Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είναι η μνημη ουσιαστικα που γραφει και κραταει τα logs

αμα δεν υπαρχει δεν γινεται τιποτα από loging (γιαυτο και μου τον αλλαζουν από banggood) αν δεν σε ενδιαφερουν τα log μεινε ως εχεις

αλλα πρόβλημα να ξερεις υπαρχει και δεν μπορει κανενα firmware να το αλλαξει αυτό είναι θεμα hardware όχι software είναι λειψο το fc χωρις αυτό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

είναι η μνημη ουσιαστικα που γραφει και κραταει τα logs

αμα δεν υπαρχει δεν γινεται τιποτα από loging (γιαυτο και μου τον αλλαζουν από banggood) αν δεν σε ενδιαφερουν τα log μεινε ως εχεις

αλλα πρόβλημα να ξερεις υπαρχει και δεν μπορει κανενα firmware να το αλλαξει αυτό είναι θεμα hardware όχι software είναι λειψο το fc χωρις αυτό...

το ξερουν το προβλημα κ το αλλαζουν ?εστειλες video-φωτογραφιες ?γιατι να μην εχω log?με το προηγουμενο APM ειχα αλλα ειχε προβληματακια κ μου το αλλαξαν , να το ξανακανω η θα με "δειρουν"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το ξερουν το πρόβλημα τους εστειλα βιντεο από mission planner στο terminal όταν το ξεκινάς και κανεις connect το apm λεει no dataflash αυτό τους εδειξα και μου ειπαν ότι θα μου στειλουν νέο fc.. να το ξανακανεις και αν στο αλλαξουν στο αλλαξαν αν βεβαια εχεις πολύ καιρο που το πηρες μαλλον χλωμο..(εγω καμια 20ρια μερες το εχω)

Επεξ/σία από spacecowboy

Επειδη ξεκινησα με τις πρωτες σελιδες και βλεπω εδω οτι τα πραγματα εχουν εξελιχθει. Εαν θελησω να αρχισω με κατι τετοιο, τι θα πρεπει να αγορασω; Ειναι μονο για εξωτερικους χωρους; Τα αρχικα μοντελα βεβαια διαβαζα οτι τα παιρνει ο αερας. Πλεον ισως τα πραγματα ειναι καλυτερα.

Γιατι καποιος να παρει ενα τετοιο ελικοπτερακι; Και αναφερομαι στα τελειως απλα, που δεν εχουν ουτε δυνατοτητα για φωτο/βιντεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα

όχι υπαρχουν τα mini και τα micro που κανουν για μεσα στο σπιτι τα micro μονο για μεσα στο σπιτι είναι ουσιαστικα

όλα τα περνει ο αερας (drift) οσο ελαφρυτερα είναι τοσο περισοτερο τα παρασυρει (και το αντιθετο)

γουστα είναι αυτά καποιοι γουσταρουν απλα να τα πετανε όπως καποιοι αλλοι γουσταρουν να οδηγουν rc αυτοκινητάκια π.χ.

κυριος ένα τετοιο μικρο θα παρεις για να του "παρεις τον αερα" όμως πριν πας σε κατι μεγαλυτερο με καμερα και brushless motors

για εμενα παρε κανα 2 τετοια (για μεσα στο σπιτι) http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-975808.html

και ένα τετοιο

http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html

αν δεις ότι γουστάρεις μετα επομενο βημα είναι brushless

Επεξ/σία από spacecowboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ σωστα τα λεγόμενα του cowboy... Ενα καλο entry level toygrade μοντελο οπως θα είδες ειναι to x5sw (ή και το παλαιότερο x5c) της syma...

Προσωπικά τώρα που πηγα σε κανονικά quad/hexa αναρωτιέμαι γιατι ασχολιόμουν με αυτα και δεν πηγα κατευθείαν σε κανονικό... (αυταπαντω: μάλλον λόγω κόστους)

Πάντως σήμερα μπορείς να φτιάξεις ένα κανονικό quad με περίπου 130€ ΟΛΑ ΜΑΖΙ χωρίς κάμερα (αγοράζοντας απο διαφορετικά μαγαζιά εξωτερικού πάντα) ή με 150-160€ με μια basic κάμερα κλώνο της sj4000...

Τα κομματια που θες ειναι: σκελετός, μοτερ, esc, εγκεφαλος (flight controller), radio transmitter + radio receiver (Τηλεκατευθυνση-συνηθως στα βασικα μοντελα πανε πακέτο), μπαταρία και φορτιστη... Απο εκει και πέρα ο καθένας βάζει ότι μπορείς να φανταστείς επάνω...

O σκοπος που τα παιρνει κανεις ποικίλλει... εγω ασχολούμαι για τη χαρα της δημιουργίας και ως παιχνίδι (άλλοι παίζουν στο pc/ps4) και μάλιστα ειμαι νέος στο αθλημα με μόλις 2 πετούμενα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

λυκόφως...

φαινεται και η ΔΕΘ στο βαθος σε καποιες φασεις (κριμα που δεν φορτωσα καμια ντοματα το quad να το στειλω και να ριξω στη φωφη καμια :P )

https://www.youtube.com/watch?v=khtIBAiQkD4

• Like 1

Θα παραγγειλω το x5sw απο gearbest.

Μπορουσα να το βρω και λιγο πιο φθηνα αλλα δινει και αλλες 4 μπαταριες δωρο και το εμπιστευομαι κιολας πιο πολυ.

Το θεμα ειναι,να βαλω και insurance στην αποστολη?

Δηλαδη εαν δε το βαλω και χαθει ,μεσω paypal λεφτα δε παιρνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λυκόφως...

φαινεται και η ΔΕΘ στο βαθος σε καποιες φασεις (κριμα που δεν φορτωσα καμια ντοματα το quad να το στειλω και να ριξω στη φωφη καμια :P )

Βλέπω το απολαμβάνεις δεόντως το cheerson. :-)

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1

λυκόφως...

https://www.youtube.com/watch?v=khtIBAiQkD4

γνωμη μου οταν το γυριζεις καντο αργα να προλαβαινει να εστιαζει λιγο,,

• Like 1

γνωμη μου οταν το γυριζεις καντο αργα να προλαβαινει να εστιαζει λιγο,,

ισα που το ακουμπουσα το stick στη συγκεκριμενη τουλάχιστον πτηση...θα πρεπει να το ρυθμησω από mission planner για ακομη λιγοτερο μαλλον όπως και να εχει thanks για το tip :)

<p>Ρε παιδιά, μου ήρθε σήμερα μια μπαταρία 3s. Μολις την άνοιξα και χώρος φόρτιση μου βγαζει 3.7v. Εχω ακούσει οτι σε αυτή την τάση και κάτω καταστρέφεται. Ισχύει? να στείλω στον κινέζο τιποτα? (το φορτιστή τον περιμένω απο εβδομάδα..)</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...