spacecowboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 είναι η μνημη ουσιαστικα που γραφει και κραταει τα logs αμα δεν υπαρχει δεν γινεται τιποτα από loging (γιαυτο και μου τον αλλαζουν από banggood) αν δεν σε ενδιαφερουν τα log μεινε ως εχεις αλλα πρόβλημα να ξερεις υπαρχει και δεν μπορει κανενα firmware να το αλλαξει αυτό είναι θεμα hardware όχι software είναι λειψο το fc χωρις αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 είναι η μνημη ουσιαστικα που γραφει και κραταει τα logs αμα δεν υπαρχει δεν γινεται τιποτα από loging (γιαυτο και μου τον αλλαζουν από banggood) αν δεν σε ενδιαφερουν τα log μεινε ως εχεις αλλα πρόβλημα να ξερεις υπαρχει και δεν μπορει κανενα firmware να το αλλαξει αυτό είναι θεμα hardware όχι software είναι λειψο το fc χωρις αυτό... το ξερουν το προβλημα κ το αλλαζουν ?εστειλες video-φωτογραφιες ?γιατι να μην εχω log?με το προηγουμενο APM ειχα αλλα ειχε προβληματακια κ μου το αλλαξαν , να το ξανακανω η θα με "δειρουν"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι το ξερουν το πρόβλημα τους εστειλα βιντεο από mission planner στο terminal όταν το ξεκινάς και κανεις connect το apm λεει no dataflash αυτό τους εδειξα και μου ειπαν ότι θα μου στειλουν νέο fc.. να το ξανακανεις και αν στο αλλαξουν στο αλλαξαν αν βεβαια εχεις πολύ καιρο που το πηρες μαλλον χλωμο..(εγω καμια 20ρια μερες το εχω) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ξεκινησα με τις πρωτες σελιδες και βλεπω εδω οτι τα πραγματα εχουν εξελιχθει. Εαν θελησω να αρχισω με κατι τετοιο, τι θα πρεπει να αγορασω; Ειναι μονο για εξωτερικους χωρους; Τα αρχικα μοντελα βεβαια διαβαζα οτι τα παιρνει ο αερας. Πλεον ισως τα πραγματα ειναι καλυτερα. Γιατι καποιος να παρει ενα τετοιο ελικοπτερακι; Και αναφερομαι στα τελειως απλα, που δεν εχουν ουτε δυνατοτητα για φωτο/βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα όχι υπαρχουν τα mini και τα micro που κανουν για μεσα στο σπιτι τα micro μονο για μεσα στο σπιτι είναι ουσιαστικα όλα τα περνει ο αερας (drift) οσο ελαφρυτερα είναι τοσο περισοτερο τα παρασυρει (και το αντιθετο) γουστα είναι αυτά καποιοι γουσταρουν απλα να τα πετανε όπως καποιοι αλλοι γουσταρουν να οδηγουν rc αυτοκινητάκια π.χ. κυριος ένα τετοιο μικρο θα παρεις για να του "παρεις τον αερα" όμως πριν πας σε κατι μεγαλυτερο με καμερα και brushless motors για εμενα παρε κανα 2 τετοια (για μεσα στο σπιτι) http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-975808.html και ένα τετοιο http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html αν δεις ότι γουστάρεις μετα επομενο βημα είναι brushless Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολυ σωστα τα λεγόμενα του cowboy... Ενα καλο entry level toygrade μοντελο οπως θα είδες ειναι to x5sw (ή και το παλαιότερο x5c) της syma... Προσωπικά τώρα που πηγα σε κανονικά quad/hexa αναρωτιέμαι γιατι ασχολιόμουν με αυτα και δεν πηγα κατευθείαν σε κανονικό... (αυταπαντω: μάλλον λόγω κόστους) Πάντως σήμερα μπορείς να φτιάξεις ένα κανονικό quad με περίπου 130€ ΟΛΑ ΜΑΖΙ χωρίς κάμερα (αγοράζοντας απο διαφορετικά μαγαζιά εξωτερικού πάντα) ή με 150-160€ με μια basic κάμερα κλώνο της sj4000... Τα κομματια που θες ειναι: σκελετός, μοτερ, esc, εγκεφαλος (flight controller), radio transmitter + radio receiver (Τηλεκατευθυνση-συνηθως στα βασικα μοντελα πανε πακέτο), μπαταρία και φορτιστη... Απο εκει και πέρα ο καθένας βάζει ότι μπορείς να φανταστείς επάνω... O σκοπος που τα παιρνει κανεις ποικίλλει... εγω ασχολούμαι για τη χαρα της δημιουργίας και ως παιχνίδι (άλλοι παίζουν στο pc/ps4) και μάλιστα ειμαι νέος στο αθλημα με μόλις 2 πετούμενα... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 λυκόφως... φαινεται και η ΔΕΘ στο βαθος σε καποιες φασεις (κριμα που δεν φορτωσα καμια ντοματα το quad να το στειλω και να ριξω στη φωφη καμια ) https://www.youtube.com/watch?v=khtIBAiQkD4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θα παραγγειλω το x5sw απο gearbest. Μπορουσα να το βρω και λιγο πιο φθηνα αλλα δινει και αλλες 4 μπαταριες δωρο και το εμπιστευομαι κιολας πιο πολυ. Το θεμα ειναι,να βαλω και insurance στην αποστολη? Δηλαδη εαν δε το βαλω και χαθει ,μεσω paypal λεφτα δε παιρνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λυκόφως... φαινεται και η ΔΕΘ στο βαθος σε καποιες φασεις (κριμα που δεν φορτωσα καμια ντοματα το quad να το στειλω και να ριξω στη φωφη καμια ) Βλέπω το απολαμβάνεις δεόντως το cheerson. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 λυκόφως... φαινεται και η ΔΕΘ στο βαθος σε καποιες φασεις (κριμα που δεν φορτωσα καμια ντοματα το quad να το στειλω και να ριξω στη φωφη καμια ) https://www.youtube.com/watch?v=khtIBAiQkD4 γνωμη μου οταν το γυριζεις καντο αργα να προλαβαινει να εστιαζει λιγο,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 γνωμη μου οταν το γυριζεις καντο αργα να προλαβαινει να εστιαζει λιγο,, ισα που το ακουμπουσα το stick στη συγκεκριμενη τουλάχιστον πτηση...θα πρεπει να το ρυθμησω από mission planner για ακομη λιγοτερο μαλλον όπως και να εχει thanks για το tip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια αυτα τα 2 ειναι ιδια? http://www.ebay.com/itm/Original-Walkera-QR-X350-Pro-FPV-GPS-RC-Quadcopter-High-Skid-Landing-Drone-BNF-/171924633946?hash=item280781b95a http://www.banggood.com/Walkera-QR-X350-PRO-Quadcopter-BNF-with-Battery-and-Charger-p-932715.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 BNF version,without G-2D gimbal,RX703 receiver,transmitter, or other configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ρε παιδιά, μου ήρθε σήμερα μια μπαταρία 3s. Μολις την άνοιξα και χώρος φόρτιση μου βγαζει 3.7v. Εχω ακούσει οτι σε αυτή την τάση και κάτω καταστρέφεται. Ισχύει? να στείλω στον κινέζο τιποτα? (το φορτιστή τον περιμένω απο εβδομάδα..)</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα