social-media και για προσωπική χρήση είναι οκ αλλά αν θέλεις καλυτερη ποιότητα π.χ. για διαφημιστικό ταινία ξεχάστε το, περιμένω να δω και τι απόδοση έχει η καινουργια camera X5 της DJI η οποια φυσικά ειναι για το inspire 1. Αλλά όπως λέει ο @samniotis αν κοιτάτε τετρακόπτερο για δουλειά κοιτάτε απο phantom και πάνω. P.s. Η Gopro3/4 έχει καλύτερη απόδοση απο την camera του phantom2 vision & 3. καμία σχέση η κάμερα του phantom με του inspire pro.Το phantom έχει αισθητήρα Sony EXMOR 1/2.3” και το inspire pro αισθητήρα micro 4/3".ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική φιλοσοφία στην κατασκευή και φυσικά στις δυνατότητες,αφου είναι σαν να συγκρίνεις μια compact με μια mirorless ή μια dslr.Η διαφορά στο μέγεθος του αισθητήρα ειναι τεράστια δε μιλάμε για το ίδιο μέγεθος όυτε καν για ένα σκαλοπάτι παραπάνω,όπου εκεί θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα ο επεξεργαστής.Για διαφημιστικά μπορεί να μη κάνει το phantom,αλλά για να καλύψεις μια εκδήλωση,ενα χορό σωματείου ή ένα γάμο ή μια βάφτιση κάνει. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από syma x5c-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αναλογα με τα χρηματα που επενδυσες θα παρεις και το αναλογο αποτελεσμα.. .ο σαμμνιοτις ειπε επιγραμματικα για να παρεις πρεπει να δωσεις εγω το εχω με go pro και xiaomi και sj 4000 γιατι τα βιντεο μου κυριως ειναι για σκι ποδηλατο σερφ. εχω τραβηξει και βιντεο για δουλειες αλλων αλλα οταν μιλαμε για επαγγελματικο εξοπλισμο μιλαμε για 1500 ελαχιστο για το σκαφος (τα κιλα θα ειναι 4,5 με 5) και 2000 και ανω για μηχανη και gimbal To inspire ειναι οτι ποιο κοντα υπαρχει σε επαγγελματικο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι 100%. Επειδη το κοστος για πολλους απο μας ειναι απαγορευτικο καταφευγουμε σε λυσεις τετοιες ωστε να εχουμε καλο αποτελεσμα και ενα σκαφος το οποιο αντεχει και λιγο στα χτυπηματα και ψιλοσαβουρες. Αν καποιος διαλεξει ενα καλο frame πχ tarot , tbs και καποια παρομοια μπορει σιγα σιγα να εχει ενα καλο αποτελεσμα με τα υλικα που κυκλοφορουν κυριως τα ηλεκτρονικα που στοιχιζουν και ενα καρο λεφτα . Καλο ειναι να τριγυρναμε σε πολλα φορουμ σχετικα οπου διαβαζεις απιθανα πραγματα οπως πχ.ο τυπος με τις επαναφορτιζομενες μπαταριες λιθου(πακετο που εφτιαξε απο HP λαπτοπ) και εχει φτασει πτηση στη 1 ωρα +...ακουγεται τρελλο βεβαια αλλα αποτι φαινεται γινεται και γενικα κατασκευες απλες που πετανε και κανουν απιθανα πραγματα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από kostasbm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 καμία σχέση η κάμερα του phantom με του inspire pro.Το phantom έχει αισθητήρα Sony EXMOR 1/2.3” και το inspire pro αισθητήρα micro 4/3".ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική φιλοσοφία στην κατασκευή και φυσικά στις δυνατότητες,αφου είναι σαν να συγκρίνεις μια compact με μια mirorless ή μια dslr.Η διαφορά στο μέγεθος του αισθητήρα ειναι τεράστια δε μιλάμε για το ίδιο μέγεθος όυτε καν για ένα σκαλοπάτι παραπάνω,όπου εκεί θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα ο επεξεργαστής.Για διαφημιστικά μπορεί να μη κάνει το phantom,αλλά για να καλύψεις μια εκδήλωση,ενα χορό σωματείου ή ένα γάμο ή μια βάφτιση κάνει. Δεν μιλησα για την καμερα του inspire pro αλλα για την καμερα του inspire που ειναι ιδια με του phantom 3, τωρα ως αναφορα την καμερα του inspire pro κανε μια βολτα στα forum της DJI για να δεις τι αναφερουν, οι διαφορες x3 με x5 δεν ειναι αναλογες με τις διαφορες του αισθητηρα αλλα αναμενουμε καποιο firmware update μηπως και βελτιωθει η κατασταση γιατι και τα χρηματα που ζηταει η DJI δεν ειναι και λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδες, όπως ίσως είδατε πιο πάνω παρηγγειλα να στήσω και ένα frame 450 (8,3€ τελικώς απο banggood)... την ιδια μερα πέτυχα σε καλή τιμή με κουπονι το σετακι http://www.banggood.com/DJI-NAZA-Flight-Control-System-and-GPS-Lite-Version-p-906572.htmlτο οποιο εκλεισα στα 103 και μένει να πληρώσω... To θέμα μου τώρα ειναι το εξης (και με κομπλάρει λίγο στο να το προχωρήσω): θα παίζει η naza με την τ/κ που εχει (TGY-I6 ή fs-i6 ειναι η ιδιες). Δυστυχώς για να αλλαξω τ/κ στο στάδιο αυτό είναι λίγο δύτσκολο, δεδομένου ότι θα πρέπει να παρω εκ νέου receiver σε όλα τα multicopters μου και να περιμένω 1+ μήνα για να ξαναπετάξω. λογικά θα παίζει, αλλα τι χάνω απο λειτουργίες;; Επισης, πως τροφοδοτείνει η ΝΑΖΑ; Δεν εχει καποιο power module? Πως σας φαίνεται το σετ και η τιμή; (σκοπευω στο μέλλον να την κανω v2) παρεπιμπτοντως σε περιπτωση που ενδιαφέρει κάποιον μου εχουν περισσέψει μερικά μοτερ 1400kv και 2 σετ ελικες 5030 (ολα αχρησιμοποιητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα