paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 προσεχετε μονο λιγο γιατι την πάτησα 3 φορές απο το ebay σε "καλες τιμες"... Την τελευταία μάλιστα ήταν για το x5c απο πωλητη με 2000 θετικές και 98% ο οποίος βάρεσε πιστόλα και το ebay μου επεστρεψε αυτόματα τα χρήματα μου στις 45 ημερες (αφου τον ειχε διαγραψει απο πωλητη και εγω περιμενα σα το μακακα με τα λεφτα μου δεσμευμενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioshaidari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 το θελω για τις διακοπες του....χρονου.εγγυμενα τα χρηματα απο e-bay,δεν με πιεζει κανενας χρονος.αμα ο αλλος σωνεται με 1800 ευρω,40 κομματια,τι να πω........Αλλωστε κανα 20αρικο το κομματι το περνουν εκει......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 σε 4 ωρες πουληθικαν 40 κομματια.εκλεισε η προσφορα! Σημερα ειδα αλλη.....αλλα ειναι προσφορα bit. http://www.ebay.com/itm/JJRC-H8D-6-Axis-Gyro-5-8G-FPV-RC-Quadcopter-Drone-HD-Camera-Monitor-2-Battery-/191698617256?hash=item2ca220c3a8 Τα bid είναι ιστορία,τα φέρνουν οι ίδιοι οι πωλητές στην τιμή που το θέλουν αυτοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p> το θελω για τις διακοπες του....χρονου. εγγυμενα τα χρηματα απο e-bay,δεν με πιεζει κανενας χρονος. αμα ο αλλος σωνεται με 1800 ευρω,40 κομματια,τι να πω........ Αλλωστε κανα 20αρικο το κομματι το περνουν εκει.........<br /> </p><p> </p><p>1800€ ο Κινέζος μπορει να μην παίρνει ουτε σε 5 χρόνια δουλειάς..!<br /> Δεν ειναι θέμα το αν το βιάζεσαι ή οχι.. Ειναι να μη μπλέξεις...</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κάτω από 99% να μην παίρνετε ποτέ, δεν πάει να έχει και 1000000 θετικές αξιολογήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εγω τωρα τελευται το αποφευγω και προτιμω τα μεγαλα site bangood aliexpress goodlycky kai παρομοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ηρθε και η yi (μετα απο ενα μηνα) και χρειαζοταν και re-focus ταχα μου τα z23l δεν χρειαζονται... τεσ/πα testing... 1080p 60fps https://www.youtube.com/watch?v=_9LCj3jVPaM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ηρθε και η yi (μετα απο ενα μηνα) και χρειαζοταν και re-focus ταχα μου τα z23l δεν χρειαζονται... τεσ/πα testing... 1080p 60fps https://www.youtube.com/watch?v=_9LCj3jVPaM Καλοδουλευτη φιλε.Απο που την πηρες κ ποσο τελικα σου ηρθε με μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) thanks banggood 60 ευρο (κατι λιγοτερο με ενα κουπονι που ειχα) δωρεαν μεταφορικα Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραία η καμερούλα με γειές! Μου ήρθαν και μένα σήμερα αρκετά. Κάθισα να διαβάσω tutorials για όλα και τα έπαιξα, Πολύ δουλειά... Κουράστηκα και με την σκέψη και είπα να πετάξω ένα rtf να χαλαρώσω. Το κομμάτι του έλικα έφυγε όταν πήγα να το περάσω φουλ speed απο 2 σειρές κάγκελα. Πέρασα το πρώτο αλλά στο 2ο δεν ήμουν τόσο τυχερός. Απο τα άλλα 2 micro εχει μείνει μόνο το ένα. Το άλλο κάποιο πουλί το πέρασε για κουνούπι και του φαγε το frame. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δεν φαινονται τα λινκ που ποσταρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα τα εξαρτήματα της τηλεμετρίας έφτασαν. Οπότε θα έχουμε ένα ΣΚ γεμάτο δοκιμές και διάβασμα. Ιδού λοιπόν όλο το σετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 nice εγω περιμενω το fpv (200mw boscam set με easycap για να το συνδεσω στο 10ιντσο win tablet μου) επομενο βημα μετα ειναι telemetry θα επρεπε να τα παρω ολα μαζι αλλα το ταμειο ειναι μειον οποτε ενα ενα χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.banggood.com/MJX-X600-X-SERIES-2_4G-6-Axis-Headless-Mode-RC-Hexacopter-RTF-p-978626.html σε φανταστική τιμή Να ρωτήσω,το συγκεκριμένο το παραγγείλαμε μαζί με ένα φίλο. Θα μπορούμε να τα πετάμε και οι δύο μαζί ή θα υπάρχει πρόβλημα με τη συχνότητα και θα μπερδεύονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα μετα το bind αλλα επιδη μιλαμε για κινεζιες μαλλον εσυ θα μας το πεις αυτο σιγουρα οταν το δοκιμασετε με το φιλαρακι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα