kostasbm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 kostasbm 1,2 km οριο?μου φαινετε λιγο γτ συνηθως ειναι κανα 2 km το οριο με την ρυθμιση στο v2.τι φταιει? ωραιο παντως οταν πετας στα 50 μετρα υψος και εισαι στο 1 χιλ η πραγματικη αποσταση ειναι 2,5 χιλ περιπου οι κεραιες δεν δουλευουν το ιδιο ..τουλαχιστον αυτες οι μικρες που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arismad Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 arismad με τις τρίφτερες πως πάει??? Καλά πάει δεν έχω παράπονο, γλυτώνεις χώρο (μήκος) ουσιαστικά. Με 1145 2φτερες θα ήταν το ίδιο. Τρίφτερες ποιο δύσκολα τις ζυγίζεις και δεν βρίσκεις εύκολα και καλή ποιότητα. 2φτερες καλής ποιότητας είναι και ποιό ελαφριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μου έφτασε η devo 7e που κάποτε μου φαινόταν πολύ high end.Τώρα μετά την flysky και αρκετές taranis που εχουν πέσει στα χέρια μου την βλέπω ακριβώς οπως είναι.Entry level μοντέλο της ποιοτικής walkera με μέτριο κατα την άποψή μου compact στενoχοντρο design.Μοιάζει αρκετά με την standar wltoys transmition, στο πιο στιβαρό και βαρύ, ενω η μεταλλική λαβή, τα switches και η δυνατότητα αλλαγής των στικς των gimball με μεταλλικά της αρεσκείας σας την κάνει να δείχνει σοβαρότερη και πιο επαγγελματική.Τα gimball εχουν πολύ καλή, βελούδινη θα έλεγα αίσθηση αλλά επειδή είναι κατασκευασμένα με ελάχιστα μεταλλικά μέρη δεν εμπνέουν την απόλυτη αίθηση ασφάλειας.Σε διάφορα σημεία που έρχονται σε επαφή με το χέρι εχει χρησιμοποιηθεί μαλακό πλαστικό κάτι που βοηθάει στο grip και δημιουργεί αίσθηση πιο premium κατασκευής.Σίγουρα δεν αποπνέει το κύρος και την σιγουρια που αποπνέει η σε αντίστοιχα λεφτά πρόταση της flysky fs-i6, η οποία παρόλο που είναι πιο πλατιά είναι πολύ πιο εύκολη στην χρήση με το ενα χέρι για να κάνεις handlauch ενα glider ή ενα toygrade quad.Απο την άλλη είναι μια καταξιωμένη τηλεκατεύθυνση με πολλους fans και δυνατότητες πασπαρτού αφού με τα κατάλληλα modules και custom firmware μπορεί να τηλεκατευθύνει τα πάντα.Η απόσταση που την χωρίζει απο τις toygrade τηλεκατευθύνσεις είναι τεράστια και δίνει στον χρήστη πολύ καλό ακριβή έλεγχο και σταθερό signal που βελτιώνεται σε εμβέλεια με mod στα επίπεδα πολύ ακριβότερων λύσεων.Στο ψητό τώρα.Το χειριστήριο οπως μου έφτασε απο κιναΑλλάζοντας τα πλαστικά στικς με μεταλλικά απο μια graupner.Εδω σε σχέση με μια τυπική wltoys τηλεκατεύθυνσηΤο εσωτερικό έτοιμο να δεχτεί την εγχείρηση. Παρατηρήστε τα καλοσχεδιασμένα αλλά εντελώς πλαστικά gimball.To nrfκατι module το οποίο προσθέτει συμβατότητα με wltoys και συμα quads - hellis.Το πρώτο boot με το πειραγμένο firmware.Και τέλος φωτογραφίες απο την επιτυχή κατάληξη του εγχειρήματος.Το μενού είναι λίγο χαοτικό αλλά τα 2x2 quad που εχω κατάφερα να τα σετάρω αρκετά καλά.Υπάρχουν και έτοιμα σετάπ στο net με την μορφή modelname.ini που φορτώνονται με usb στο devo 7e κάτι που βοηθάει πολύ στην όλη διαδικασία!!! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από yiannis_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 απο την sim της μαλλον φορτωνονται ατοφια οπως τα θελεις και ειναι και ποιο απλα μερικες φορες απο το να περιηγηθεις μεσα στο μενου βεβαια ενας ελεγχος στο μενου απαραιτητος για να δουμε αν τα εχει παρει οσα αλλαξαμε καλοριζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Κώστα. Είμαι ευχαριστημένος αν και εχει τα προβληματάκια του το Deviation, λογικό ως ενα σημείο αφού μιλάμε για custom firmware. Αυτό με την sim δε το κατάλαβα. Εγω προς το παρόν κατεβάζω τα models.ini τα μετονομάζω σε model1-model2 ως model30 που είναι οι διαθέσιμες μνήμες για τα μοντέλα μου, συνδέομαι με usb (on switch κρατώντας πατημένο το enter) και τα κάνω paste στο folder models . Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) λογικα εχει sim καρτα μεσα.....καπου αποθηκευει αυτο εννοουσα εγω τη βγαζω και τα περναω με card reader μετα τη βαζω στο μηχανακι και εγκαθιστω οτι θελω ...ειναι η ιδια διαδικασια ..απλα αισθανομαι ποιο σιγουρος samniotis ποιο module εχεις βαλει στη Taranis..γιατι το ψαχνω?? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κώστα αυτό http://www.banggood.com/FrSky-2_4G-JR-Graupner-Type-16ch-Duplex-Telemetry-Module-p-88772.html είναι το ίδιο που βάζουν στην turnigy και στην flysky για να πετάνε με δέκτες frsky σε λίγο θας σας δείξω και το νέο μέλος της οικογένειας των πετούμενων....το μόνο που θα πώ είναι ότι έχει κάποια σχέση με το fast and furious!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και απο εμενα.Πολυ νεος στο αθλημα...εψαχνα ενα πολυ σταρτερ quad για να μαθω να πεταω και διαβαζοντας αρκετα αγορασα απο bangood ενα suma x5c-1.Απο 5 Μαιου ακομη να ερθει απο UK Wharehouse ....παραδοση 5-7 εργασιμες ελεγε...ειμαι ετοιμος να ζητησω τα χρηματα πισω απο paypal..Αυτο που με τρελαινει ειναι πως ολα τα ανταλλακτικα (ελικες μοτερ μπαταριες) εχουν ερθει εκτος απο το quad...Α και μια πολυ παιδικη ερωτηση..Το mode 2 τι ακριβως κανει και πως βοηθαει?? Ευχαριστω εκ των προτερων αφού το ένα syma δεν ήρθε ποτε από bangood και το 2ο είπαν ότι το εστειλαν πριν 1 εβδομαδα αλλα τωρα με ειπαν οτι δεν εχει τελικα διαθεσιμότητα και μου κάνουν τα λεφτά refund στο paypall, τι να πάρω και από που ώστε να μου έρθει έως 29.06 σαν το syma ή καλύτερο στα ~100-120 ευρώ μαγκες κατι τρέχει με το BG... Προσωπικά το παρηγγειλα πριν το πασχα απο το ebay το X5C-1 και ηταν απατεωνας ο πωλητης οποτε την 45η ημερα μου επιστραφηκαν σχεδον αυτόματα τα χρήματα... παω στο BG UK να παραγγείλω, Το χτυπαω με 4-6 εργασιμες παραδοση (France post) και μετα απο 17 μερες μην εχοντας ερθει κατι και ενω ειχα ζητησει συστημενο μου λενε επανελλειμενα σε μυνηματα μου οτι το εστειλαν απλό και θα χαθηκε... Παιρνω refund, μου δινουν και μια εκπτωση για την ταλαιπωρία και τσακ βγαίνει το X5SW, λεω όπα εδω είμαστε... το παραγγελνω παλι απο BG το θύμα και εδώ και 11 ημερες το τρακινγκ δεν εχει κουνηθεί... Τα νεύρα μου εχουν γίνει κρόσια, ηθελα τετρακοπτερο για να παιξω το πασχα και δε με βλέπω ουτε τα χριστουγεννα να παίζω και ολο αυτό το καιρό δίνω ρευστότητα στους κινέζους... Ξέρετε τι παίζει; Υπαρχει κανενα άλλο σοβαρό μαγαζί με λογικές τιμές προτου αρχισω και γαζώνω κινεζους; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μήν λές τέτοια γιατί και γώ απο banggood uk έχω παραγγείλει όλο το σετ του apm και έβαλα france post για να έρθει γρηγορότερα!!! και η φωτό που υποσχέθηκα! το πρώτο μου με νίτρο! 1,60μ φτερό Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δε βλεπω το πρόβλημα στα ταχυδρομεια, μάλλον το bg κάνει νερά και αν δεν ερθει και αυτή τη φορά τρώει μαυρο απο εμενα (και τους εχω αφήσει >1000€ σε <ενα χρόνο). Μιλάμε ομως για τρελο δούλεμα οι τύποι, ειδικά με την αποστολή απο UK (θεωρώ οτι δεν ειχαν καν στοκ οποτε δεν το εστειλαν καν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μήν λές τέτοια γιατί και γώ απο banggood uk έχω παραγγείλει όλο το σετ του apm και έβαλα france post για να έρθει γρηγορότερα!!! και η φωτό που υποσχέθηκα! sky lark.jpg το πρώτο μου με νίτρο! 1,60μ φτερό Και άλλο??? Θα χρεοκοπήσεις ρέει. :Ρ Όσο για το θέμα με το Bg τι να πω. Δε μου έχει τύχει κάτι στραβο το τελευταίο τρίμηνο από εκεί. Ίσως να ναι τυχαίο, ίσως να ναι θέμα μοντέλου αφού η syma το αλλάζει και προωθεί το x5s Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) εμενα απ οτι βλεπω το δεμα "περπαταει" , δεν ειχα θεμα ποτε με το BG , h παραγγελια εγινε 27/5 Destination Country - Tracking Consuming: 3859 ms - 2015-06-03 11:11 SINGAPORE, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country - Tracking Consuming: 1109 ms - 2015-06-04 10:36 Handed over to Airline 2015-06-03 18:18 Received at Air Transit Centre 2015-06-03 10:03 Received at Processing Facility 2015-06-02 08:53 Notification of shipment confirmation Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από fuzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 καλα κυλαει το δεμα.....θα ερθει αποτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 παλι καμμενο μοτερ , παλι 30 βιδες ξεβιδωμα!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αν στο κανει συχνα πρεπει να το ψαξεις εκτος και αν τα καις εσυ στη χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα