Dantε Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 γραναζακια να παρεις επισης Οταν λες γραναζακια εννοεις αυτα? http://www.ebay.com/itm/4-Pcs-Original-Syma-X5SC-X5SW-Part-Gears-for-Syma-X5SC-X5SW-RC-Quadcopter-SE1O-/252107410267?hash=item3ab2c5cb5b http://www.ebay.com/itm/R-C-Syma-X5SW-Remote-Control-Quad-copter-UFO-6-Axis-Accessories-Spare-Parts-Gear-/111782904289?hash=item1a06c7c1e1 Γιατι δε βρηκα στα κινεζοκαταστηματα τιποτα γραναζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 http://www.banggood.com/Syma-X5C-Motor-Gear-4PCS-p-942325.html http://www.banggood.com/Wholesale-Syma-X1-X5C-H5C-Helicopter-Quadcopter-Spare-Parts-Main-Gear-X1-11-p-54197.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Επανέρχομαι μετά τις πρώτες ώρες πτήσεις με ενα Syma X5C φίλου το οποίο και τελικά αγόρασα.Ιδιατερα ευκολος χειρισμος και πολυ ευχαριστη εμπειρια για εναν παντελως αρχαριο οπως εμενα, μπορω να πω οτι ηδη "κολλησα".Αυτο που ηθελα να ρωτησω τωρα που μπηκε το μικροβιο είναι αν με το χειριστήριο του Syma μπορώ να πετάξω και άλλα drones.Θα με ενδιεφερε να παρω ενα ακομα ισως για μεσα στο σπιτι ειδικά αν δε χρειαζεται χειριστηριο γιατι απ οτι βλεπω βγαίνουν αρκετα πιο φτηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παιδια συγνωμη που διακοπτω την συζητηση σας για προηγμενα μοντελα... για εντελως αρχαριο ευχρηστο value for money μια προταση σας μονο και θα λυσετε τα χερια πολλων αρχαριων σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προβλήματα με το στήσιμο του White Sheep! Τα μοτέρ δεν γυρίζουν όλα το ίδιο γρήγορα και τις περισσότερες φορές τα πίσω δεν κάνουν autostart με το arming. https://lh3.googleusercontent.com/h8Mnj5b9fZuKVobmP_2ewTqCJYvpnYe92Q8s-BY6dOt6rDNZ23iyABU9K-WW2d9YKXNUiEURrhZo5h7J8ebxOpYXxzCAzOWTLxGMSoh-jw9AFPj5CvZR4UZ-kENi7RONcJwGQNjGLR9EQhJQjpDWwPZVabIubi6o35IByIDitbktzIEx9EWpDdl_3eg7hyzf1MoTPu5743KxL6ZTACsTZg6WQiHlF0UCCMg1HayQZD8-mvv_KjDj6SQLqyos9YXBWEOb7nu9QEI_W5DqpZdbILyGQs4PRyTeB-Ma_fWlsDbjv37z_zE7pDp2wH8Lr9cpYMhDiuhwHZMFelOwyZNJzC64vrTixjd43pzodT2fxjxMUN2guSamcN-choB8q8FhXtSyXXCyOYG2kKf5RA3OhBnMSdXRPUBW8BxvWp_lwJ33Zuny-mBEg9qd51cNFEYkQWUUyQ-qA49zTqaFQ78xy45su8WCvwFcDr8NT0ilZMcEkb-G8LIXgK1wTz8_iVw4f5iIbEtKYo28aOI42aFHCGDnCV8LR-KzA32Itn3CGAM=m22?cpn=iKDcTLIyVLgYeTgc&c=WEB&cver=html5 Μετά απο καμιά 15αριά esc calibration αρχίζω να πιστεύω πως φταίνε τα πίσω μοτέρ. (πάλι καλά που πήρα emax για να μαι σίγουρος...) Θα κάνω και ένα μπρος πίσω να σιγουρευτώ κάτι που σημαίνει 12 κολλήσεις . Πάντως τα esc τα έχω καλιμπράρει όχι με 2 αλλά με 3 μεθόδους όλα μαζί ή ενα ενα στο channel 3 που είναι το throttle. και επιπλέον με το cc3d fc πάνω. Στο cc3d χειρίζεσαι τα μοτέρ με το mouse (για να αποκλείσω κάποια λάθος ρύθμιση του transmitter). Τα έκανα link, μεταξύ του πρώτου esc beep απο throttle down απο 100 σε 0 με το mouse και κλείσιμο μετά το confirmation. Πάλι δεν ξεκινούσαν όλα μαζί. Γκαντεμιά, αναμονή και το κυριότερο να πείσεις το bg ότι δεν είσαι ελέφαντας. Οι prop adapters των emax είναι ανεκδιήγητοι. Στα CCW μότορ όσο και να τα σφίξω οι έλικες ξεσφίγκουν με την περιστροφή των μοτέρ και φεύγουν για πλάκα... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τα accel ειναι καλυμπραρισμενα? μηπως εχει κληση προς τα μπρος για αυτο σου δουλευουν τα πισω μοτερ σε χαμηλοτερες στροφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παιδια συγνωμη που διακοπτω την συζητηση σας για προηγμενα μοντελα... για εντελως αρχαριο ευχρηστο value for money μια προταση σας μονο και θα λυσετε τα χερια πολλων αρχαριων σας ευχαριστω πολυ Επειδή ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με σένα κατέληξα στο Syma X5C. Πανεύκολο στην χρήση, ανθεκτικό(το χω στουκάρει άπειρες φορές) και μαζι με εξτρά μπαταρίες και κάτι ανταλλακτικά για να υπάρχουν μου βγήκε στο 70αρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τα accel ειναι καλυμπραρισμενα? μηπως εχει κληση προς τα μπρος για αυτο σου δουλευουν τα πισω μοτερ σε χαμηλοτερες στροφες? Θεωρητικά ναι. To calibration το εχω ολοκληρωσει σωστά Αλλά επειδή δεν μπορεί κανείς να είναι απολυτα σίγουρος θα φέρω τουμπα τα μοτέρ να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σας.Εχω ενα gimbal και επειδη θελω να του αλλαξω θεση(ποιο μπροστα) μου τεντωνεται τα 3 καλωδια(ασπρο-κοκκινο-μαυρο) που πανε στο πλαινο μοτερακι του.Μπορω να τα κανω προεκταση με αλλα καλωδια που εχω(ειναι λιγο ποιο χοντρα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν εχεις προβλημα...προχωρα ακαθεκτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το σένιαρα το Diatone. Δεν ήταν τελικά τα μοτέρ. Τούμπαρα τα μοτέρ και μου έκανε τα ίδια. Τελικά ήταν αυτό που έλεγε ο samniotis. Στην πρώτη προσπάθεια μου να κάνω calibration τα μοτέρ είχα αφήσει πολύ το throttle up και είχα μπει στο program mode των esc τα οποία και απορύθμισα. Η επαναρύθμιση έγινε one by one πάνω στο channel 3 του receiver. Mε την τηλεκατεύθυνση και beep codes τα κατάφερα με την διαδικασία που περιγράφεται στο παρακάτω video... Εντωμεταξύ στο bangood όλοι σχεδόν οι αγοραστές τους γυρνάνε πίσω τα escs σαν ελλατωματικά επειδή έχουν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εμένα... To κινεζοαγγλικό εγχειρίδιο και η πολυπλοκότητα της όλης διαδικασίας με κάνουν να μην τους λοιπάμε καθόλου. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προχθες εκανα μια πτηση μετα απο καιρο, και εκανα ενα μερικα ρολ σε καποια φαση το γυρισα και ετσι οπως κοιτουσα τον κοσμο αναποδα, εκλεισα και το γκαζι αυτο ητανε, δεν μπορεσα να το ξαναγυρισω κανονικα επειδη ειχα αρκετο υψος εμεινα να κοιταζω να πεφτει :-o μετα κοπηκε το σημα και δεν ειχα και ενδειξη RSSI αρα αποσυνδεθηκε η μπαταρια Το βρηκα μετα απο μιση ωρα ψαξιμο στο χωραφι. Σπασανε μερικα tie wraps και 2 προπελλες, και απεκτησε μια γρατζουνια στον φακο της καμερας Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από gpolic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα μοτέρ είναι Ok? Άξονες, winding, μαγνήτες μέσα? Οπτικά φαίνεται ότι δεν κατάλαβε και πολλά. Βίντεο του event τράβηξες? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 τελικα τα esc ειναι το βασικοτερο κομματι γιαυτο οταν ψωνιζουμε πρεπει να δινουμε και λιγο βαση τι παιρνουμε οπως και η μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ειχα δυο ωρες σημερα αλλαζα τον apm με τον ανταλακτικο που μου στειλανε απο banggood ε καλα ουτε αυτος που μου στειλανε κανει loging! τι σκατα δεν τα τεσταρουν πριν τα στειλουν? απογοητευση... τουλαχιστον θα τον τεσταρω με τα default pid's μηπως και ειναι καλυτερο το yaw wag που εχω εντονο με το cheerson και δεν ξερω τι να κανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα