Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια επειδη θελω να παρω και εγω ενα quad copter για να περναει η ωρα λιγο τα σκ  χρειαζομαι την βοηθεια σας. Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει βλεπω ολοι προτεινουν  το X5C η το x5sw, ποιο αξιζει καλυτερα, η μηπως καποιο αλλο? Επισης χρειαζεται να παρω τιποτα εξαρτηματα? Και με αγορα απο banggood πληρωνω τιποτα επιπλεον σε τελωνεια η φορους?

Ευχαριστω

το x5sw είναι headless mode που είναι πιο εύκολο να μάθεις και γρηγορότερα.Εγω εχω το x5c-1 το οποίο ειναι πολυ ανθεκτικό.Ειναι ελαφρά και τα παίρνει εύκολα ο αέρας με μια ριπή του,ιδίως όταν είναι ψηλά.Να πάρεις μπαταρίες πολλές....
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά προτείνω για αρχή το x5sw. Στις 5 πτήσεις Αν σου αρέσει το χομπυ εχεις ξεκινήσει για κανονικό quad... Πάρε έλικες και γρανάζια (motor gears) καθώς επισης και μπαταρίες. Δε θα πανε χαμένες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρωτη fpv πτηση εχω προβλημα με την yi

οταν γραφει video κανενα προβλημα ολα ok

οταν την βαζω σε timelapse καθε φορα που παιρνει φωτογραφια μου "σβηνει" την εικονα στο fpv για κανενα δευτερολεπτο...

ξερει κανενας κατοχος αν μπορει να γινει κατι με κανενα script or something γιατι ειναι super ενοχλητικο επρεπε να ριξω το timelapse σε μια ανα δεκα δευτερολεπτα για να παλευεται (καπως)

Y0250312_2.jpg

Y0240295filter.jpg

Y0190233.jpg

Επεξ/σία από spacecowboy

Επισης τα μοτερ χαλανε απο τις πτωσεις η απλα δεν αντεχουν,εχουν καποια διαρκεια πτησης?

Βάσει της μικρής μου εμπειρίας τα brushed που εχουν αυτα τα μικρά/toy grade χαλάνε απο το πολυ ζόρι αλλα σπάνια θα σου χαλάσουν... Σε κάθε περίπτωση ειναι σχετικα φθηνά (η τετράδα κάτω απο 10€-μιλάω πάντα για εξωτερικό, απο Ελλάδα με τις τιμές που εχουν δε παίρνω ουτε βίδα)

Αφού κατέστρεψα το syma λέω να πάω σε κάτι καινούριο.ίσως και fpv. Αυτό λέει τίποτα?

http://m.banggood.com/JJRC-H11D-5_8G-FPV-2_0MP-HD-Camera-Headless-Mode-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-994589.html

Αφού κατέστρεψα το syma λέω να πάω σε κάτι καινούριο.ίσως και fpv. Αυτό λέει τίποτα?

http://m.banggood.com/JJRC-H11D-5_8G-FPV-2_0MP-HD-Camera-Headless-Mode-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-994589.html

γιατι δε κοιτας να φτιάξεις κάτι με Brussless και πιο professional?

Ρε συ δεν πιάνουν τα χέρια μου. Αν ψήνετε από εδώ μέσα όσοι είστε Αθήνα να φτιάξω μη ούτε κάνα μαραφέτι είμαι μέσα :P βασικά δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει το fpv. Πιο πολύ θα έλεγα να έχει κάνα gimball ώστε να μπει κάμερα. Αλλά εκεί ξεφεύγει πολύ νομίζω

Δεν ειναι δύσκολο. Σιγουρα μάλιστα θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει ακομα και πιο έμπειρος απο εμένα... Εάν πάλι ενδιαφέρεσαι και δε βρεθεί εδώ ειμαι κ εγω να βοηθήσω οπως βοήθησαν και μενα! Το α και το ω ειναι το ποσά θελεις και μπορεις να δώσεις...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο εμενα, ειχα ρωτησει και στο 'Ψαχνω για...' αλλα εδω βλεπω θα βγαλω περισσοτερο ακρη :-D

1)Ψαχνω για FPV QUADCOPTER καθαρα για πλακα.

