paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 μη φοβασε! θα παλεψεις, θα μαθεις πολλα,και μετα θα παλεψεις και αλλο και μετα θα μαθεις ακομη περισοτερα και για τον apm και για τα τετρακοπτερα γενικα! και μετα αν σε ενδιαφερει η φωτογραφια-βιντεο θα πας να παρεις ενα dji και αν σε ενδιαφερει το racing ενα racing κοπτερο και θα ησυχασεις εμενα παντος ευελπιστω οτι θα μου φερει ο αγιος βασιλης φετος τα χριστουγεννα ενα phantom 3 standard η ενασχοληση πιο πολυ μου αρέσει... ήρθαν και τα gimbal, fpv kit, οθονη και οι καμερες και όλα αλλα τελικά μου εδωσαν άλλο frame (F550) και μου είπαν οτι ειναι καλύτερο οποτε ξεκίνησα να δουλευω εκει και εγκατέλειψα το SX650 αλλα διαπίστωσα οτι θέλω και landing skids οποτε μεχρι να έρθουν απο εξω το εχω ξαναπαγώσει το στήσιμο... Το κακο ειναι οτι δεν εχω χρόνο και υπομονη για πολυ διαβασμα και ηλπιζα με λίγο χρόνο να το κάνω να πετάει αξιοπρεπως έστω με default παραμετροποιησεις... [Γκρινια_mode_ON] Εψαχνα διακαώς τα skids στην ελλαδα και διαπίστωσα οτι ζητούσαν 12-15-20-24€ για κάτι που εχει 2.5€ στο ebay! Ε οχι, δε θα τα δώσω - hobby ειναι, δεν είναι τροφη ή φαρμακο, ας βάλουν νερο στο κρασί τους και οι εμποροι να εχουν και δουλειά... Με αυτές τις τιμές που έχουν εχω στήσει 2 multicopters και δεν εχω πάρει ουτε μια βιδα και ούτε προκειται (μου ζήτησαν 6 ευρω για 2 προπελες 6"Χ4,5, χαιρέτησα και εφυγα...) [Γκρινια_mode_OFF] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 σαν πολυ μεγαλο δεν ειναι το 550ρι για πρωτο σοβαρο?απο το syma κατεφθειαν σε 550ρι βρε τρελε? εγω θα ελεγα να το κανεις 450ρι οπως αρχικα σχεδιαζες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) σαν πολυ μεγαλο δεν ειναι το 550ρι για πρωτο σοβαρο?απο το syma κατεφθειαν σε 550ρι βρε τρελε? εγω θα ελεγα να το κανεις 450ρι οπως αρχικα σχεδιαζες... οχι, μετα το syma υπηρξε ενδιαμεσο ενα 260 με cc3d αλλα υπερβολικα μεγαλα μοτερ (1400kv) το οποίο ειναι ιπτάμενο αλυσοπριονο... (To syma ηταν ωραίο αλλα βαρετό για τα γούστα μου και μου φανηκε οτι η wifi καμερα επηρεαζε αισθητα στο σήμα και μου εσπασε τα νευρα...) 450 δεν ειχα σκοπο να κανω, εξαρχής πηγαινα για 650 (!), μιας και μου ειχαν δώσει το frame και μετα μετα ειπα ας φτιάξω πρώτα το 260 και στο μεταξύ επεσε στα χερια μου το dji F550 οπότε κατέληξα εκει... To setup θα ειναι: DJI F550 6 X 750KV motors (banggood) 6 X 30A ESC (banggood) APM 2.6 (με GPS/Telemetry/OSD) Το γνωστο gimbal 2D των 40€ απο το banggood FullHD action cam (τύπου sjcam) κουμπωμένη σε fpv kit (ελπίζοντας οτι θα δουλέψει το usb video out) 5500mah 3s battery 25C Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2015 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 650? :PPPPP ποσο βαρος θα σου εβγαινε κανα 3κιλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) συνολο καπου εκει... φονικό όπλο και αυτό! Το F550 πάντως και πιο συμμαζεμένο είναι και πιο ποιοτική κατασκευη! Μένει τώρα να έρθουν τα ποδια του καθώς και η μεγάλη μπαταρία 5500 που παρηγγειλα ! (για να πω την αληθεια κοιταω παντα τα μοτερε μου να σηκώνουν υπερπολλαπλάσιο βάρος απο οτι αναμένω να βγει και ποτε δεν εχει τύχει να ζυγίσω τα κομμάτια μου)... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2015 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 http://m.aliexpress.com/item/32467921615.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 γεια όσους ενδιαφέρονται για συναρμολόγηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ξερω οτι το καθε κοπτερο θελει της δικες του ρυθμισεις αλλα τα δικα σας τα apm σε τι ρυθμισεις τα εχετε? εγω θα παω να δοκιμασω τωρα αυτες εδω πριν ειχα αυτες εγω οι οποιες πατανε μεν αλλα smooth δεν της λες με τιποτα... share και της δικες σας να πειραματιστουμε μηπως και βγαλουμε μια ακρη στο τελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ξερω οτι το καθε κοπτερο θελει της δικες του ρυθμισεις αλλα τα δικα σας τα apm σε τι ρυθμισεις τα εχετε? εγω θα παω να δοκιμασω τωρα αυτες εδω πριν ειχα αυτες εγω οι οποιες πατανε μεν αλλα smooth δεν της λες με τιποτα... share και της δικες σας να πειραματιστουμε μηπως και βγαλουμε μια ακρη στο τελος... Για δοκίμασε να πας το I κοντά ίσα με το P. Το I το ανεβάζεις αν νιώθεις ότι το παίρνει ο αέρας ή ότι εχεις drift λόγο κακού COG. Βασικά ανεβάζει την ένταση και την ταχύτητα με την οποία τα αντίθετα μοτέρ αλληλεπιδρούν για να ξαναϊσιώσεις. Και αμα θες γλυκές αλλά ψιλοράθυμες βιντεοσκοπικές κινήσεις στο quad πιθανότα πρέπει να ανεβάσεις και το D μέχρι 0.01 το εχω ανεβάσει . Το imax είναι καινούργιο φρούτο και ακόμα δεν πολυκαταλαβαίνω τι κάνει? Κάπου διάβαζα πως προσθέτει αδράνεια σαν να εχεις φορτώσει το quad με νερό και η αδράνεια του νερού το κρατάει πιο σταθερό αλλά το κάνει πιο δυσκίνητο στο να αλλάξει momentum. Βασικά αυτή την στιγμή παίζω με P 0.130 I 0.110 D 0.01 Αυτά σε APM. Σε cc3d όσο χάλια και να ρυθμίσω το quad πετάει πολύ καλύτερα πάντως. Είχε τύχει να βάλω κάτι 60 φορές πάνω στο yaw και απλά είχα πολύ κραδασμό και νόμιζα πως κάποιο μοτέρ είχε πάρει άξονα. Πετούσα όμως κανονικότατα και το συνήθιζα σιγά σιγά. Βασικά ο καλύτερος τρόπος να μάθεις να σετάρεις είναι μέσα απο fpv με χαμηλές πτήσεις ανάμεσα σε κορμούς. Εκεί καταλαβαίνεις που εχεις oscilation (descending oscilation - yaw oscilation - high pitch oscilation) ή που το έχεις κάνει υπερβολικά ράθυμο σαν νταλίκα για να μην εχεις oscilation... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 τα νεα setings ειναι πολυ καλυτερα πριν παλευα συνεχως με το quad τωρα ηταν πολυ ποιο υπακουο και "γλυκο" επισης στις καθοδους δεν εκανε στο βαθμο που εκανε πριν τα yaw drifts που εκανε πρωτα αν και επαιζε (αν και λιγοτερο απο πριν) οταν το κρατουσες σταθερο καπου δεξια αριστερα σε ευχαριστω παρα πολυ για της υποδειξεις θα παιξω με τα settings αν και ναζα δεν παιζει να γινει ποτε χεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoulke Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σε τι υψος πετανε αυτα τα φθηνα κατω απο 100ε? Διαβασα λεει εμβελεια 100μ αλλα σε τι υψος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οσο περιπου και η εμβελεια τους. Μπορεις να τα στειλεις ειτε προς το πλαϊ ειτε προς τα πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 η ενασχοληση πιο πολυ μου αρέσει... ήρθαν και τα gimbal, fpv kit, οθονη και οι καμερες και όλα αλλα τελικά μου εδωσαν άλλο frame (F550) και μου είπαν οτι ειναι καλύτερο οποτε ξεκίνησα να δουλευω εκει και εγκατέλειψα το SX650 αλλα διαπίστωσα οτι θέλω και landing skids οποτε μεχρι να έρθουν απο εξω το εχω ξαναπαγώσει το στήσιμο... Το κακο ειναι οτι δεν εχω χρόνο και υπομονη για πολυ διαβασμα και ηλπιζα με λίγο χρόνο να το κάνω να πετάει αξιοπρεπως έστω με default παραμετροποιησεις... [Γκρινια_mode_ON] Εψαχνα διακαώς τα skids στην ελλαδα και διαπίστωσα οτι ζητούσαν 12-15-20-24€ για κάτι που εχει 2.5€ στο ebay! Ε οχι, δε θα τα δώσω - hobby ειναι, δεν είναι τροφη ή φαρμακο, ας βάλουν νερο στο κρασί τους και οι εμποροι να εχουν και δουλειά... Με αυτές τις τιμές που έχουν εχω στήσει 2 multicopters και δεν εχω πάρει ουτε μια βιδα και ούτε προκειται (μου ζήτησαν 6 ευρω για 2 προπελες 6"Χ4,5, χαιρέτησα και εφυγα...) [Γκρινια_mode_OFF] ti skids ψαχνεις ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ο χρήστης paylidis είπε:η ενασχοληση πιο πολυ μου αρέσει... ήρθαν και τα gimbal, fpv kit, οθονη και οι καμερες και όλα αλλα τελικά μου εδωσαν άλλο frame (F550) και μου είπαν οτι ειναι καλύτερο οποτε ξεκίνησα να δουλευω εκει και εγκατέλειψα το SX650 αλλα διαπίστωσα οτι θέλω και landing skids οποτε μεχρι να έρθουν απο εξω το εχω ξαναπαγώσει το στήσιμο... Το κακο ειναι οτι δεν εχω χρόνο και υπομονη για πολυ διαβασμα και ηλπιζα με λίγο χρόνο να το κάνω να πετάει αξιοπρεπως έστω με default παραμετροποιησεις... [Γκρινια_mode_ON] Εψαχνα διακαώς τα skids στην ελλαδα και διαπίστωσα οτι ζητούσαν 12-15-20-24€ για κάτι που εχει 2.5€ στο ebay! Ε οχι, δε θα τα δώσω - hobby ειναι, δεν είναι τροφη ή φαρμακο, ας βάλουν νερο στο κρασί τους και οι εμποροι να εχουν και δουλειά... Με αυτές τις τιμές που έχουν εχω στήσει 2 multicopters και δεν εχω πάρει ουτε μια βιδα και ούτε προκειται (μου ζήτησαν 6 ευρω για 2 προπελες 6"Χ4,5, χαιρέτησα και εφυγα...) [Γκρινια_mode_OFF]ti skids ψαχνεις ???? Του f550 τα απλά (ιςα για να χωράει απο κάτω το gimbal)Αυτές για την ακρίβεια http://www.myhelis.com/F450-F550-Landing-Skid-4-Lengs.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδες. εχω αγπρασει και εγω ενα bebop απο τον αυγουστο και μπορω να πω οτι αρχικα ημουν ενθουσιασμενος απο τις δυνατοτητες του γιατι πριν απο αυτο ειχα - εχω ενα syma X5c. μετα απο αρκετες πτησεις εφαγε μια πτωση και πηγε για αλλαγη.... η αληθεια ειναι οτι σκευτομαι πολυ σοβαρα την περιπτωση του phantom 3 αν και δεν το εχω δει ποτε Live θεωρω οτι οι δυνατοτητες του σε ληψη video ειναι αρκετα πιο επαγγελματικες. Αν δεν πουληθει βεβαια το bebop θα το κρατησω αλλα λογικα θα αγορασω και to skycontroller γιατι εχω παρατηρησει απο διαφορα βιντεο οτι το πιλοταρισμα ειναι πολυ πιο ευκολο και επισης η αλλαγη θεσης της καμερας ακομα πιο ευκολη. κανεις που να εχει phantom 3 να με διαφωτησει λιγακι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα