Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fuzz πολυ καλο το βιντεο, χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα σταθεροποιησης? ρωταω γιατι τετοια σταθεροτητα δεν βγαινει ευκολα!

κανενα....οπως το πηρα απ την sd...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι γιατι μου ειπαν οτι δεν στελνουν και το πηρα απο

kglprinting.com 

τωρα κοιταζω για βαση giimbal για να βγαινει εμπρος και οχι απο κατω 

Δημοσ.

Να γράψω και γώ τα νεώτερα!

Κατ'αρχάς γυρίσανε τα πίσω μπρός ώστε να χωρέσει το gimbal για fpv και διάφορες μικρές αναβαθμίσεις σε πομπό, κεραίες, δέκτη κ.α.
Πλέον όταν το μικρό κινείται μπρός πίσω η κάμερα μένει σταθερή.

post-180677-0-00251200-1430684769_thumb.jpg

post-180677-0-14992200-1430684789_thumb.jpg

Επίσης έγινε εγχείρηση στην οθόνη και πλέον έχει τον δέκτη ενσωματωμένο και βγάζει και έξοδο για τα γυαλιά

post-180677-0-60161500-1430685079_thumb.jpg

post-180677-0-11477500-1430685104_thumb.jpg

post-180677-0-30956400-1430685128_thumb.jpg

post-180677-0-06417400-1430685140_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μου ηρθε το X5C-1 την πεμπτη μετα αο δεκα μερες παραγγελια απο το αγγλικο warehouse της banggood. επαθα πλακα . πολυ ευκολο στο χειρισμο και τρομακτικο για το που μπορει να φτασει . Εκανα και μερικα φλιπς !!! Εχουμε αλλη αγγλικη αποθηκη για μπαταριες και ψιλολογια ??

Επισης για πειτε . Μοτορι για το x5c να παρω το μαμα ή aftermarket. Τωρα εντοπισα και το hobbyking και θα κανω μια παραγγελια 50ευρο με μοτορια ελικες και μπαταριες . Οποτε αν μπορειτε στειλτε λινκ για ελικες (x5c1 και hubsan x4 ) ,motors (x5c1 και hubsan x4 ) μπαταριες βρηκα τουμπανες !!

Δημοσ.

νομιζω μπαταριες αν ειναι Αγγλια η Ευρωπαικη αποθηκη τους δεν στελνει για καποιο λογο

εγω βρηκα καποιες καλες τιμες στην Ισπανια   electronicarc.com

Samniotis

εχω την ιδια οθονη περιπου αλλα εχει 2 εξοδους οποτε εχω και για γυαλια....τι gimbal εχεις??? δεν μποερσα να διακρινω

Δημοσ.

Μου ηρθε το X5C-1 την πεμπτη μετα αο δεκα μερες παραγγελια απο το αγγλικο warehouse της banggood. επαθα πλακα . πολυ ευκολο στο χειρισμο και τρομακτικο για το που μπορει να φτασει . Εκανα και μερικα φλιπς !!! Εχουμε αλλη αγγλικη αποθηκη για μπαταριες και ψιλολογια ??

Επισης για πειτε . Μοτορι για το x5c να παρω το μαμα ή aftermarket. Τωρα εντοπισα και το hobbyking και θα κανω μια παραγγελια 50ευρο με μοτορια ελικες και μπαταριες . Οποτε αν μπορειτε στειλτε λινκ για ελικες (x5c1 και hubsan x4 ) ,motors (x5c1 και hubsan x4 ) μπαταριες βρηκα τουμπανες !!

καλες πτησεις...περιμενω videaki

Δημοσ.

19 Απριλιου παραγγειλα 4 μοτερακια απο HongKong και χτες τα παρελαβα στην Αρτα , απ τις πιο γρηγορες αγορες που εχω κανει.το quad ειναι ξανα ετοιμο για πτησεις!!!!

και μια απορια.δεν μπορω να βαλω σωστη ημερομηνια στην καμερα.υπαρχει καποιος τροπος?για καποια αρχεια τχτ που διαβασα στο ιντερνετ οτι βαζουμε στο root της sd δεν δουλεψαν.

Δημοσ.

Εσύ βρε Γιάννη έχεις δικό σου playground! Μία μέσα στο σπίτι, μία έξω με τα δέντρα, μιά χαρά!!!
Είσαι και μακρυά, να ερχόμουν για καμιά πτήση με mochito στο μπαλκόνι! :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολο playground ομως.

Και δεν έρχεσαι.
Και εγώ με μπυριτσα ήμουν χτες.
Για αυτό και τα βίντεο έβγαιναν διλεπτα μαξ αντί για εφτάλεπτα . :-D

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ.

ωραιος ρε Γιαννη!

για να μη σταματας την πτηση μπορεις να πινεις τη μπυρα με το καλαμακι :-))))))   (που ρουφαν)

πολυ σπασιμο δεν εχει το βιντεο, γιατι ?  τοσο πολυ σπαει η εικονα στο FPV ?

Πηγα το Σαββατο για πτηση αλλα ειχε πολυ αερα. Εντωμεταξυ συνεχεια πειραζω τα PID για να το κανω πιο σταθερο, αλλα με αυτο τον αερα δε παλευεται.

Ενα ωραιο παιχνιδακι στο κινητο ειναι το FPV freerider. Δουλευει και με χειριστηριο !!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Freeride.Freerider_FREE

• Like 1
Δημοσ.

μία ερώτηση. έγινε shipped από bangood.uk στις 02.05 ένα syma, δεν έλαβα tracking (ούτε έχει στο site τους) και ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι. είναι εντός λογικής καθυστέρησης? (30.04 δώθηκε η παραγγελεία, 02.05 έγινε shipped)

Δημοσ.

Επισης μολις τσεκαρα και ελληνικα ελτα και μου εδειξε οτι χθες τα πραγματα ηρθαν ελλαδα και ειναι αεροδρομιο ! Οποτε λογικα 2 απο τις 3 παραγγελιες (μπαταριες και το hubsan x4 ) μεχρι τελος βδομαδας θα τα εχω . Και μενει μονο το powerbank της Xiaomi που περιμενω να φανει και αυτο Ελλαδα απο μερα σε μερα λογικα . Πολυ καλη η εξυπηρετηση απο το banggod . Σιγουρα θα το ξαναπροτιμησω !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...