captnemo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλει ένας φίλος να πάρει το XK380 http://www.gearbest.com/rc...830.html?wid=1 αλλά επειδή το στέλνουν με EMS φοβάται το τελωνείο Έχει παραλάβει κάποιος κάτι αντίστοιχο με EMS να μας πει; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από captnemo
spacecowboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 κατα πασα πιθανοτητα ναι θα πληρωσει με ems τελωνειο
syma x5c-1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ίσως και να μη πληρώσει γιατί το EMS είναι συστημένο δέμα με ταχυδρομείο ουσιαστικά κι οχι courier.Σαν τα ΕΛΤΑ που στελνεις συστημένο express.
spacecowboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγω παντος με ems που πηρα το cheerson (που ειναι φθηνοτερο απο το xk 380) το πληρωσα το τελωνειο... ισως να το γλυτωσει οπως και να εχει παντος η πιθανοτητα υπαρχει
kostasbm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 βρειτε αλλο μαγαζι που στελνει απλα συστημενα
captnemo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εγω παντος με ems που πηρα το cheerson (που ειναι φθηνοτερο απο το xk 380) το πληρωσα το τελωνειο... ισως να το γλυτωσει οπως και να εχει παντος η πιθανοτητα υπαρχει Τι ποσό και είδος είχαν γράψει στο πακέτο και πόσο πλήρωσες τελωνείο; βρειτε αλλο μαγαζι που στελνει απλα συστημενα Δεν υπάρχει φίλε μου δυστυχώς κανένα για το συγκεκριμένο(σε νορμάλ τιμή)
spacecowboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) toy rc quadcopter και 49 δολαρια...δεν πιανουν αυτα ποια...οτι μου εχει στειλει με free shipping το banggood ακομη και μεγαλης αξιας να ειναι περνανε χωρις τελωνειο οτι πηρα με ems επαιξε τελωνειο ισως να ημουν ατυχος αλλα οπως και να εχει το ρισκαρεις αρκετα...για 210 ευρο πληρωσα 75 ευρο τελωνειο για το cheerson Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από spacecowboy
kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδες μην χρυσοπληρωνουμε πραγματα για τα οποια στερουμεθα κατι αλλο ειναι κουταμαρα να πληρωνεις νταβαντζιλικια για τελωνεια...τουλαχιστον να μην πηγαινουμε γυρευοντας
teodoulke Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον πιο drone προτεινετε εως 400ε ? Και θα παρω και ενα φθυνο με 50-60ευρω να μαθω να το πεταω. ΑΠο οτι βλεπω καλυτερα να δωσω πολλα λεφτα παρα να δωσω 100+ερω και να πανε χααμενα! Απλα θελω να ειναι fpv, πανω απο 15-20 λεπτα πτησης και καλη καμερα, εχει στα 400ευρω κατι τετοιο?
spacecowboy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον πιο drone προτεινετε εως 400ε ? Και θα παρω και ενα φθυνο με 50-60ευρω να μαθω να το πεταω. ΑΠο οτι βλεπω καλυτερα να δωσω πολλα λεφτα παρα να δωσω 100+ερω και να πανε χααμενα! Απλα θελω να ειναι fpv, πανω απο 15-20 λεπτα πτησης και καλη καμερα, εχει στα 400ευρω κατι τετοιο? χαιρομαι που αλλαξες γνωμη η καλυτερη λυση στα 400 ειναι το custom 450ρι που προτεινανε τα παιδια 1-2 σελιδες πριν αν και προυποθετει κολλητηρι και μπολικο κοπο και διαβασμα ειναι η καλυτερη λυση μεν (και η ποιο αναβαθμίσιμη) η ποιο δυσκολη δε. Αν το εχεις προχωρας χωρις δευτερη σκεψη αν οχι βαζεις ενα 50ρακι ακομη και περνεις αυτο http://www.banggood.com/Wingsland-Scarlet-Minivet-5_8G-FPV-With-HD-Camera-RC-Quadcopter-p-973421.html η αληθεια ειναι οτι αυτα που ζητας δεν θα τα βρεις στα 400 ευρο(και fpv και 20 λεπτα!! και καλη καμερα στα 400 einai just to much) η δυο ποιο κοντινοτεροι συμβιβασμοι ειναι αυτοι (για εμενα) το Scarlet Minivet εχει στα χαρτια ολα οσα ζητας και καμερα full hd με 3axis gimbal και fpv (αν και με οθονουλα 2.5 inches ισα να περνεις μια ιδεα τι τραβας) και 25 λεπτα πτησης που δε νομιζω να ειναι 25 στην πραξη αλλα τα 15 θα τα εχει στο πολυ ευκολο αν οχι 20 στα 450 ευρο ειναι καλη περιπτωση Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από spacecowboy
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βασικα η καλύτερη λύση για 400€ περιλαμβάνει custom 450αρι, με fpv σε 2D gimbal και με ΝΑΖΑ μάλιστα!! και με μια 5500 μπαταρία για βγαζει ανετα 20+ λεπτα! (αυτο σα βαση http://www.banggood.com/DJI-NAZA-M-Lite-GPS-F450-KIT-With-ESC-Motor-Blade-Landing-Gear-Combo-p-920654.htmlκαι τα ρεστα για τ/κ, μπαταρία, κάμερα, tx/rx και οθονη για το εδαφος) παιζει καλο κουπονι παιδια στο banggood (35E9A1) μην το αφησετε να παει χαμενο (εγω την εκανα την καταθεση μου σε ΧΙΑΟΜΙ stuff, το frame το 450 που χαλβαδιαζα και τωρα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ esc και μοτερ για το 450) Παρεπιμπτόντως, εχω κατι περίσσια μοτερ 1400KV, θα μου κάνουν δουλεια στο 450 ή δε θα το σηκώνουν (3S μπαταρία), οποτε να κοιταξω για 1000αρια; Δε σκοπευω να βάλω περιττό βάρος πέρα απο μια πολυ μικρή καμερούλα (~10 γρ) καθώς και το TX της Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από paylidis
igrasias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια άποψη για τοFUAV Seraphi http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_239916.html Αξίζει το λεφτά του; Δε βλέπω κάπου να πουλάνε ανταλλακτικά........... και είμαι σε σκέψη..... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από igrasias
yiannis_1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 404 site not found μου βγάζει. Εκμεταλλευόμενος σήμερα τον απρόσμενα καλό καιρό βγήκα γύρω στις 5 για πέταγμα. ΜΑζί μου πήρα το white sheep το οποίο υποτίθεται πως το είχα tunarει καλά σε θέματα PIDs αλλά όπως είπα υποτίθεται. Πέταξα μια μπαταρίαέως τα 11,6 και μετά το κατέβασα αφού oscilariζε αργά και έχανε έλεγχο και ύψος. Τώρα κάθομαι και μελετάω το manual tuning του apm. Εύκολο είναι. Βασικά ρυθμίζεις στο channel 6 πότε το P πότε το I και πότε το D. To channel 6 στην τηλεκατεύθυνση το βάζεις σε nob(περιστροφικό διακόπτη). Οι τιμές που ορίζεις στο APM για min και max είναι ουσιαστικά το εύρος τιμών που θα δίνει το nob στο P - I - D ανάλογα. ΠΧ αν κάνεις fine tune το P και ξέρεις απο το autotune ότι η τιμή που θεωρεί σωστή είναι 0.150 μπορείς να βάλεις min 0.100 εως max 0.200 στο nob (οι τιμές δεν είναι περιοριστικές μπορεί κάποιος να βάλει απο 0.000 - 0.300) Το nob όταν είναι στην μέση θα δίνει στο P την τιμή 150 που θεωρεί σωστό το autotune. Κατεβάζοντας το nob προς το μηδεν το P αλλάζει on the fly (στην κυριολεξία )και πάει εως το 0.100 και ανεβάζοντας το nob πάει εως το 200. Ενας πολύ καλός τρόπος να βρείς τα settings που σταθεροποιούν το quad και ταυτόχρονα σφίγκουν τον χειρισμό του. Βασικά με αυτόν τον τρόπο ρυθμισα το white sheep και οι τιμές που μου άρεσαν είναι P 0.130 I 0.135 D 0.08 To Imax δεν είμαι σίγουρος για το τι κάνει για αυτό το άφησα προς το παρόν στο default του autotune 100. Νιώθω ότι σε stabilized mode το quad είναι λίγο παρασφιγμένο ακόμα και έτσι. Προσπαθεί να leverάρει με αποτέλεσμα να κάνει μια εκνευριστική κίνηση εκρεμμούς που είναι κουραστική ιδίως όταν κινήσε προς τα μπρος και σε φρενάρει αχρείαστα. Σε acro που βγάζει off το 6 axis τα πράγματα είναι αρκετά καλά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Βασικά το white sheep σε acro είναι περίπου το ίδιο με το Diatone FPV250 σε stabilized πράγμα που σημαίνει ότι το APM του white sheep είναι αρκετά πιο παρεμβατικό απο το CC3D που εχω στο 250άρη μου. Τέσπα πτητικά χαμένη η μέρα και η ευκαιρία για λήψεις. Ευτυχώς το drifter ultralight ανέλαβε με σχετική επιτυχία αυτό τον ρόλο. Εδω η σημερινή πτήση με FPV goggles και την mobius για καταγραφή. Βασικά κύκλους έκανα πάνω απο το γήπεδο που πετάω που αποδεικνύεται μικρό για plane. Ακόμα ψάχνομαι με το trimming αλλά και το πως πρέπει να ρυθμίσω τα expos για να το κάνω πιο σταθερό,να κάνω τις στροφές πιο γλυκές και να εχω λιγότερο nose dive όταν στρίβω απότομα. (θέλει ταυτόχρονη χρήση rudder προς την αντίθετη κατεύθυνση της στροφής, κάτι που είναι εντελός ανάποδο απο αυτό που εχω συνηθίσει απο quads και hellis και με ζορίζει αφάνταστα) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από yiannis_1 2
yiannis_1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά το βλέπω. Άλλος ενας κλώνος του phantom που δεν τον χαρίζουν κιόλας καθώς η τιμούλα του είναι τσιμπημένη. Αν θες άποψη περίμενε καναν απο τους γνωστούς reviewers του διαδυκτίου. Γιατί να πάρεις κάτι τόσο άγνωστο. Ούτε τι flight controller εχει θα ξέρεις ούτε πως το ρυθμιζεις. Θα σου τύχει τπτ και δε θα ξέρεις σε ποιόν να απευθυνθείς για να πάρεις μια γνώμη... Πήγαινε σε κάτι που εχει πουλήσει καλά κατά την άποψη. Cheerson - WLtoys αν θες κλώνο phantom. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από yiannis_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα