Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μοτέρ είναι Ok? 

Άξονες, winding, μαγνήτες μέσα?

Οπτικά φαίνεται ότι δεν κατάλαβε και πολλά.

Βίντεο του event τράβηξες? :-D  

Οχι δεν εχω δυστηχως! Πραγματικα αυτο το βιντεο ηταν κριμα που δεν το πηρα!

Την mobius δεν την ειχα επανω λογο προβληματος απο προηγουμενη στουκα. Και το DVR που εχει το Dominator δε το χρησιμοποιω

Στο ενα μοτερ μπηκε λιγο χωμα. Δεν ξερω πως να τα ανοιξω αλλα το καθαρισα λιγο με blower. θελω να του ριξω και λιγο WD40 μεσα  :-)))))   (και δεν ξερω που το εχω βαλει). Πιστευω μολις διορθωσω 2-3 πραγματα θα ξαναπεταξει αμεσως, ειναι σκυλι

Πρεπει να παρω ενα εργαλειο με bluetooth που βαζουνε πανω, γιατι πραγματικα ειχα απελπιστει οτι δε θα το βρω. Τουλαχιστον αν ητανε κανενας μαζι μου θα εβλεπε περιπου που εχει πεσει ας πουμε για να μη τριγυρναω τοση ωρα. Παντως ημουνα τυχερος που το βρηκα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα του βάλεις wd 40 το σκότωσες...
Με το wd 40 ξεγρασαρεις... Θα ξεπλυνεις Ουσιαστικα τα bearings τα οποία μετά από κάνα 2 πτήσεις θα τα παίξουν και θα αρχίσουν τις τσιριδες. Αν θες να τα ανοίξεις από την κάτω πλευρά βγάζεις το c clip ασφαλείας χωρίς να το χάσεις ή να το καταστρεψεις και μετά απλά διαχωριζεις τα δύο μέρη του μοτέρ. Stator και motor bell

Επεξ/σία από yiannis_1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σένιαρα το Diatone.

Δεν ήταν τελικά τα μοτέρ.

Τούμπαρα τα μοτέρ και μου έκανε τα ίδια.

Τελικά ήταν αυτό που έλεγε ο samniotis.

Στην πρώτη προσπάθεια μου να κάνω calibration τα μοτέρ είχα αφήσει πολύ το throttle up και είχα μπει στο program mode των esc τα οποία και απορύθμισα.

και εγώ ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και ο φίλος Samniotis είχε δώσει την λύση...

το quad πετάει αλλά έχω vibration στο Z axis και γενικά η πτήση δεν είναι τόσο σταθερή...

η Imu στο συγκεκριμένο apm Που έχω είναι στο gps αν έχω καταλάβει καλά...υπάρχει τρόπος να το μειώσω κάπως;

δεν έχω ακόμα κάποιο gimbal και έχω βάλει την xiaomi με diy αμορτισέρ...

post-55704-0-17110600-1444158085_thumb.jpg

εδώ έχω το auto analysis log

post-55704-0-61015400-1444157936_thumb.jpg

και εδώ τους κραδασμούς

post-55704-0-56723000-1444158023_thumb.jpg

Y0030281.jpg

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 1

θες refocus στη yi παντος

logs βλεπω και με τσουζει :P 2 fc αλλαξα και τα 2 χωρις dataflash ειναι!

γκρρρ banggood καλο...

όντως!! χτες έκανα γιατί και εγώ το παρατήρησα. δεν έχω microhdmi δυστυχώς και μου πήρε ώρα τραβωντας βίντεο. σε τι αντικείμενο εστιασες; 1 μέτρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ρε αθεόφοβε. Σου χαρίζουν apm fc και εσύ γκρινιάζεις... :mellow:

η αληθεια ειναι οτι εχω ενα spare αμα φτιαξω καποια στιγμη κανα 450ρι απο την αλλη χωρις logging ειναι μισος fc ρε συ :/

όντως!! χτες έκανα γιατί και εγώ το παρατήρησα. δεν έχω microhdmi δυστυχώς και μου πήρε ώρα τραβωντας βίντεο. σε τι αντικείμενο εστιασες; 1 μέτρο;

βασικα την εβγαλα στο μπαλκονι με hdmi μακρι καλοδιο στην tv μπαινοβγαινα και κοιτουσα τα μακρινα να μη θωλονουν (μιας και εναερια τραβαμε τα μακρινα εχουν σημασια) αν και βελτιωθηκε κατα πολυ (ηταν πολυ χειροτερα απο τι δικη σου στην αρχη) μαλλον θα την ξαναανοιξω γιατι δεν ειμαι ακριβος μου φαινεται μπορουσα και καλυτερα

δοκιμασα μαζι με το νεο fc και νεα pid settings στο yaw κυριος και μου φαινεται οτι πεταει ποιο γλυκα και με αισθητα λιγοτερο yaw wag επισης τα vibrations (οχι jello) που ειχα μεχρι τωρα μου φαινεται οτι μειωθηκαν κιαλο

κατι εκανα με το throttle ομως και πεφτει σαν τουβλο σε σχεση με πριν... oh well

https://www.youtube.com/watch?v=f89V3wdreyI

Επεξ/σία από spacecowboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν εχει stabilazation σε software το βιντεο αυτο καθολου

gimbal εχω to walkera g-2d καθολου ευχαριστημενος δεν εμεινα εχει τρεμουλο (εχω παραγγειλει λαστιχακια μηπως διορθωθει-θα δουμε)

αλλα μου φαινεται θα το στειλω και θα παρω ενα 3d

by the way τι ειδα χθες?τι τερατακι ειναι αυτο? η νεα yi...

4κ recording στα 24fps 1600ρα μπαταρια (με 70 gramms συνολο παρακαλω!) ΚΑΙ image stabilazation στα 115 ευρο!

αν δεν ειχα παρει την yi πριν 2 βδομαδες θα την χτυπαγα στεγνα! 

http://www.banggood.com/Hawkeye-Firefly-6s-4K-Sport-HD-DV-SONY-16M-COMS-WiFi-Stabilization-Camera-FPV-p-996349.html

Επεξ/σία από spacecowboy

Άμα του βάλεις wd 40 το σκότωσες...

Με το wd 40 ξεγρασαρεις... Θα ξεπλυνεις Ουσιαστικα τα bearings τα οποία μετά από κάνα 2 πτήσεις θα τα παίξουν και θα αρχίσουν τις τσιριδες. Αν θες να τα ανοίξεις από την κάτω πλευρά βγάζεις το c clip ασφαλείας χωρίς να το χάσεις ή να το καταστρεψεις και μετά απλά διαχωριζεις τα δύο μέρη του μοτέρ. Stator και motor bell

ωχ μη μου λες τετοια, και ειχα ξαναβαλει καποια στιγμη σε ολα τα μοτερ !

Θα τα αφησω οπως ειναι μου φαινεται !

Για περιεργες κινησεις στο yaw παιδια καλο ειναι να μειωσετε το P

Γιατι και το δικο μου εκανε περιεργη κινηση κυριως την ωρα που το σηκωνα

• Like 1

οχι δεν εχει stabilazation σε software το βιντεο αυτο καθολου

gimbal εχω to walkera g-2d καθολου ευχαριστημενος δεν εμεινα εχει τρεμουλο (εχω παραγγειλει λαστιχακια μηπως διορθωθει-θα δουμε)

αλλα μου φαινεται θα το στειλω και θα παρω ενα 3d

by the way τι ειδα χθες?τι τερατακι ειναι αυτο? η νεα yi...

4κ recording στα 24fps 1600ρα μπαταρια (με 70 gramms συνολο παρακαλω!) ΚΑΙ image stabilazation στα 115 ευρο!

αν δεν ειχα παρει την yi πριν 2 βδομαδες θα την χτυπαγα στεγνα! 

http://www.banggood.com/Hawkeye-Firefly-6s-4K-Sport-HD-DV-SONY-16M-COMS-WiFi-Stabilization-Camera-FPV-p-996349.html

υπάρχει κάποιο συγκεκριμμένο software για stabilazation σε video? μου βγαίνουν όλα κουνημένα απο το x5c-1 αφού με τις παραμικρές ριπές το παίρνει ο αέρας ψηλά και πρέπει να κινείται συνεχώς για να μη το χάσω...........

με πολλα μπορεις κατι δωρεαν ειναι το virtualdub με το deshaker filter

μην περιμενεις θαυματα παντος αν θες οντος σταθερη εικονα χρειαζεται gimbal (που δεν σηκωνει βεβαια το syma)

3d gimbal για την ακριβεια αν μιλαμε για βιντεο. Για φωτογραφιες τι "σκαπουλαρεις" και με 2 axis

με πολλα μπορεις κατι δωρεαν ειναι το virtualdub με το deshaker filter

μην περιμενεις θαυματα παντος αν θες οντος σταθερη εικονα χρειαζεται gimbal (που δεν σηκωνει βεβαια το syma)

3d gimbal για την ακριβεια αν μιλαμε για βιντεο. Για φωτογραφιες τι "σκαπουλαρεις" και με 2 axis

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σας πω.Εντάξει δε θα είναι σταθερό τελείως αλλά έχει πολύ κούνημα επειδή αναγκάζομαι για να μη μου φύγει να παίζω με το throtlle συνεχώς, οπότε ανεβοκατεβαίνει πολύ με ότι συνέπειες έχει για το  video.Έρωτας είναι το dji phantom 3 pro , αλλά για πολλά από τα  επόμενα χρόνια θα είναι ανεκπλήρωτος......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω το σκεφτομαι για το στανταρτ το 3ρι 700 ευρο με 3d gimbal & καμερα 2,7κ, fpv (εστω και "απλο" 5.8ghz), και telemetry δυσκολα του αντιστεκεσαι...και δυσκολα στηνεις δηλαδη και τιποτα αλλο το ιδιο σταθερο για βιντεο και φωτο με τοσα feauture σε αυτη την τιμη... μαλλον θα ειναι το δωρο που θα μου φερει ο αι βασιλης :P

ερωτας παντος δεν ειναι το 3ρι αλλα το inspire 1... εκεινο ειναι ταυλαρος....

Επεξ/σία από spacecowboy
  • Like 1

και εγω το σκεφτομαι για το στανταρτ το 3ρι 700 ευρο με 3d gimbal & καμερα 2,7κ, fpv (εστω και "απλο" 5.8ghz), και telemetry δυσκολα του αντιστεκεσαι...και δυσκολα στηνεις δηλαδη και τιποτα αλλο το ιδιο σταθερο για βιντεο και φωτο με τοσα feauture σε αυτη την τιμη... μαλλον θα ειναι το δωρο που θα μου φερει ο αι βασιλης :P

ερωτας παντος δεν ειναι το 3ρι αλλα το inspire 1... εκεινο ειναι ταυλαρος....

μεγάλο μου φαίνεται το inspire σε μέγεθος για εντός πόλης λειτουργία και εντος κλειστών χώρων......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...