yiannis_1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ανάβει ο πρώτος κάνει bind και κλειδώνει το 1ο hexa. Ανάβει το 2ο hexa ο δεύτερος κάνει bind και είστε έτοιμοι. Αν πάτε ταυτόχρονα να κάνεται bind και 2 μπορεί ο κάθε ενας να κάνει bind το hexa του άλλου ή ενας να κάνει bind και τα 2 hexa σε ενα controller. 99% δεν θα εχετε κανένα πρόβλημα. Εμείς είχαμε φτάσει να πετάμε 5 eachine h1 ταυτόχρονα χωρίς κανένα θέμα με παρεμβολές. Βέβαια το να πετάς με φίλο δεν είναι τόσο εύκολο αφού δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο δικό σου... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάβει ο πρώτος κάνει bind και κλειδώνει το 1ο hexa. Ανάβει το 2ο hexa ο δεύτερος κάνει bind και είστε έτοιμοι. Αν πάτε ταυτόχρονα να κάνεται bind και 2 μπορεί ο κάθε ενας να κάνει bind το hexa του άλλου ή ενας να κάνει bind και τα 2 hexa σε ενα controller. 99% δεν θα εχετε κανένα πρόβλημα. Εμείς είχαμε φτάσει να πετάμε 5 eachine h1 ταυτόχρονα χωρίς κανένα θέμα με παρεμβολές. Βέβαια το να πετάς με φίλο δεν είναι τόσο εύκολο αφού δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο δικό σου... Ευχαριστώ για την απάντηση. Εξυπακούεται ότι δεν θα πετάμε δίπλα-δίπλα,εξάλλου είμαστε νεούδια και παντελώς άσχετοι και οι δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες το βραφυ λοιπον, καταλαβα τη δυναμη της διαφημισης Εχω μπει στο geekbuying για να παρω ενα συγκεκριμενο media player, κι εκει που εκανα την παραγγελια μου, να σου τσουπ το μπανερακι με ενα quadcopter. Λεω δεν το παταω να χαζεψω λιγο (παντα το ειχα στην ακρη του μυαλου μου, αλλα λογω ελλειψης χρονου το ανεβαλλα συνεχεια). Για να μην μακρηγορω κατεληξα να εχω παραγγειλει αυτο... http://www.geekbuying.com/item/K60-X-Fighter-RC-Quadcopter-4CH-2-4G-6-Axis-Gryo-2-0-MP-Camera-Headless-Mode-One-Key-To-Return-LCD-Monitor-RTF-Aircraft-347393.html Εσεις που ξερετε κατιτις παραπανω, τι λετε, αξιζει τιποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην μακρηγορω κατεληξα να εχω παραγγειλει αυτο... http://www.geekbuying.com/item/K60-X-Fighter-RC-Quadcopter-4CH-2-4G-6-Axis-Gryo-2-0-MP-Camera-Headless-Mode-One-Key-To-Return-LCD-Monitor-RTF-Aircraft-347393.html Εσεις που ξερετε κατιτις παραπανω, τι λετε, αξιζει τιποτε; Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο. 2 βιντεάκια. Δοκιμάζοντας το range της fs i6. Και μια πτήση αποκλειστικά και μόνο σε rate. Το παρκαρισμα είναι το δυσκολότερο της υπόθεσης. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 σε ζηλευω εσενα με τοσο ανοιχτο χωρο που εχεις να πετας εκει στα βουνα που βρισκεσαι εδω θεσσαλονικη δεν βρισκω τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ηρθε και η yi (μετα απο ενα μηνα) και χρειαζοταν και re-focus ταχα μου τα z23l δεν χρειαζονται... τεσ/πα testing... 1080p 60fps https://www.youtube.com/watch?v=_9LCj3jVPaM Φιλε οταν λες: ηρθε και η yi (μετα απο ενα μηνα) και χρειαζοταν και re-focus ταχα μου τα z23l δεν χρειαζονται... τι ενοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 σε ζηλευω εσενα με τοσο ανοιχτο χωρο που εχεις να πετας εκει στα βουνα που βρισκεσαι εδω θεσσαλονικη δεν βρισκω τιποτα Εμ, δεν ξέρεις που να ψάξεις! Ρώτα και μας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας.Επειδή έχω ενα σετ προπέλες (πλαστικές) για το tbs discovery,θα ηθελα να μου πειτε τι προπελες αξιοπιστες να αγορασω extra.Φοραω size 14x4,7 Mπορω να παρω και ενα νουμερο ποιο κατω; Ti επιλογες εχω αλλα απο ελληνικο μαγαζι εαν γινεται. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εμ, δεν ξέρεις που να ψάξεις! Ρώτα και μας! για πε για πε...! Φιλε οταν λες: ηρθε και η yi (μετα απο ενα μηνα) και χρειαζοταν και re-focus ταχα μου τα z23l δεν χρειαζονται... τι ενοείς; οτι ο φακος της ηθελε φτιαξιμο στο focus (περα απο τα 5 μετρα ηταν ολα μια θολουρα) υποτίθεται οτι οι yi με serial που ξεκιναει με z23l (σαν αυτη που μου ηρθε) δεν εχουν αυτο το κουσουρι που εχουν τα παλιοτερα revisions...αμ δε! κοντεψα να το χασω το cheerson χθες το βραδυ ξεκινησα να παρω μερικες φωτογραφιες το φεγγαρι αλλα ο τρομερος αερας που ειχε πανω απο τα 20 μετρα υψος σε συνδιασμο με το οτι το πηρε ο αερας και πηγε 100+ μετρα μακρια (και αλλα τοσα σε υψος) και το σκοταδι με κανανε να χασω προσανατολισμο αν και δεν ειχα ξαναενεργοποιησει το rtl στο παρελθον ουτε για δοκιμη (δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα αυτοματα ουτε και το loiter μονο το alt hold βαζω που και που) δουλεψε το κακομοιρικο και με τα 1000 ζορια (λογο αερα) καταφερε να ερθει πανω απο το κεφαλι μου... ουφ! δειτε κληση που πηρε το καημενο για να παλεψει τον ανεμο και να κανει rtl μεχρι και το gimbal πηρε κληση! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) cowbow με τρομαζεις εντόνως με τις πτήσεις σου και την αυτοπεπείθηση που εχεις... Ελπίζω να τις καταφέρω και εγώ... Μου ήρθαν όλα τα κομμάτια (πλην του gimbal, που το παρηγγειλα προχθές & fpv tx/rx που θα παραγγείλω αρχές του μήνα) οπότε απλά χρειάζομαι αρκετό χρόνο πλέον... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ποσο ειναι το συνολικο του βαρος ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) cowbow με τρομαζεις εντόνως με τις πτήσεις σου και την αυτοπεπείθηση που εχεις... Ελπίζω να τις καταφέρω και εγώ... Μου ήρθαν όλα τα κομμάτια (πλην του gimbal, που το παρηγγειλα προχθές & fpv tx/rx που θα παραγγείλω αρχές του μήνα) οπότε απλά χρειάζομαι αρκετό χρόνο πλέον... δεν ηταν αυτοπεπειθηση μαλακια ηταν! δεν θα το ξανακανω αυτο το πραγμα ποτε! (ουτε εσυ να το κανεις) απλα δεν ειχα καταλαβει ποσο αερα ειχε ποιο ψηλα! (πολυ κακος επρεπε να το ειχα κοιταξει και δεν επρεπε καν να το επιχειρησω) ο λογος που το εγραψα ειναι να μαθει κανενας αλλος απο τι μαλακια μου... ποσο ειναι το συνολικο του βαρος ???? εμενα λες? αν ναι γυρο στο κιλο (και κατι ψηλα) τουλαχιστον βγαλαμε και μερικες καλουλες Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια με τον αερα ειναι δυσκολο. εγω παλευω να το κρατησω κοντα να μη φευγει και επισης δυσκολευομαι να το φερω εκει που θελω Επισης το γκαζι ειναι πολυ πιο δυσκολο στο χειρισμο Συνηθως παιρνει γρηγορα υψος και φτανει ψηλα οπου ο αερας ειναι πιο δυνατος κ.ο.κ. τις μερες που εχει αερα.. μονο εξομοιωτη ! Γιαννη για πιλοτος το εχεις, αλλα για τερματοφυλακας... αστο καλυτερα Ενδιαφερεται κανενας για μεταχειρισμενο Wltoys V262; ενα 50ρι το δινω Μαζι με 2 μπαταριες και 2 ανταλακτικα μοτερ. (τη μαμισια και μια μεγαλη 2200mah) προπελλες αρκετες, και 3 gears (ειχα 4, αλλα το 1 φαγωθηκε). εχω βαλει και ποδαρακια απο τοτε που εφτιαξα το 250ρι ειναι στην ακρη και δεν προκειται και να το πεταξω ουτως η αλλως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια με τον αερα ειναι δυσκολο. εγω παλευω να το κρατησω κοντα να μη φευγει και επισης δυσκολευομαι να το φερω εκει που θελω Επισης το γκαζι ειναι πολυ πιο δυσκολο στο χειρισμο Συνηθως παιρνει γρηγορα υψος και φτανει ψηλα οπου ο αερας ειναι πιο δυνατος κ.ο.κ. τις μερες που εχει αερα.. μονο εξομοιωτη ! Γιαννη για πιλοτος το εχεις, αλλα για τερματοφυλακας... αστο καλυτερα Ενδιαφερεται κανενας για μεταχειρισμενο Wltoys V262; ενα 50ρι το δινω Μαζι με 2 μπαταριες και 2 ανταλακτικα μοτερ. (τη μαμισια και μια μεγαλη 2200mah) προπελλες αρκετες, και 3 gears (ειχα 4, αλλα το 1 φαγωθηκε). εχω βαλει και ποδαρακια απο τοτε που εφτιαξα το 250ρι ειναι στην ακρη και δεν προκειται και να το πεταξω ουτως η αλλως απο που εισαι? αν εισαι απο θεσσαλονικη μαλλον με ενδιαφερει (ζηλευει η δικη μου να με βλεπει να πεταω το cheerson και ενα jjrc h8c που ειχα του αλλαξε τα φωτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αθηνα ! αλλα μη με βαλεις να το στειλω... αμα παθει ζημια στην μεταφορα την πατησαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα