yiannis_1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάρε και άλλο 1 να αρρωστήσεις και άλλο. Καλά δεν είναι μόνο θέμα fc. Οι τύποι είναι alien και φαντάζομαι ότι δεν φοβούνται και τόσο μην πέσουν και σπάσει κάτι... Ήρθαν και οι τελευταίες παραγγελίες. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από yiannis_1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonitis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος και ψάχνω για να αγοράσω ένα quadcopter που να έχει και την κάμερα του,να έχει αυτονομία της μπαταρίας του και να μπορώ να βλέπω μέσα από tablet η κινητό android και να είναι σχετικά γρήγορο έχω καταλήξει στα εξής : Walkera RUNNER 250 RTF with DEVO-7 (flight time 14min) Syma X8G 2.4G 4CH With 8MP HD Camera (flight time 10-12 min)Εσείς πιο θα μου προτείνεται σύμφωνα με την εμπειρία σας από αυτά τα δυο αλλά και οποιοδήποτε άλλο μοντέλο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από salonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Για 1ο quad δεν κάνει κανένα απο τα 2. Το πρώτο είναι sport quad για έμπειρα χέρια και το 2ο βαρύ quad που μπορεί να σηκώσει πράγματα. Αν μπορείς ννα πετάξεις κάποιο απο τα 2 χωρίς καμία εμπειρία αυτό σίγουρα θα ναι το syma. Απο την άλλη είναι βαρύ και στα πεσίματα που σίγουρα θα εχεις σαν αρχάριος θα σε μαδίσει στις επισκευές και παίζει και να χτυπήσεις και εσυ και οι γύρω σου. v686k ή syma x5c κοίτα που είναι σαν το x8c σε σμίκρυνση, εχουν μια καμερούλα για να τραβάς κάποια πλάνα και είναι πολύ πιο resistant στα crashes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonitis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου...Ναι σίγουρα πως δεν θέλω ούτε να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο αλλά ούτε να το ψάχνω σε τίποτα πεύκα... Κλείνω περισσότερο προς το WLtoys V686G μιας και έχει και FPV μόνιτορ..Όσο αφορά με την Αποστολή γνωρίζεις εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Capital controls?Γιατί σκέφτομαι να το πάρω από BG... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 αυτή την στιγμή μπορείς να αγοράσεις απο έξω μόνο με 2 τρόπους -είτε έχεις balance στο λογαριασμό paypal -είτε έχεις λογαριασμό ξένης τράπεζας οι Ελληνικοί λογαριασμοί δεν επιτρέπουν πληρωμές εκτός Ελλάδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonitis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από τα δυο... Άρα μόνο αν το βρω στην Ελλάδα και το αγοράσω από εδώ...αλλά δύσκολο να το βρω...ΠΦΦΦ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εχω το εξης θεμα με το WL v666. Δεν παει αριστερα-δεξια. Μονο μπροστα και πισω. Ο μοχλος ο δεξιος απο το χειριστηριο υπακουει μονο στο μπρος πισω. Δεξια αριστερα δεν κουνιεται. Ο αριστερος μοχλος δουλευει κανονικα. Οι 4 ελικες δουλευουν κανονικα. Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω το εξης θεμα με το WL v666. Δεν παει αριστερα-δεξια. Μονο μπροστα και πισω. Ο μοχλος ο δεξιος απο το χειριστηριο υπακουει μονο στο μπρος πισω. Δεξια αριστερα δεν κουνιεται. Ο αριστερος μοχλος δουλευει κανονικα. Οι 4 ελικες δουλευουν κανονικα. Καμια ιδεα; Αν δεν εχεις ενεργοποιήσει κάποιο περίεργο mode οπως είναι για παράδειγμα το headless mode πιθανότατα τα έπαιξε η τηλεκατεύθυνση. Δεν πειράζει αγόρασε μια devo και το κύκλωμα nrf που της δίνει compatibility με wltoys quads και θα βρεις την υγεία σου. Εγω σήμερα δοκίμασα τα νέα αποκτήματα. Το v676 micro quad που έρχεται bnf με την ονομασία v911s. Πρώτα πετάγματα με την flysky και μάζεψα αρκετούς τοίχους. Δεν μπορούσα να αλλάξω speed modes και το γυροσκόπιο έχανε το κεντράρισμα του με αποτέλεσμα σιγά σιγά να πηγαίνει μόνο προς μια κατεύθυνση. Το άνοιξα του τύλιξα τα μοτέρ χιαστή με rubber bands(κάπου το είχα διαβάσει στο νετ) το ξανάκλεισα χωρίς να καργάρω τις βίδες και έστρωσε. Αύξησα τα limits στην flysky και άρχισε να νιώθει. Παρόλα αυτά 100% mode δεν είχα. μάλλον προς medium rate. Με πολλούς πειραματισμούς ως προς το model type και τους διακόπτες κάποια στιγμή το έκανα να πετάξει στο fast rates(πήγαινε σφαίρα και ήταν παρόμοιο σε αίσθηση με το άριστο jjrc 1000a) αλλά στο επόμενο bind πάλι τα ίδια. Το ψάχνω αφού έγινε μια φορά μάλλον γίνεται. Στο f949 τώρα. Το πρωί προσπάθησα για maiden flight με αέρα δέντρα και τοίχους στην αυλή μου. Μαλ..ια μου, έσπασα και τους 2 έλικες μου τραυμάτισα το gear shaft και δεν έκανα ούτε στροφή. Τα servos ήταν κακορυθμισμένα IMHO και εκεί που έλεγα καλό χειμώνα για το f949 αφού δεν είχα άλλα props το απόγευμα μου ήρθε μια sick idea. Να δοκιμάσω props 5άρια απο το diatone με αποστάτες για το shaft του f949. Οι 2 πρώτες απόπειρες κατέληξαν σε άλλες 2 broken props. Ομως πρόλαβα και πέταξα 2 στροφές και ψιλοκατάλαβα πως το tail servo μου ανέβαζε μούρη στο θεό, ότι έπρεπε να κατεβάσω λίγο τα rates και να πάω πιο χαμηλά τα expos και ότι το rudder με έστριβε αριστερά. Μετά απο τις κατάλληλες ρυθμίσεις και με πιο χαλαρό αέρα κατάφερα επιτέλους μια πτήση άξιας upload. Με λίγο περίεργο finale βεβαια. Αποψή μου ότι είναι αρκετά καλό αεροσκαφάκι το f949 αλλά πολύ φτηνιάρικο. Ζήτημα αν τους κοστίζει 4-5 ευρό και το πουλάνε 40 bnf. 20 ευρό έπρεπε να κοστίζει και δεν το λεω λόγο της δύσκολης συγκυρίας... Σαλονικιέ πως σου φαίνεται; Βουτάει φτερό η όχι; Μάλλον το σχήμα των φτερών, κάνει μέσω του rudder και της ροής του αέρα που αυτό δημιουργεί το αεροπλανάκι να δουλεύει σαν να εχει aileron! Κάνει τρομερά bank turns. Αν και για να λέμε την αλήθεια δεν είναι τόσο άμεσο όσο σκάφη με κανονικο aileron. Πρώτα στρίβεις rudder και μετά απο κάποια δέκατα αρχίζει να βουτάει προς τα εκεί που θες. Απο acro κάνει flips αλλά όχι barrel roll. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2015 από yiannis_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μιά χαρά πάει! δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια! απλά να προσέχεις γιατί τα αεροπλάνα και ειδικά το μικρότερα, κάθε φορά που τα πετάς πρέπει να τα τριμάρεις ανάλογα με τον αέρα που έχει. δεν είναι σαν τα quad που τριμάρεις μια φορά και τέλος! εγώ σήμερα τα πέταξα όλα! και το ηλεκτρικό ugly stik και το θερμικό trainer (το οποίο έσβησε λίγο πρίν την προσγείωση αλλά προσγειώθηκε αναίμακτα!) και το 450άρι και το 250άρι ( σε σταθεροποίηση γιατί με τα γυαλιά ακόμα μπερδεύομαι!) είχε και μπόλικο αέρα αλλά είπαμε, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται! χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παλικάρια, τελικά κατεληξα να κανω λιγο υπομονη και να παω σε apm με Gps και τηλεμετρίες κλπ... Κατα τα αλλα το πλαίσιο μου είναι αυτό http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__34237__Hobbyking_SX650_Glass_Fiber_Hexcopter_Frame_650mm.html τι κομμάτια προτείνετε να ρίξω επανω; το hobby king προτείνει κάποια αλλα δε βγαζω ευκολα ακρη! για τηλεκατευθυνση με τηλεμετρία τι λεει αυτή; http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__62710__Turnigy_TGY_i6_AFHDS_Transmitter_and_6CH_Receiver_Mode_2_.html (δε θα ήθελα να ξεφύγω απο τα 55€ rx/tx σετ) Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παλικάρια, τελικά κατεληξα να κανω λιγο υπομονη και να παω σε apm με Gps και τηλεμετρίες κλπ... για τηλεκατευθυνση με τηλεμετρία τι λεει αυτή; http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__62710__Turnigy_TGY_i6_AFHDS_Transmitter_and_6CH_Receiver_Mode_2_.html (δε θα ήθελα να ξεφύγω απο τα 55€ rx/tx σετ) Η τηλεκατεύθυνση είναι αρκετά καλή πάρτην. Την εχω απο banggood με ονομασία flysky i6. Εχει πολύ καλή απόκριση και ανάλυση και στον καιρό που την εχω δεν εχει χάσει ούτε στιγμή την σύνδεση με το quad και το εχω πάει αρκετά μακριά. ~200-250 μέτρα. Τώρα για πάνω απο τα 400 - 500m μάλλον είναι ρίσκο για μένα που εχω απλό cc3d και την έκδοση με το parkfly fs i6 receiver(προτίμησε την έκδοση με fs ia6b του receiver), αλλα αφού εχεις τα return to home (όταν χάνει το signal η τηλεκατεύθυνση) στην flight controller εσυ θα μου πείς όταν με το καλό δαμάσεις το quad πόσα μέτρα μακρυά έχει range. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 η τηλεμετρια γιαννη σου δουλευει κανονικά η θέλει άλλο receiver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) η τηλεμετρια γιαννη σου δουλευει κανονικά η θέλει άλλο receiver? Δεν το εχω ψάξει γιατί το θεωρώ άχρηστο feature. Πετάω με γυαλιά και δεν εχει νόημα τι γράφει η τηλεκατεύθυνση απο την στιγμή που δε την βλέπω... Και los όταν πετάω άμα γυρίσω και κοιτάξω την οθόνη του fs i6 την ώρα που το 250ari είναι στον αέρα... Το έχασα το παιχνίδι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ενταξει βρε συ δεν τσεκαρεις τη μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι με μια ματια η δεν εχεις πληροφορηση και υπολογιζεις με τα λεπτα ποσο πετας??? εγω εχω την καταναλωση σε mah και ta volt συνολικα και σε καθε cell και αφηνω περιπου 800 με 900 mah για επιστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ενταξει βρε συ δεν τσεκαρεις τη μπαταρια σου σε τι κατασταση ειναι με μια ματια η δεν εχεις πληροφορηση και υπολογιζεις με τα λεπτα ποσο πετας??? εγω εχω την καταναλωση σε mah και ta volt συνολικα και σε καθε cell και αφηνω περιπου 800 με 900 mah για επιστροφη Και όμως δεν κοιτάω. Το 250άρι το κατεβάζω όταν αρχίζω να νιώθω weak την μπαταρία 6-10 λεπτά ανάλογα τον ρυθμό και τα props. Την μπαταρία την βρίσκω συνήθως γύρω στο 3,5-3,6 ανα cell. Αν ξεχαστώ δεν υπολογίσω σωστά και το πετάξω μέχρι να στεγνώσει φτάνουν και λίγο πιο κάτω. Το μεσαίο cell ας πούμε το εχω δει και κάτω απο 3. Δεν αποφορτίζονται όλα εξίσου. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα