Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gearbest τώρα τελευταία εχει καλύτερες τιμές απο το banggood ειδικά σε quad αυτής της κλάσης.

Τσέκαρε αυτά τα 2 sites και πιστέυω ότι θα καλυφθείς.

Το παρακάτω βίντεο δεν είναι ακριβώς για quad αλλά το ανεβάζω γιατί ο τύπος εχεις βρεί εναν πολύ έξυπνο τρόπο να χρησιμοποιήσει android συσκευές με OTG usb port σαν fpv μονιτορ μέσω easycap http://www.banggood.com/Wholesale-4-CHANNEL-USB-DVR-Video-Audio-Capture-Adapter-Easycap-p-2778.html.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gearbest τώρα τελευταία εχει καλύτερες τιμές απο το banggood ειδικά σε quad αυτής της κλάσης.

Τσέκαρε αυτά τα 2 sites και πιστέυω ότι θα καλυφθείς.

Το παρακάτω βίντεο δεν είναι ακριβώς για quad αλλά το ανεβάζω γιατί ο τύπος εχεις βρεί εναν πολύ έξυπνο τρόπο να χρησιμοποιήσει android συσκευές με OTG usb port σαν fpv μονιτορ μέσω easycap http://www.banggood.com/Wholesale-4-CHANNEL-USB-DVR-Video-Audio-Capture-Adapter-Easycap-p-2778.html.

αν σου πω οτι θα ετοιμαζα και εγω video με αυτό θα το πιστεψεις;!! Το σκεφτηκα τυχαία τις προάλλες και το δοκίμασα με Tablet και δουλευει!! Θέλει λιγο προσοχή στο τσιπακι που φοράει το easycap...Δε δουλευει με ολα η εφαρμογή... Εχω εχω το τσιπακι 1160

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

<p>

Κοιταξα τα x5 και ομολογω οτι το x5sw μου αρεσε,κυριως γιατι εχει τη δυνατοτητα να βλεπεις μεσω του κινητου real time ενω λενε οτι ειναι και καταλληλα για beginners.<br />

Εχω μια απορια ομως.<br />

Το σημα περναει στο χειριστηριο και απο εκει μεσω wifi στο κινητο η μεσω wifi κατευθειαν απο το drone?<br />

Γιατι εαν γινεται το δευτερο προβληματιζομαι σχετικα με την εμβελεια.<br />

Δηλαδη εαν φτανει το control range το range του wifi.<br />

Επισης απο που λετε να κοιταξω για παραγγελια?<br />

</p><p> </p><p>

Απευθείας κάμερα-κινητό μέσω wifi. Αν δεν εχεις καμία σάπια συσκευή δε νομιζω να εχεις θέμα... Ούτως η άλλως το χειριστήριο αυτο εχει 100 μ εμβέλεια και με το wifi το είχα παει περιπου στα 80 (ανοιχτωσιά) και ειναι ήδη πολλα για τόσο μικρό quad</p>

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστω.

Με το που καταφερω να κανω αγορα μεσω paypal,το παραγγελνω.

δες το banggood παραγγέλνεις απευθείας με καρτα χωρις paypal και ειναι εμπιστο σε γενικές γραμμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος φίλος θέλει κάποιο κομμάτι απο την αγγελία που έχω βάλει πολύ ευχαρίστως θα τον εξυπηρετήσω. Ξεκίνησα με το Hexa και δεν έχω πλέον χρόνο για το quad!!!

Ευχαριστώ guys για το ενδιαφέρον . Το κιτ πουλήθηκε

Επεξ/σία από nickpsar
  • Like 1
Δημοσ.

αυτή είναι turbo x act 60...εξακουλουθεις να λες το ιδιο? :P

τα 60 fps θελω και το καλυτερο clarity :)

κι αυτή έχει ωραία εικόνα πάντως, αν και δε το περίμενα απο turbo x.

αυτή είναι turbo x act 60...εξακουλουθεις να λες το ιδιο? :P

τα 60 fps θελω και το καλυτερο clarity :)

πόσα μετρα περίπου ψηλά το σηκώνεις σε αυτό το βιντεάκι?

Κοιταξα τα x5 και ομολογω οτι το x5sw μου αρεσε,κυριως γιατι εχει τη δυνατοτητα να βλεπεις μεσω του κινητου real time ενω λενε οτι ειναι και καταλληλα για beginners.

Εχω μια απορια ομως.

Το σημα περναει στο χειριστηριο και απο εκει μεσω wifi στο κινητο η μεσω wifi κατευθειαν απο το drone?

Γιατι εαν γινεται το δευτερο προβληματιζομαι σχετικα με την εμβελεια.

Δηλαδη εαν φτανει το control range το range του wifi.

Επισης απο που λετε να κοιταξω για παραγγελια?

στο aliexpress είχα βρει καλύτερη τιμή μαζί με μεταφορικά γι απαράδοση σε μια βδομάδα και μαζί και 3 μπαταρίες, αλλά δεν δέχεται πια paypal.Μόνο με προπληρωμενη κάρτα ή μεσω western Union μεταφορά express.

Δημοσ.

κι αυτή έχει ωραία εικόνα πάντως, αν και δε το περίμενα απο turbo x.

πόσα μετρα περίπου ψηλά το σηκώνεις σε αυτό το βιντεάκι?

δεν ξερω ποσο ψηλα είναι (όχι πολύ παντος το εχω σηκωσει και αρκετα ποιο πανω)

το cheerson μου δεν κανει logs για να δω ποσο ψηλα είναι

ευτυχος από banggood μου στελνουν νέο flight controller λογο του προβλήματος αυτου

σε αυτό το βιντεο το ειχα σηκωσει αρκετα ψηλοτερα

https://www.youtube.com/watch?v=znN6ZRLoexA

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο ψηλα είναι (όχι πολύ παντος το εχω σηκωσει και αρκετα ποιο πανω)

το cheerson μου δεν κανει logs για να δω ποσο ψηλα είναι

ευτυχος από banggood μου στελνουν νέο flight controller λογο του προβλήματος αυτου

σε αυτό το βιντεο το ειχα σηκωσει αρκετα ψηλοτερα

πολυ κουναει ε?ειχε αερα?

τι firmware εχεις επανω?το δικο μου με 3.1.2 (μαμισιο) ενω αλλαζω την επιλογη να γραφει Log , την επομενη φορα που θα βγαλω την μπαταρια ερχεται στο disable (ανταλακτικο apm Που μου ηρθε απο bangood - το πρωτο βγηκε ψιλοπροβληματικο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό σημαινει ότι εχει και εσενα το ιδιο πρόβλημα με το δικο μου (και μενα το ιδιο ακριβος κανει)

του λειπει το dataflash module και δεν κανει loging

εισαι για αλλαγη παλι

πολύ κουναει το δευτερο? ε ναι αφου no gimbal και κατεβαινα και γρηγορα το vortexιαζα αβερτα :P

στο πρωτο δεν κουναει

Επεξ/σία από spacecowboy
Δημοσ.

αυτό σημαινει ότι εχει και εσενα το ιδιο πρόβλημα με το δικο μου (και μενα το ιδιο ακριβος κανει)

του λειπει το dataflash module και δεν κανει loging

εισαι για αλλαγη παλι

πολύ κουναει το δευτερο? ε ναι αφου no gimbal και κατεβαινα και γρηγορα το vortexιαζα αβερτα :P

στο πρωτο δεν κουναει

το  dataflash module ειναι chipακι στο ΑΡΜ ?μπορω να το δω με το ματι ?δηλαδη κ να αλλαξω firmware παλι δεν θα εχω log?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...