Εχω τσεκαρει αυτα: http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_226091.html και http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_193416.html  + http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_182285.html

Λενε τιποτα; μην μου βγουν off στην πρωτη εβδομαδα.

Απο οτι εχω διαβασει το syma ειναι μονοδρομος;

2)Θελω canopy set, ποδαρακια και το σωμα οπου βιδονουν ολα πανω για το Lama V4 που μου επεσε σε μια ταρατσα, τυχερος ειμαι που καταφερα και το κατεβασα. Υπαρχει καποιο μαγαζι με καλες τιμες εξωτερικο; :-D

Επεξ/σία από micahel

Δεν ειναι δύσκολο. Σιγουρα μάλιστα θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει ακομα και πιο έμπειρος απο εμένα... Εάν πάλι ενδιαφέρεσαι και δε βρεθεί εδώ ειμαι κ εγω να βοηθήσω οπως βοήθησαν και μενα! Το α και το ω ειναι το ποσά θελεις και μπορεις να δώσεις...

Στην καλυτερη κανα 100αρι θα δωσω με ορισμενα ανταλλακτικα και μπατατια. Για αυτο εδειξε το αλλο πριν που εχει και 1100mah μπαταρια μηπως και ξεπερναμε το 1ο λεπτο. Τωρα για το καστομ made το μονο που θα ηθελα ειναι να ειναι σταθερο και να εχει καλη καμερα πραγμα πολυ δθσκολο

είπα να ξαναπετάξω το δαιμονισμένο με τις τρίφτερες 5045

όταν δεν τρέχω είναι λές και έχει parkinson (βλ. μέχρι 0:25) αλλά μετά "όποιον πάρει ο Χάρος"!!!

• Like 3

Στην καλυτερη κανα 100αρι θα δωσω με ορισμενα ανταλλακτικα και μπατατια. Για αυτο εδειξε το αλλο πριν που εχει και 1100mah μπαταρια μηπως και ξεπερναμε το 1ο λεπτο. Τωρα για το καστομ made το μονο που θα ηθελα ειναι να ειναι σταθερο και να εχει καλη καμερα πραγμα πολυ δθσκολο

ναι εχεις δικιο...

πολυ χονδρικα:

μια απλη τηλεκατευθυνση μαζί με το receiver της 45€+10€ ένα frame+25 τα 4 μοτερακια+15 τα 4 esc+13 ενας cc3d+17 μια μπαταρία 2500mah+10 για κολλησεις καλωδια κλπ πας κατευθείαν στα 135 και μάλιστα χωρίς την κάμερα... Αν θες gimbal +35 και απο εκει και περα οτι καμερα βάλεις. Εγω εβαλα εναν κλώνο SJ4000 με 25€ και σύντομα θα βγω για δοκιμή και θα δώσω feedback...

Αρα με gimbal καμερες κλπ για να πετας αξιοπρεπώς θέλεις 2 κατοστάρικα χονδρικά...

ναι εχεις δικιο...

πολυ χονδρικα:

μια απλη τηλεκατευθυνση μαζί με το receiver της 45€+10€ ένα frame+25 τα 4 μοτερακια+15 τα 4 esc+13 ενας cc3d+17 μια μπαταρία 2500mah+10 για κολλησεις καλωδια κλπ πας κατευθείαν στα 135 και μάλιστα χωρίς την κάμερα... Αν θες gimbal +35 και απο εκει και περα οτι καμερα βάλεις. Εγω εβαλα εναν κλώνο SJ4000 με 25€ και σύντομα θα βγω για δοκιμή και θα δώσω feedback...

Αρα με gimbal καμερες κλπ για να πετας αξιοπρεπώς θέλεις 2 κατοστάρικα χονδρικά...

Ειμαι και χωρις δουλεις φετος οποτε δεν με βλεπω για τοσα λεφτα . Θα δουμε . Προς το παρων εχω ενα hubsan 4 και παιζω κυριως μεσα στο σπιτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...