giorgos1966 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) συμφωνώ... θέλει εξωφρενικά καλή προπόνηση όταν πρόκειται να πετάξεις σε μέρη με κόσμο... ακόμα και ένα μικρό μπορει να προκαλέσει μεγάλη ζημιά αν πεσει πανω σε άνθρωπο!!! Nαι παιδια το καταλαβαινω αυτο που λετε.Αλλα σκεφτομαι οτι μια φορα να δωσω κατι και να ειναι καλο.Να δωσω 1000 ευρω πχ.και να τελειωνω.Σιγουρα θα κανω πολυ εξασκηση σε ανοιχτο παντα μερος χωρις κοσμο κτλ.και μολις του μαθω τα κολπα τοτε μονο θα πω οτι μπορω να τραβηξω με κοσμο καπου.Μη σκοτωσω κ κανεναν οπως ειπατε.Δεν το παιρνω για παιχνιδι αλλα για μελοντικες δουλειες. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) δεν εχεις ξαναπεταξει? εννοείτε ότι θα παρεις ένα μικρο να προπονηθεις τοτε... πως περιμενεις ότι θα το χρησιμοποιείς για δουλεια χωρις να εχεις πεταξει ουτε καν toy grade quad στο παρελθον βέβαιος μονο εσυ ξερεις...η μαλλον δεν ξερεις Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 με τόσους φωτογράφους άσχετους με το θέμα που παίρνουν quads και πάνε και τα πετάνε μέσα στον κόσμο είναι θέμα χρόνου να γίνει η μλκία και να τα απαγορεύσουνε από τους βασικότερους κανόνες είναι μακριά από κόσμο γιατι μπορεί να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 <p> Ο χρήστης paylidis είπε:<br /> συμφωνώ... θέλει εξωφρενικά καλή προπόνηση όταν πρόκειται να πετάξεις σε μέρη με κόσμο... ακόμα και ένα μικρό μπορει να προκαλέσει μεγάλη ζημιά αν πεσει πανω σε άνθρωπο!!! <br /> Nαι παιδια το καταλαβαινω αυτο που λετε.Αλλα σκεφτομαι οτι μια φορα να δωσω κατι και να ειναι καλο.Να δωσω 1000 ευρω πχ.και να τελειωνω.Σιγουρα θα κανω πολυ εξασκηση σε ανοιχτο παντα μερος χωρις κοσμο κτλ.και μολις του μαθω τα κολπα τοτε μονο θα πω οτι μπορω να τραβηξω με κοσμο καπου.Μη σκοτωσω κ κανεναν οπως ειπατε.Δεν το παιρνω για παιχνιδι αλλα για μελοντικες δουλειες.<br /> </p><p> </p><p>Μην το κανεις αυτο (γνώμη μου)... Η ζημιά που μπορει να κανεις μαθαίνοντας στο phantom θα ειναι 3-4 φορές περισσότερη απο το κοςτος ενός φθηνού που θα έπαιρνες για να μάθεις. </p><p> </p><p> Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγω αλλα οχι για επαγγελματικούς λόγους αλλα για χομπυ. Πήρα ενα μικρό τετρακόπτερο με fpv για γούστο και να εξασκηθω, εμαθα σε αυτο που δε χαλάει εύκολα ακομα και αν εχεις 2-3 πτώσεις και τωρα στήνω δυο αλλα "πιο επαγγελματικά" με τηλεμετριες κάμερες κλπ (πάλι σε χαμηλό κοςτος-χομπυ αλλα πιο δυνατά)...</p><p> </p><p> </p> <p>Κατα τα αλλα συμφωνώ με την κίνηση σου αυτή μιας και εχει ψωμί η υπόθεση και έτσι οπως έγινε πλέον ο χώρος απαιτείται μια κάποια καινοτομία στις φωτογραφήσεις κλπ</p> 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για ενα ποιο μικρο τετρακοπτερο ποιο λετε π.χ.Με φοβίζετε βρε παιδια με αυτα που λετε...Τοσο πολυ δυσκολο ειναι αυτο το Phadom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) παρε ένα syma x5c εκτος ότι κάθε σαβουρδια που θα τρως με το phantom θα σου στοιχιζει κανα 200ρι+ (και θα τρως δεν μαθαινεις αλλιως είναι μεσα στο πρόγραμμα) θα κοψεις κανα δαχτυλο (δικο σου) η θα στειλεις σε νοσοκομειο κανενα ανθρωπο, δεν παιζουμε με brushless quads... να παρεις το μικρο με καμια 2 μπαταριες & motors extra και να το ξεκαπνισεις και μετα αν δεις ότι το εχεις το παιρνεις και αυτό ps. το phantom δεν είναι δυσκολο πανευκολο είναι infact ποιο ευκολο από το syma απλα στα δικα σου (απειρα) χερια το phantom μπορει να γινει επικυνδυνο και κάθε πτωση τσουζει (την τσεπη) Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από spacecowboy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παρε ένα syma x5c εκτος ότι κάθε σαβουρδια που θα τρως με το phantom θα σου στοιχιζει κανα 200ρι+ (και θα τρως δεν μαθαινεις αλλιως είναι μεσα στο πρόγραμμα) θα κοψεις κανα δαχτυλο (δικο σου) η θα στειλεις σε νοσοκομειο κανενα ανθρωπο, δεν παιζουμε με brushless quads... να παρεις το μικρο με καμια 2 μπαταριες & motors extra και να το ξεκαπνισεις και μετα αν δεις ότι το εχεις το παιρνεις και αυτό ps. το phantom δεν είναι δυσκολο πανευκολο είναι infact ποιο ευκολο από το syma απλα στα δικα σου (απειρα) χερια το phantom μπορει να γινει επικυνδυνο και κάθε πτωση τσουζει (την τσεπη) ακριβως αυτό... X5C ή X5SW που εχω και εγώ... Το 2ο θα σε βοηθήσει στην πορεία να μαθείς να δουλεύεις το fpv που θα σου χρειαστεί στο βιντεο εκδηλώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο τα βίντεο του turdsurfer μου αρέσουν πολύ περισσότερο απο άλλων που χρησιμοποιούν gimbal. Απλά μαγεία! a privately owned and overcrowded tourist spot with paid parking and entry, except on my little aerial tour, because nature may be owned, but the sky is still free ツ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ακριβως αυτό... X5C ή X5SW που εχω και εγώ... Το 2ο θα σε βοηθήσει στην πορεία να μαθείς να δουλεύεις το fpv που θα σου χρειαστεί στο βιντεο εκδηλώσεων. Kαλημερα.Αυτο που εχεις εσυ φιλε μου υπαρχει στην Ελλαδα;Γιατι με προχειρη ματια δε το βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οχι δεν υπαρχει στην Ελλάδα απο όσο εχω ψαξει και εγω οταν ηθελα ανταλλακτικές μπαταρίες, ελικες και γραναζια (παντα να υπάρχουν όταν πετάς απο ένα ζευγάρι ανταλλακτικά). Μονο σε αγγελίες. Και εγω απο εξωτερικό το εφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οχι δεν υπαρχει στην Ελλάδα απο όσο εχω ψαξει και εγω οταν ηθελα ανταλλακτικές μπαταρίες, ελικες και γραναζια (παντα να υπάρχουν όταν πετάς απο ένα ζευγάρι ανταλλακτικά). Μονο σε αγγελίες. Και εγω απο εξωτερικό το εφερα. Απο εξωτερικο δεν εχω ψωνισει κατι ποτε.Υπαρχει κατι παραπλησιο σε ελληνικα μαγαζια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Απο εξωτερικο δεν εχω ψωνισει κατι ποτε.Υπαρχει κατι παραπλησιο σε ελληνικα μαγαζια; Το προηγούμενο μοντέλο X5C υπαρχει κανονικά σε κανα 2 μαγαζιά που ψωνίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδες, στο δικο μου το sx650, τι λετε: - τα ΕΜΑΧ 820KV ή - τα xxd whatever 750kv Υπενθυμίζω λίγο το setup: sx650 frame apm+gps+telemetry+osd Turnigy iA6B V2 Receiver 6CH 2.4G AFHDS 2A Telemetry Receiver (μαζι με διαφορα μπλιμπλικια-σενσορες)Turnigy TGY-i6 AFHDS Transmitter and 6CH Receiver (Mode 2) 3s battery (μάλλον 3000-ψαχνομαι ακομα) 10X4.5 props 30A esc (no name για να ειμαι ειλικρινής) και κατι λεντοταινίες κλπ στο μέλλον θα μπει και fpv για να πιάσει τόπο το OSD που πηρα απο τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ποσο ειναι το βαρος συνολικα με μπαταρια ??? γιατι αν βαρυνεις να πας σε λιγα KV ωστε να βαλεις μια καλη μπαταρια και να εχεις μια καλυτερη αυτονομια ολα ειναι πακετακι... εγω βαρυνα το δικο μου TBS κατα 700γρ για να δω τι αλλαζει ειδα οτι ζεσταινονται λιγο παραπανω τα μοτερ 900KV με 10 χ 5 προπσ και μειωθηκε η αυτονομια μου(οι μπαταριες μου ειναι 6300mah) οταν δοκιμασα ενος φιλου με 400KV εγινε παλι οπως ηταν στα 2 κιλα// ελαφρυ και σταθερο υπ οψιν το εχω για ερασιτεχνικες ληψεις βιντεο και φωτογραφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αυτό σκεφτόμουν και εγώ καθώς και το γεγονός ότι στο μέλλον θα θέλω αυξημένη ώρα πτησης+fpv οποτε πήρα τα http://www.banggood.com/XXD-2212-750KV-Outrunner-Brushless-Motor-for-RC-Quadcopters-p-961973.html ωστε να σηκώσουν άνετα το επιπλέον βάρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα