Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εαν το λες για εμενα που ρωτησα ποιο πανω,να σε ρωτησω:εχει 3-4 καμερες αυτη η εταιρεια.Εσυ ποια συνιστας για καθαρο βιντεο/φωτογραφιες;

αυτο ειναι με μια SJ4000  1920 1080  νομιζω

λενε οτι η 5000 ειναι καλυτερη υπαρχουν συγκριτικα τεστ  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτο ειναι με μια SJ4000  1920 1080  νομιζω

λενε οτι η 5000 ειναι καλυτερη υπαρχουν συγκριτικα τεστ  

Α ωραια!Δηλ.με ενα cheerson cx20 και με αυτη τη καμερα δεν πρεπει να ειμαι ενταξει;Ταιριαζει πανω;

αυτο δεν το ξερω

πρεπει να σου απαντησει καποιος που τα πουλαει η που το εχει γιατι το ποιο σοβαρο κομματι της φωτο και του βιντεο ειναι η βαση που

εχει το καθε μουλτικοπτερο και μετα η μηχανη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι χρειάζεσαι για να αρχίσεις να ασχολήσε με εναέρια φωτογράφιση. 

1)Action camera.

2)Quadcopter με gps

3)Gimbal για να κρατάει επίπεδη την κάμερα όσο και αν κουνιέται το quad.

18697084778_ef61254a27_b.jpg

Αν δεις τις τιμές των προσφορών θα δεις ότι είναι αρκετά καλή περίοδος για να αγοράσεις και ότι το σπόρ δεν είναι φτηνό, αφού χρειάζεσαι 320-330 € μόνο για να ξεκινήσεις.

Βέβαια προ 4ετίας πριν μπουν οι κινέζοι στο παιχνίδι τόσο κόστιζε μια gopro απο μόνη της 

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1

1)Action camera.

2)Quadcopter με gps

Αν δεις τις τιμές των προσφορών θα δεις ότι είναι αρκετά καλή περίοδος για να αγοράσεις και ότι το σπόρ δεν είναι φτηνό, αφού χρειάζεσαι 320-330 € μόνο για να ξεκινήσεις.

Βέβαια προ 4ετίας πριν μπουν οι κινέζοι στο παιχνίδι τόσο κόστιζε μια gopro απο μόνη της 

Ααα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Πληρες κατατοπιστικα αυτα που μου δινεις.Να εισαι καλα....Ατιμο ΤΕΒΕ τι μου κανεις...Μακαρι να μπορουσα για περισσοτερο.

1)Action camera.

2)Quadcopter με gps

Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις τα λινκ απο το συγκεκριμενο καταστημα;Ειναι αξιοπιστο;Θελω να τα δωσω σε φιλο μου να τα παραγγειλει καποια στιγμη μεσω ebay.Εγω δεν εχω ασχοληθει με το ebay ποτε.Ευχαριστω.

Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις τα λινκ απο το συγκεκριμενο καταστημα;Ειναι αξιοπιστο;Θελω να τα δωσω σε φιλο μου να τα παραγγειλει καποια στιγμη μεσω ebay.Εγω δεν εχω ασχοληθει με το ebay ποτε.Ευχαριστω.

banggood.

Εχει αναφερθεί και παραπάνω.

Δεν εχει σχέση με ebay.

Είναι σαν το gearbest, dealextreme, merimobiles κτλ

Απλά εχει καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα τμήμα για rc.

Φέρνει δηλαδή και κάποια ακριβά πράγματα που κανονικά μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα του χώρου (πχ hobbyking) βρίσκεις.

Το tmart και το gearbest φέρνουν και αυτά αλλά κυρίως toygrade.

Σε ελλάδα απο καταστήματα hardware το eshop αλλά τσούζει λίγο σε τιμές και μετά μικρότερα καταστήματα μοντελισμό που εχουν site.

Πριν από λίγες ημέρες αγόρασα την xiaomi yi και τώρα μου μπαίνουν ιδέες. Το παραπάνω πακέτο μοιάζει αρκετά value for money.

Το gimbal είναι πολύ σημαντικό; Επίσης αυτό που με χαλάει είναι η αυτονομία 10-15 λεπτά. Με το gimbal δεν θα πέφτει στο μισό; Τι μπορεί να γίνει για το θέμα αυτονομία;;

Με την αγορά τι ανταλλακτικά να πάρω μαζί για να μην περιμένω μετά ένα μήνα πάλι..τι είναι αναλώσιμο;

Ευχαριστώ πολύ.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από λίγες ημέρες αγόρασα την xiaomi yi και τώρα μου μπαίνουν ιδέες. Το παραπάνω πακέτο μοιάζει αρκετά value for money.

Το gimbal είναι πολύ σημαντικό; Επίσης αυτό που με χαλάει είναι η αυτονομία 10-15 λεπτά. Με το gimbal δεν θα πέφτει στο μισό; Τι μπορεί να γίνει για το θέμα αυτονομία;;

Με την αγορά τι ανταλλακτικά να πάρω μαζί για να μην περιμένω μετά ένα μήνα πάλι..τι είναι αναλώσιμο;

Ευχαριστώ πολύ.  

Αν ξέρεις να πετάς λίγο, με τα παρακάτω είσαι ασφαλής.

Ενα αριστερόστροφο, ενα δεξιόστροφο μοτέρ, ενα esc για backup και καμιά 20αριά προπέλες. :-D

Μπαταρίες 3 επιπλέον!!!

Καλύτερα βέβαια απο να το πάρεις και να το κάνεις ρημάδι, να πάρεις ενα δυο toygrade (syma x5c-wltoys v686-jjrc 1000a-eachine cg023-cheerson cx10) να τους αλλάξεις τα φώτα και μετά να πετάξεις το CX-20 σαν άνθρωπος. B)

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1

Παιδες μου ηρθε επιτέλους το X5SW απο BG... Ωραια κατασκευη, δε μου άρεσαν τα "ποδια" του γιατι φαινονται ψευτικά και δεν ειναι καλα ζυγισμένο το quadcopter με αποτέλεσμα οταν παει να σηκωθεί να τεινει να φυγει προς τα αριστερα (ισως εχει καποια ρύθμιση για αυτό δε ξερω δεν το εχω ψάξει και ειναι το πρώτο που παιρνω).

Η καμερα καλη - τη χρησιμοποιησα με iPhone, στα 10 μετρα που το δοκιμασα (εντός σπιτιού) δεν ειχε delay...

Δυστυχως προς το παρόν δεν εχω ουτε το χρόνο αλλα ούτε και τις γνωσεις για να το πετάξω εξω...

Το μονο - που βλεπω μεχρι στιγμής ειναι η μικρη αυτονομία (στο χαζοπαιχνιδο εντος σπιτιού με την κάμερα σε ούτε δεκαλεπτο αδειασε). Ευτυχως πηρα και μια δεύτερη και θα σωνεται λίγο η κατασταση...

Επειδη θελω μια θήκη και σκεφτόμουν μια DIY λυση, δηλαδή μια μεταλλική βαλιτσα με αφρολεξ (το μαύρο), εχει καποιος καποια οικονομική να προτείνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ιδέα είναι το rate mode.

Αν εχεις χειριστεί παλιότερα μινι quad έτσι ήταν όλα πριν 2-3 χρόνια και μια χαρά τα πετάγαμε.

Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνεις flip με cc3d σε κάποιο semi stabilized mode.

Σε rate το φοβάμαι να κάνω τοσο αποτομες κινήσεις που χρειάζονται για να το τουμπάρεις.

Τον εξοπλισμό fpv μια χαρά θα τον συνδέσεις. Στο ρεύμα του quad το tx, πάνω στο tx την κάμερα και τέλος σε 2s-3s τον receiver και την fpv οθόνη τα οποία θα συνδέονται λογικά με rca.

Όλα είναι πολυ straightforward σαν να συνδέσεις media player σε tv στο περίπου.

Για κάποιον που εχει στήσει from scratch quadάκι είναι δεν είναι 1 λεπτό δουλειά.

Οκ για το rate, ειναι σαν το ελικοτπερο, αλλα με ενα μικρο quad νομιζω ειναι πιο δυσκολο!  Το δοκιμασα και γω 2 φορες Indoor

Αλλα πιστευω οτι μονο εξω και μονο με FPV θα μπορουσα να το πεταξω ετσι

Δεν πιστευω να το πεταει κανενας με rate και LOS εκτος αν ειναι στα 20-30 μετρα αποσταση

Για την καμερα εχω ενα θεματακι γιατι παιρνει 12V και εχω παραγειλει ενα regulator step up

Προς το παρον προσπαθω να δω αν δουλευει η καμερα συνδεοντας την κατευθειαν σε οθονη, δε το εχω καταφερει ακομα..

Επεξ/σία από gpolic

Είπα να κάνω ένα μικρό break απο τα αεροπλάνα μου και να στήσω το 450άρι με τον apm

post-180677-0-39002200-1434658394_thumb.jpg

full με τηλεμετρία, gps, power module & gimbal - fpv

το ωραίο είναι ότι με την τηλεμετρία συνδέεσαι με το ταμπλετ την ώρα που πετάς και του βάζεις way points ώστε να κάνει αποστολές μόνο του!!!

την προτείνω και σε όσους αγοράσουν/αγοράσαν το cx-20 - βλέπεις το τετρακόπτερο σε live maps, παρατάς την τηλεκατεύθυνση και του λές που να πάει, σε τί ύψος, που να κοιτάει η κάμερα, μπορείς να σχεδιάσεις διαδρομή και να την εκτελέσει όπως και να σημειώσεις ένα σημείο ενδιαφέροντος και να κάνει κυκλική πτήση ώστε να το τραβήξει απ'όλες τις μεριές!!!

• Like 1

Είπα να κάνω ένα μικρό break απο τα αεροπλάνα μου και να στήσω το 450άρι με τον apm

attachicon.gif2015-06-18 23.01.31.jpg

full με τηλεμετρία, gps, power module & gimbal - fpv

το ωραίο είναι ότι με την τηλεμετρία συνδέεσαι με το ταμπλετ την ώρα που πετάς και του βάζεις way points ώστε να κάνει αποστολές μόνο του!!!

την προτείνω και σε όσους αγοράσουν/αγοράσαν το cx-20 - βλέπεις το τετρακόπτερο σε live maps, παρατάς την τηλεκατεύθυνση και του λές που να πάει, σε τί ύψος, που να κοιτάει η κάμερα, μπορείς να σχεδιάσεις διαδρομή και να την εκτελέσει όπως και να σημειώσεις ένα σημείο ενδιαφέροντος και να κάνει κυκλική πτήση ώστε να το τραβήξει απ'όλες τις μεριές!!!

Θυμάμε που πριν απο κάτι μήνες ξεκίνησες με το χ6 και που εχεις φτάσει!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...