yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιαννη για τι χρηση το θελεις???? Για καταγραφή fpv βίντεο απο quads και planes που είναι αδύναμα να κουβαλήσουν διαφορετική κάμερα για fpv και για βίντεοrecording. Επίσης μπορεί όποιος θέλει την ώρα που πετάω να βλέπει ότι βλέπω, οπότε οι fpv πτήσεις όταν πετάω out of sight θα είναι πιο ενδιαφέρουσες για τους παρατηρητές. Άμα παίζει με android κινητό το easycap stick, ενα google cardboard, και εναν receiver χρειάζεσαι και έφτιαξες αυτοσχέδια fpv goggles. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έφτασε και το easycap. Διάλεξα το απολύτος φθηνότερο χωρίς να προσέξω chipset. http://www.banggood.com/Wholesale-4-CHANNEL-USB-DVR-Video-Audio-Capture-Adapter-Easycap-p-2778.html Το μοντέλο που έφτασε στα χέρια ήταν 4 κάναλο και για συγκερκιμένο σκοπό (σύνδεση 4 καμερών πάνω του για παρακολούθηση κάποιου χώρου-μαγαζιού κτλ) Μετά την πρώτη κρυολουσία που πήρα όταν το δοκίμασα με android και είδα πως δεεεν, το δοκίμασα στα παλιά καλά windows και απο τι στιγμή που βρηκα τους κατάλληλους drivers δουλεύει περίφημα!!! Ο ίδιος driver εχει μάλιστα επιλογή και για 32bit και για 64bit windows. Ευτυχώς η κινεζιά tablet που έχω είναι dual boot, οπότε θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω στο πεδία πτήσης. Τέλος καλό όλα καλά. Όποιος θέλει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας με android συσκευή με OTG (android κινητό ας πούμε) ας ψάξει αλλού πάντως αφού αυτά που έχει το bg αυτή τι στιγμή δεν δουλεύουν. Φέρνει κ'ενα μονοκάναλο μοντέλο κατά περιόδους, που εχει chipset που παίζει με android και easycap viewer αλλά συνήθως εχει την πατάτα που πήρα και εγω... To easycap viewer εντωμεταξύ δεν είναι free στο playstore... δε ξερω ποιο πηρες αυτο παντος δουλευει και σε windows και στο κινητο μου με το easycap viewer δοκιμασμενο απο εμενα (σε windows10 και android lolipop) εκαψα την yi μου προσπαθωντας να τα συνδεσω (εδωσα 12 volt στο usb της) και τελικα το προβλημα ηταν οτι το καναλι 1 στον δεκτη ηταν το καναλι 8 στον πομπο (και τα 2 boscam εντωμεταξυ...)το ελυσα το θεμα αλλα οχι πριν η yi μας αφησει χρονους... in any case αν καποιος θελει easycap να δουλευει και με android εδω ειστε http://www.banggood.com/Wholesale-USB-2_0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Adapter-p-2758.html Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.banggood.com/Wholesale-USB-2_0-Video-TV-DVD-VHS-Audio-Capture-Adapter-p-2758.html Α γειά σου. Αυτό έψαχνα και για μένα αλλά πατώντας easycap στο search του bg δεν μου το έφερνε. δε ξερω ποιο πηρες αυτο παντος δουλευει και σε windows και στο κινητο μου με το easycap viewer δοκιμασμενο απο εμενα (σε windows10 και android lolipop) εκαψα την yi μου προσπαθωντας να τα συνδεσω (εδωσα 12 volt στο usb της) και τελικα το προβλημα ηταν οτι το καναλι 1 στον δεκτη ηταν το καναλι 8 στον πομπο (και τα 2 boscam εντωμεταξυ...) H yi δεν είχε δικό της ρεύμα (μπαταρία) γιατί έπρεπε να πάρει ρεύμα απο τον transmitter? Εχω δουλέψει και την 808 #16 σαν fpv κάμερα και την hero. Επειδή είχαν μπαταρία πάντα έκοβα τα +5v κόκκινα καλώδια και άφηνα signal και ground. Σκεφτόμουν πως έκανα βλακεία γιατί κάποιοι συνδέουν τα +5v ground σε ελέυθερο channel του receiver που δίνει πάντα +5v για να φορτίζουν τις κάμερες τους καθώς αυτές δουλεύουν, απο την κύρια μπαταρία του αεροπλάνου - quad. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 πολυ καλη ποιοτητα εικονας και δεν το περιμενα περιμενα κατι προς το πολυ ποιο θολο και με εξεπληξε ευχαριστα το σκατακι τον 6 ευρο μονο με το analog out του νοβα δεκτη μου το εχω δοκιμασει μιας και καμερα δεν εχω πλεον :/ αλλα φανταζομαι και με την καμερα το ιδιο θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 προσωπικά ειχα το σωστό easycap και αγορασα την εφαρμογή αλλα εφαγα φολα... ΔΕΝ δουλευε με τιποτα, δεν ξερω γιατι... Ευτυχώς έκανα αίτηση για refund μετα απο 10 λεπτά και τα πηρα πίσω. Το σκέφτομαι πάντως για 10αρι win tablet για να βαζω και το groundstation της τηλεμετρίας αλλα αυτα στο μέλλον γιατι εχω κλατάρει απο τα έξοδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Α γειά σου. Αυτό έψαχνα και για μένα αλλά πατώντας easycap στο search του bg δεν μου το έφερνε. H yi δεν είχε δικό της ρεύμα (μπαταρία) γιατί έπρεπε να πάρει ρεύμα απο το transmitter? Εχω δουλέψει και την 808 #16 σαν fpv κάμερα και την hero. Επειδή είχαν μπαταρία πάντα έκοβα τα +5v κόκκινα καλώδια και άφηνα signal και ground. Σκεφτόμουν πως έκανα βλακεία γιατί κάποιοι συνδέουν τα +5v ground σε ελέυθερο channel του receiver που δίνει πάντα +5v για να φορτίζουν τις κάμερες τους καθώς αυτές δουλεύουν απο την μπαταρία του αεροπλάνου - quad. τιποτα εγω μαλακιστικα 100% δικο μου λαθος δεν επερνα σημα (ενω ειχα λαθος τα καναλια) και δοκιμασα και στα υπολοιπα πιν μηπως ειναι το βιντεο out (αφου ειχα δοκιμασει πριν 100 αλλα πραγματα)ε ενα απο αυτα ηταν 12βολτ out και την "ηπιαμε" δεν ξανα ανοιξε η καμερα... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtzig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αφού περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθουν το Eachine H8 και το JJRC H5C, αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με εξαρτήματα μπας και ασχοληθώ να συναρμολογήσω ένα φτηνό σχετικα 250 racer (αφού πρώτα "σκίσω" τα άλλα και δω ότι το χω το άθλημα). Αυτά που έχω συγκεντρώσει είναι τα εξής: 1 * Diatone DIY FPV 250 V1 G10 Mini Quadcopter Frame Kit 250mm 4 * Emax Simonk Series 12A For Quadcopter QAV250 2 * Diatone Ghost 5030 Propeller 4xCW, 4xCCW 3 * ZMR 1804 2400KV CW 3 * ZMR 1804 2400KV CCW 1 * OpenPilot CC3D Flight Controller Staight Pin STM32 32-bit Flexiport 2 * 11.1V 1300mAh 25C Lipo ΤΧ/RX: FlySky FS-i6 2.4G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iA6B Receiver FPV: DAL 700TVL FPV HD 1/4'' CMOS Camera Module Wide Angle Boscam FPV 5.8G 8CH AV Wireless Receiver RC805 Boscam FPV 5.8G 200mW AV Wireless Transmitter (μονιτορ 7'' έχω) και ένα charger: SkyRC IMAX B6 Digital RC DC Lipo Li-polymer Battery Balance Charger Το 250 μόνο του χωρίς Τ/Κ θα μου κοστίσει ~110€ με έξτρα 2 μοτέρ, άλλη μια μπαταρία και 2 ζεύγη προπς. Από την άλλη, βλέπω ότι κυκλοφόρησε το ARF Eachine Racer 250 FPV με 132€ και έχει και FPV κάμερα και δέκτη. Τι θα προτείνατε; πάνω-κάτω οι τιμές είναι ίδιες, τι να προτιμήσω, τη συναρμολόγηση ή το σχεδόν έτοιμο; Με το κολλητήρι δεν φοβάμαι, το χω σχετικά. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από jtzig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 εγω μαλλον το eachine θα τσιμπουσα στη θεση σου αλλα εσυ ξερεις καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αφού περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθουν το Eachine H8 και το JJRC H5C, αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με εξαρτήματα μπας και ασχοληθώ να συναρμολογήσω ένα φτηνό σχετικα 250 racer (αφού πρώτα "σκίσω" τα άλλα και δω ότι το χω το άθλημα). Αυτά που έχω συγκεντρώσει είναι τα εξής: 1 * Diatone DIY FPV 250 V1 G10 Mini Quadcopter Frame Kit 250mm 4 * Emax Simonk Series 12A For Quadcopter QAV250 2 * Diatone Ghost 5030 Propeller 4xCW, 4xCCW 3 * ZMR 1804 2400KV CW 3 * ZMR 1804 2400KV CCW 1 * OpenPilot CC3D Flight Controller Staight Pin STM32 32-bit Flexiport 2 * 11.1V 1300mAh 25C Lipo ΤΧ/RX: FlySky FS-i6 2.4G 6CH AFHDS RC Transmitter With FS-iA6B Receiver FPV: DAL 700TVL FPV HD 1/4'' CMOS Camera Module Wide Angle Boscam FPV 5.8G 8CH AV Wireless Receiver RC805 Boscam FPV 5.8G 200mW AV Wireless Transmitter (μονιτορ 7'' έχω) και ένα charger: SkyRC IMAX B6 Digital RC DC Lipo Li-polymer Battery Balance Charger Το 250 μόνο του χωρίς Τ/Κ θα μου κοστίσει ~110€ με έξτρα 2 μοτέρ, άλλη μια μπαταρία και 2 ζεύγη προπς. Από την άλλη, βλέπω ότι κυκλοφόρησε το ARF Eachine Racer 250 FPV με 132€ και έχει και FPV κάμερα και δέκτη. Τι θα προτείνατε; πάνω-κάτω οι τιμές είναι ίδιες, τι να προτιμήσω, τη συναρμολόγηση ή το σχεδόν έτοιμο; Με το κολλητήρι δεν φοβάμαι, το χω σχετικά. Λοιπόν το σχεδιαζόμενο rig σου είναι ακριβώς ότι εχω. (εκτός απο τα escs που εχω ztw opto 12a χωρίς bec και χρησιμοποιώ ενα περισσευάμενο esc για να δώσω ρεύμα στο cc3d) Δεν θα εχεις κάποιο πρόβλημα αν είσαι καλός στα κολλητήρια, εγω δεν ήμουν και ταλαιπωρήθηκα.... Αν υπήρχε το eachine μετά την ταλαιπωρία που έιχα φάει θα έπαιρνα εκείνο. Αμα σου αρέσει η χαρά της δημιουργίας προχώρα με το rig σου κομμάτι κομμάτι. Ούτος ή άλλος και το eachine μετά απο κάποιες πτήσεις-πτώσεις θα το εχεις λύσει τόσο που θα είναι σαν να το εχεις ξαναφτιάξει μόνος σου... τιποτα εγω μαλακιστικα 100% δικο μου λαθος δεν επερνα σημα (ενω ειχα λαθος τα καναλια) και δοκιμασα και στα υπολοιπα πιν μηπως ειναι το βιντεο out (αφου ειχα δοκιμασει πριν 100 αλλα πραγματα)ε ενα απο αυτα ηταν 12βολτ out και την "ηπιαμε" δεν ξανα ανοιξε η καμερα... :/ Οκ θα κάϊκε κάποιο chip, αλλά η υπόλοιπη κάμερα φακός σώμα μπαταρία είναι ok. Κράτησε την για ανταλλακτικά της καινούργιας yi. Και μένα 1,5 χρόνο μου κράτησε μια 808 #16. Μέχρι στιγμής είμαι στην 2η και την πρώτη την έχω κρατήσει για spare parts αντι να καθήσω να την ξαναφτιάξω... Ο φακός κάνει 7 ευρό το ribbon cable άλλα τόσα η θήκη 5 και η μπαταρία 5. Συνολικά την ξαναπήρα με 30, σιγά μην κάτσω να ξοδεύψω χρόνο για την ανάσταση της... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtzig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσει και η φάση της κατασκευής -ίσως και περισσότερο από όλα- αλλά και το έτοιμο θα το λυσωδέσω σίγουρα. Ας παίξω και λίγο με τα toygrade να δω πως θα είναι και θα δω τότε, ως τώρα η μόνη μου επαφή είναι με ένα ελικοπτεράκι από το jumbo! Πάντως έχω πορωθεί αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ θα κάϊκε κάποιο chip, αλλά η υπόλοιπη κάμερα φακός σώμα μπαταρία είναι ok. Κράτησε την για ανταλλακτικά της καινούργιας yi. Και μένα 1,5 χρόνο μου κράτησε μια 808 #16. Μέχρι στιγμής είμαι στην 2η και την πρώτη την έχω κρατήσει για spare parts αντι να καθήσω να την ξαναφτιάξω... Ο φακός κάνει 7 ευρό το ribbon cable άλλα τόσα η θήκη 5 και η μπαταρία 5. Συνολικά την ξαναπήρα με 30, σιγά μην κάτσω να ξοδεύψω χρόνο για την ανάσταση της... ε καλα εννοειτε πως παω για νεα απλα πανω που ηρθε το fpv προπελες 9450 που το περιμενα πως και πως θα μεινω κανα μηνα καθηλομενος δε βαριεσαι μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα...απλα τρελη ξενερα καμια βαση για δεκαρι ταβλετ (το vero w10i εχω) ξερουμε? στο banggood μονο για κινητα βλεπω εχω παρει αυτη (καλη ειναι) http://www.banggood.com/FPV-Phone-Holder-Clamp-Monitor-Mount-for-RC-Transmitter-p-990039.html αλλα θα ηθελα κατι για το ταβλετ μου αμα ξερει κανεις καμια καλη σφυριξτε Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) προσωπικά ειχα το σωστό easycap και αγορασα την εφαρμογή αλλα εφαγα φολα... ΔΕΝ δουλευε με τιποτα, δεν ξερω γιατι... Καλά μόνο εγώ πήρα την φόλα που δεν παίζει στο android... Το easycap viewer demo δοκίμασα. Που σου δείχνει τις κάθετες λωρίδες σαν το σήμα της έρτ (για να στη σπάσει που είναι demo Ι suppose...) και κάτω δεξιά σου εχει σε ενα μικρό παράθυρο για να δεις (σε δείγμα, επειδή είσαι σκουπίδι και δεν πληρώνεις...) το σήμα που λαμβάνεις απο το easycap. Ε σε αυτό το μικρό παράθυρο δεν μπορούσα να δω αλλαγές, συνδέοντας - αποσυνδέοντας το av σήμα, μόνο χιόνια. Oπότε θεωρώ ότι δεν αναγνωρίζετε το stick απο το android. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλά μόνο εγώ πήρα την φόλα που δεν παίζει στο android... Το easycap viewer demo δοκίμασα. Που σου δείχνει τις κάθετες λωρίδες σαν το σήμα της έρτ (για να στη σπάσει που είναι demo Ι suppose...) και κάτω δεξιά σου εχει σε ενα μικρό παράθυρο για να δεις (σε δείγμα, επειδή είσαι σκουπίδι και δεν πληρώνεις...) το σήμα που λαμβάνεις απο το easycap. Ε σε αυτό το μικρό παράθυρο δεν μπορούσα να δω αλλαγές, συνδέοντας - αποσυνδέοντας το av σήμα, μόνο χιόνια. Oπότε θεωρώ ότι δεν αναγνωρίζετε το stick απο το android. και στο ειχα πει κιολας οτι δε θα δουλεψει αυτο στο android αν θυμασαι σε πμ τουλαχιστον σου παίζει στα win εγω εξοργιστηκα παρα πολυ για την εφαρμογή γιατι δεν βρηκα καποιο demo και αναγκαστικά την αγόρασα και δοκιμαζα να δω τι φταίει. Μου εβγαζε μονο μια πρασινη οθόνη οταν συνέδεα κάτι στα rca ειδάλλως χιονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 εγω εχω αυτο το switch gia 3 καμερες και το κοντρολαρω απο την τ/κ http://hobbyking.com/hobbyking/store/__29651__Hobbyking_3_Channel_FPV_Video_Switcher.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Παιδια επειδη θελω να παρω και εγω ενα quad copter για να περναει η ωρα λιγο τα σκ χρειαζομαι την βοηθεια σας. Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει βλεπω ολοι προτεινουν το X5C η το x5sw, ποιο αξιζει καλυτερα, η μηπως καποιο αλλο? Επισης χρειαζεται να παρω τιποτα εξαρτηματα? Και με αγορα απο banggood πληρωνω τιποτα επιπλεον σε τελωνεια η φορους? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα