karaLRS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αφήνεις πολύ ώρα το esc σε program mode και σου μπαίνει σε άλλη λειτουργία μόλις συνδέεις την μπαταρία και κάνει το "του ρου ρου" χωρίς το τελευταίο μπιπ όπως θα σου έκανε σε νορμαλ κατάσταση τότε κατεβάζεις κατευθείαν το γκάζι και κάνει τους ήχους επιβεβαίωσης αν το αφήσεις παραπάνω ώρα και ακουστεί άλλο "τουτ" τότε σου λέει ότι περνάει στην επόμενη ρύθμιση (φρένο γκαζιού, κελιά μπαταρίας κτλ) για ξαναδοκίμασε χωρίς να ξέρω αν έχει σχέση φλασαρα πάνω Blheli 14.1 με ένα arduino που είχα εύκαιρο. εδώ με την ίδια διαδικασία στο calibration άρχισε να κάνει δίαφορα μπιπ μπιπ μπιπ κάθε φορά που άλλαζα το throttle που δείχνει ότι μπήκα στο Menu που αλλάζεις παραμέτρους. έτσι όντως δοκίμασα πιο νωρίς να κάνω κάτω τον διακόπτη και ακούστηκε το τριπλό Beep (3s) και στην συνέχεια το μονό που δείχνει ότι τελείωσε το καλιμπράρισμα. έλα όμως που τα μοτέρ πάλι το ίδιο λειτουργούν.όταν κάνω arm αρχίζουν και περιστρέφονται μόνο τα 2 δεξιά ενώ τα αριστερά αν δεν πατήσω γκάζι δεν γυρνάνε... στην οθόνη με τις στροφές στο failsafe menu δείχνει ότι οι δεξιοί έλικες λειτουργούν σε 1300 στροφές ενώ οι αριστεροί σε 1800.... θα τσεκάρω τα ρευματα μηπως έχει κάποιο πρόβλημα το frame και πάει λιτότερο στα δεξιά... @edit Μήπως έχω κάποια λάθος ρύθμιση στο flysky? heli και mode 2 σωστά; @edit 2 Ξαναέκανα πάλι το calibration και τώρα όλοι οι κινητήρες δουλεύουν όταν το κάνω arm...σε full throttle ομως πάλι έχουν διαφορά στις στροφές 1500 1800 1700 1600 αν σε έκεινη την φάση αφησω γκάζι και πάλι τέρμα τότε : 1300 1800 1700 1700 αυτά τα νούμερα που κοιτάω μηπως είναι κάτι άλλο; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από karaLRS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα.... Είμαι κ εγώ ένας από αυτούς που αρχίζει και με τραβάει το αντικείμενο του θέματος. Διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που έχει πει ο κόσμος εδώ μέσα και είμαι έτοιμος να παραγγείλω κάτι για αρχή. 1. Αν και μου αρέσουν διάφορα μοντέλα που προτάθηκαν εδώ μέσα όπως το Lishitoys και το JJRC H5P όταν έψαξα για ανταλλακτικά ( στο Gearbest και το BG) δε βρήκα (moter κλπ). Αντίθετα για το Syma βρήκα αρκετά οπότε λέω να πάω προς αυτό ( εκτός αν κάποιος θα μπορούσε να μου πει που θα μπορούσα να βρίσκω ανταλλακτικά κ για τ' άλλα). 2. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, στις κάμερες αυτές που είναι FPV μπορούν να γράφουν σε εσωτερική μνήμη που είναι μέσα στην κάμερα κ εγώ να βλέπω στην οθόνη απλά μια προεπισκόπηση έτσι ώστε να έχω καλύτερη ποιότητα (πχ στη Mobious ή τη Xiaomi) 3.Θα μπορούσα να πάρω ένα RC που να έχει κάμερα η οποία δεν είναι FPV να τη μετατρέψω σε FPV με λίγα χρήματα και μηδενικό σχεδόν βάρος ( π.χ. το SYMA X5C); 4. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει κάποιο site που θα μπορούσα να διαβάσω περισσότερα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από igrasias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Prometheus 1 you have a lift off! I repeat you have a lift off!!! αφού έφαγα όλο το πρωινό τα κατάφερα!!! Φλασαρα 2 φορές όλα με Blheli κολλάγα πάλι καλώδιο του telemetry Που κόπηκε εβάλα και έβγαλα το πάνω καπάκι 3 φορές για να κοιτάξω πάλι τα καλώδια. αφού καλιμπράρισα 3 φορές τα esc 2 φορές πυξίδα και gps αφού έφαγα δεκα τούμπες γιατί ανακάλυψα ότι έχω τα rudder ανάποδα... Λέω θα το βάλω σε auto mode και ότι γίνει!!! Alt hold mode λίγο γκάζι και ως δια μαγείας ο προμηθέας σηκώθηκε στο 1 μέτρο πάνω από το γρασίδι... όπου το πήγαινα καθόταν (με ένα μικρό drift αριστερά)... το auto land του telemetry λειτούργησε άριστα και η πρώτη μονόλεπτη πτήση του προμηθέα ήταν επιτυχής!! ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Prometheus 1 you have a lift off! I repeat you have a lift off!!! YDXJ0178.mp4_snapshot_00.29_2015.09.20_16.01.46.jpg αφού έφαγα όλο το πρωινό τα κατάφερα!!! Φλασαρα 2 φορές όλα με Blheli κολλάγα πάλι καλώδιο του telemetry Που κόπηκε εβάλα και έβγαλα το πάνω καπάκι 3 φορές για να κοιτάξω πάλι τα καλώδια. αφού καλιμπράρισα 3 φορές τα esc 2 φορές πυξίδα και gps αφού έφαγα δεκα τούμπες γιατί ανακάλυψα ότι έχω τα rudder ανάποδα... Λέω θα το βάλω σε auto mode και ότι γίνει!!! Alt hold mode λίγο γκάζι και ως δια μαγείας ο προμηθέας σηκώθηκε στο 1 μέτρο πάνω από το γρασίδι... όπου το πήγαινα καθόταν (με ένα μικρό drift αριστερά)... το auto land του telemetry λειτούργησε άριστα και η πρώτη μονόλεπτη πτήση του προμηθέα ήταν επιτυχής!! ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!! ζορίστηκες με το setup της apm/telemetry? Απο εβδομάδα θα αρχίσω να στήνω και το δικο μου (sx-650) με apm και προβληματίζομαι ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ζορίστηκες με το setup της apm/telemetry? Απο εβδομάδα θα αρχίσω να στήνω και το δικο μου (sx-650) με apm και προβληματίζομαι ήδη... το telemetry είναι Plug and play.απλά πρόσεξε μην βάλεις τα pin λάθος. σε μένα ήταν διαφορετικά οπότε έκοψα το φις που ερχόταν που ήταν μονοκόμματο και έβαλα το κάθε πιν εκεί που πρέπει. στην συνέχεια πάς ή στο Mission planner ή στο droidplanner στο κινητό και επιλέγεις connect. αυτό ήταν. είσαι συνδεμένος σαν να έχεις καλώδιο. για το apm ακολούθησα το wizard που του λες τι κοπτερ έχεις και τα υπόλοιπα τα βάζει αυτόματα... πάντως στο Manual ήταν πολύ ευαισθητο ως προς το αριστερά δεξιά μπρός πίσω... και το λυπασαι να του κάνεις δοκιμές γιατί κάνει θόρυβο στις βούτες...ήδη το ένα ποδαράκι είναι κολλημένο με duct tape... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 manual ολα ειναι ευαισθητα και οτι ακουμπας λιγο μεταφραζεται σε αμεση αποκριση πετα σε ενα ελεγχομενο ηπιο Mode που εχει το μοντελλο σου βεβαια παιζοντας λιγο με τα setings καπως γινεται ποιο ελαστικο περισσοτερο πεταω σε αττι mode h gps γιατι με ενδιαφερει να εχω σταθεροτητα στα βιντεο και φωτογραφιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 πάντως στο Manual ήταν πολύ ευαισθητο ως προς το αριστερά δεξιά μπρός πίσω... και το λυπασαι να του κάνεις δοκιμές γιατί κάνει θόρυβο στις βούτες...ήδη το ένα ποδαράκι είναι κολλημένο με duct tape... Αν θες πιο μεγάλη ανάλυση στα στικς πρέπει να ρυθμίσεις τα expo. κάνει πιο αναίσθητο το χειριστήριο κοντά στο center και πιο αποτομο στα ακρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.dx.com/c/hobbies-toys-899/rc-airplanes-quadcopters-805 εχει μερικα ενδιαφεροντα για αρχαριους και οι τιμες δεν ειναι ασχημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ενα μικρο κομματι απο τη τελευταια δοκιμη μου για τα αντικραδασμικα λαστιχακια του gimbal μετα απο πολυ ψαξιμο ειμαι σε αυτο το σημειο...το βιντεο ειναι απο gopro3 black καθε κριτικη καλοδεχουμενη https://youtu.be/nEOEzOlYv1k σε λιγο θα ειναι ετοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimikoza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ λοιπόν να ασχοληθώ με το θέμα των quadcopters και σκέφτομαι να πάρω το syma x5sw. Μια ερώτηση έχω, μπορεί κάποιος να μου πει αν η ποιότητα του βίντεο είναι ίδια με του x5sc-1 γιατί λόγω του fpv/wifi save μου φαίνεται λίγο χειρότερο στο x5sw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ λοιπόν να ασχοληθώ με το θέμα των quadcopters και σκέφτομαι να πάρω το syma x5sw. Μια ερώτηση έχω, μπορεί κάποιος να μου πει αν η ποιότητα του βίντεο είναι ίδια με του x5sc-1 γιατί λόγω του fpv/wifi save μου φαίνεται λίγο χειρότερο στο x5sw Στο youtube είχα δει ένα συγκριτικό μεταξύ τους που έλεγε αυτό ... Ότι το video είναι χειρότερο με το fpv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioshaidari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ λοιπόν να ασχοληθώ με το θέμα των quadcopters και σκέφτομαι να πάρω το syma x5sw. Μια ερώτηση έχω, μπορεί κάποιος να μου πει αν η ποιότητα του βίντεο είναι ίδια με του x5sc-1 γιατί λόγω του fpv/wifi save μου φαίνεται λίγο χειρότερο στο x5sw Επιδει εψαχνα καιρο τα φτηνιαρικα,ειναι καλυτερη καμερα του x5sc-1 Θα σου συνηστουσα να ψαχνεις καθημερινα στο ebay μεχρι να βρεις την ευκαρια! παραγγειλα το jjrc H8D STA 40 euro!https://www.youtube.com/watch?v=K6Jliz86X70 εβγαλαν 40 κομματια,και σε 4 ωρες εφυγαν!με FPV,οθονη στο χειριστηριο που βλεπεις οτι βλεπει το 4κοπτερο,2 μοτερ και μια μπαταρια extra!Aξιοπιστο και σταθερο στην πτηση. https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3711243006&photo_id=2595939028#2595939028 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επιδει εψαχνα καιρο τα φτηνιαρικα,ειναι καλυτερη καμερα του x5sc-1 Θα σου συνηστουσα να ψαχνεις καθημερινα στο ebay μεχρι να βρεις την ευκαρια! παραγγειλα το jjrc H8D STA 40 euro!https://www.youtube.com/watch?v=K6Jliz86X70 εβγαλαν 40 κομματια,και σε 4 ωρες εφυγαν!με FPV,οθονη στο χειριστηριο που βλεπεις οτι βλεπει το 4κοπτερο,2 μοτερ και μια μπαταρια extra!Aξιοπιστο και σταθερο στην πτηση. https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=3711243006&photo_id=2595939028#2595939028 Δεν έχεις link από τον πωλητή που το αγόρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τα jjrc εχουνε κατι ωραια μοντελα. Δειτε και το banggood.com Το δικο μου εφαγε μια καλη τουμπα γιατι εσπασε μια προπελλα εν πτηση. Προσγειωθηκε με τα μουτρα και εχω κατι χτυπηματα στην fpv camera και στην mobius Η mobius εχει γρατζουνια στο φακο αλλα φαινεται οτι δουλευει κανονικα. Η αλλη δεν εστιαζει αλλα θα τη συνεφερω που θα παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioshaidari Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχεις link από τον πωλητή που το αγόρασες; σε 4 ωρες πουληθικαν 40 κομματια.εκλεισε η προσφορα! Σημερα ειδα αλλη.....αλλα ειναι προσφορα bit. http://www.ebay.com/itm/JJRC-H8D-6-Axis-Gyro-5-8G-FPV-RC-Quadcopter-Drone-HD-Camera-Monitor-2-Battery-/191698617256?hash=item2ca220c3a8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα