nickpsar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πιο φθηνό απο αυτά που σου προτείναμε δεν νομίζω να βρείς. έκανα και εγώ πρόσφατα έρευνα αγοράς και κατέληξα σε αυτά τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) και αυτη που προτεινει ο σαμνιωτης παιζει πολυ αλλα και αυτη www . banggood.com/Tarot-Gopro-2-Axis-Brushless-Camera-Gimbal-With-Gyro-TL68A00-p-82497.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=nydia&utm_campaign=Src-ds-ggimbal&gclid=CISzu-iypcYCFWHlwgodRooL3Q ενα φτηνο gimbal που παιζει πολυ αλλααααα βλεπεις εχει μια βαση που ειναι προσχεδιασμενη για go pro sj xiaomi και παρεμφερεις μηχανες ισως με καποια μετατροπη να καθεται και αυτη....εχει καποια αξεσουαρ στηριξης????. αυτη που αναφερεις ειναι τετραγωνοχοντρουλα και πρεπει να το ψαξεις για ποια βαση gimbal θα ταιριαζει kostasbm θα ανεβάσω φίλε μου σε λίγο δύο μονόλεπτα βιντεάκια με την Xiaomi απλά αν δεν το έχεις προσέξει δες και αυτό το βίντάκι που έφτιαξα για το focus της κάμερας πριν και μετά. ειναι σαφης η διαφορα το θεμα ειναι επειδη θελω μια μονο για το quad κοιταζω συγκριτικα με την sj4000 που εχω για να καταληξω. η sj4000 h 5000 εχει ενα καλο οτι ερχονται πακετο με ολες τις βασεις στηριξης ενω με την xiaomi πρεπει να επιλεξω ποιο θελω και να το παρω σαν εξτρα επισης παιζουν ενα παιχνιδακι αυτες οι εταιρειες με τους επεξεργαστες γιαυτο και βλεπεις διαφορες στις τιμες ακομα και στην ιδια μαρκα. px Novatek 96650 kai AR0330 sensor και αλλοι Ambarella A7LS75 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Για τους φίλους που έχουν την Xiaomi Yi έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 μέρες νέο firmaware το οποίο ουσιαστικά αυτό που προσθέτει τη δυνατότητα για δημιουργία time-lapse video και προσθέτει την επιλογή 12 Megapixels 16:9 στις φωτογραφίες. Για να περάσετε το καινούργιο firmware πρέπει υποχρεωτικά να αναβαθμίσετε την έκδοση της εφαρμογής στο κινητό σε 1.8. Εγώ κατάφερα να το περάσω μόνο χειροκίνητα χωρίς τη χρήση κινητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Ερωτήσεις για κάποιους σχετικους Θέλω να φτιάξω ένα hexacopter στα 550mm , κυρίως για AF. Θέλω να μπορεί να σηκώσει την nex3n (+400g) και να πετάει 13+ λεπτά. έχω καταλήξει στα εξής : 1)hexacopter frame 550 50€ http://www.aliexpress.com/store/product/HMF-S550-Hexacopter-Frame-Kit-w-PCB-Center-Plate-Intergrated-Circuit-for-PFV-Photography/407784_32268372594.html 2)flight controller mini apm v3.1 50€ http://www.aliexpress.com/item/Mini-APM-V3-1-Mini-ArduPilot-Mega-with-gps-Compass-APM-Flight-Controller/2031688134.html?spm=2114.32010308.4.11.pQUL9K 3)Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware) 55€ http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_2_v2_Firmware_.html 4)1045 Propellers 20€ 5)ESC simonk 25A 50€ 6)lipo 3s 5200mah 40€ 7) SUNNYSKY X2212 980KV 80€ 13.2max amp , 870g thrust το βάρος είναι περίπου στα 1.7kg με τα πάντα πάνω. προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το ecalc αλλά δεν βγάζω άκρη..πως μπορώ να ξέρω αν αυτά που διάλεξα θα δουλέψουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 μπες σε φορουμ η κοιτα τι προτεινουν τα μαγαζια σαν πακετο και μετα παιζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 κανένας με πρόσφατα αγορασμένο cheerson απ bangood να μου πει ποιο firmware φοραει το APM...του εκανα αναβαθμιση μολις το συνδεσα και θελω να κανω downgrade τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Tι δε σου άρεσε? Μήπως είναι θέμα σετάπ και όχι θέμα firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εχω πολλα προβληματα...αν εχεις το ιδιο θα σου πω...μου εχει φυγει απ τον ελεγχο δυο φορες (ευτυχως το ξαναβρηκα )κλειδωνει 6 δορυφορους (εχω ακουσει οτι πρπει να κλειδωνει 9 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 και εγώ είχα θέμα με το 3,2,1 και γύρισα σε 3,1,5 σε rtl μου έκανε σβούρες πάνω απο το κεφάλι και τελικά το γύρισα σε stabilize και το σαβούρντισα σε ένα κλαδί ευτυχώς την γλίτωσα με ένα esc και ενα μοτέρ μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μπες σε φορουμ η κοιτα τι προτεινουν τα μαγαζια σαν πακετο και μετα παιζεις έχω βγάλει τα μάτια μου 3 μέρες τώρα σε youtube,rcgroups καθώς και σε bangood , hobbyking και aliexpress.. που θα πάει θα τα καταφέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 για μοτέρ και εσκ παρε έτοιμο πακέτο dji γιατί όλο και κάτι θα σου χαλάσει και θα περιμένεις και αν βρείς μοτέρ απ'εξω αν πάς σε apm να ξέρεις ότι σε περιμένει μπόλικο διάβασμα και παίδεμα - εγώ έχω μήνα που παιδεύομαι και ακόμα δεν κατάφερω να το σηκώσω κανονικά βέβαια με το που τον μάθεις κάνεις παπάδες αλλά μέχρι τότε... εννοείται ότι καλύτερα να πάς σε πακέτο με gps και τηλεμετρία/minimosd (κάπου 90€ απο την ευρωπαική αποθήκη του banggood) γιατί χωρίς αυτά δεν έχει και ουσία να πάς σε apm, καλύτερα naze32 με ένα βαρόμετρο! όσο για την τ/κ, εντάξει, καλές οι turnigy για κανένα 250άρι αλλά όταν έχεις 500+ ευρώ στον αέρα....συνήθως δίνεις και κάνα φράγκο παραπάνω για τ/κ για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο - μην ξεχνάς ότι ακόμα και να δουλέψει σωστά το rtl ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσει σε σένα - να μπορείς να πάρεις τον έλεγχο και να το ρίξεις κάπου κοντά πρίν φτάσει Κίνα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 για μοτέρ και εσκ παρε έτοιμο πακέτο dji γιατί όλο και κάτι θα σου χαλάσει και θα περιμένεις και αν βρείς μοτέρ απ'εξω αν πάς σε apm να ξέρεις ότι σε περιμένει μπόλικο διάβασμα και παίδεμα - εγώ έχω μήνα που παιδεύομαι και ακόμα δεν κατάφερω να το σηκώσω κανονικά βέβαια με το που τον μάθεις κάνεις παπάδες αλλά μέχρι τότε... εννοείται ότι καλύτερα να πάς σε πακέτο με gps και τηλεμετρία/minimosd (κάπου 90€ απο την ευρωπαική αποθήκη του banggood) γιατί χωρίς αυτά δεν έχει και ουσία να πάς σε apm, καλύτερα naze32 με ένα βαρόμετρο! δινεις μερικα λινκ; σκέφτομαι να στησω σιγα σιγα ενα εξακόπτερο τώρα που έκανα την αρχή και γλυκαθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) για μοτέρ και εσκ παρε έτοιμο πακέτο dji γιατί όλο και κάτι θα σου χαλάσει και θα περιμένεις και αν βρείς μοτέρ απ'εξω αν πάς σε apm να ξέρεις ότι σε περιμένει μπόλικο διάβασμα και παίδεμα - εγώ έχω μήνα που παιδεύομαι και ακόμα δεν κατάφερω να το σηκώσω κανονικά βέβαια με το που τον μάθεις κάνεις παπάδες αλλά μέχρι τότε... εννοείται ότι καλύτερα να πάς σε πακέτο με gps και τηλεμετρία/minimosd (κάπου 90€ απο την ευρωπαική αποθήκη του banggood) γιατί χωρίς αυτά δεν έχει και ουσία να πάς σε apm, καλύτερα naze32 με ένα βαρόμετρο! όσο για την τ/κ, εντάξει, καλές οι turnigy για κανένα 250άρι αλλά όταν έχεις 500+ ευρώ στον αέρα....συνήθως δίνεις και κάνα φράγκο παραπάνω για τ/κ για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο - μην ξεχνάς ότι ακόμα και να δουλέψει σωστά το rtl ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσει σε σένα - να μπορείς να πάρεις τον έλεγχο και να το ρίξεις κάπου κοντά πρίν φτάσει Κίνα!!! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια... Πέρα από τους APM,PIXHAWK,NAZA υπάρχει κάποιος άλλος που να δέχεται gps καθώς και Missionplanner? έχω ξεσκονίσει το rcgroups για build log αλλά δεν βρίσκω κάτι σε 450/550 frame. γύρω στα 300 ευρώ χωρίς την μπαταρία... http://www.ebay.com/itm/S500-Quadcopter-Frame-Kit-Black-W-APM2-6-4006-750KV-Motor-30A-Simonk-Esc-/351252642424?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 βρήκα αυτό το κιτ 1)500mm frame 500g 2)apm 2.6 3)4006 750kv 4)1045 prop 5)30a simonk μια μπαταρία 4s,turning 9x , telemetry kit , gps και είμαστε κομπλε νομίζω... απλά με ανταλλακτικά τον έχω ρωτήσει τι παίζει... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από karaLRS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Γιατι δεν στήνεις το s500 μόνος σου. Είχα υπολογίσει κόστος με φτηνά ανταλλακτικά 840Kv motors και esc και μου έβγαινε φτηνότερα απο 150 με 2 μοτέρ και 2 esc spare απο bg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 τι μοτέρ;2212? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα