Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλαδά δυστυχώς δε θα βρεις μεγάλη ποικιλία.

Απο warehouse του bg στην αγγλία υπάρχουν πολλά και διάφορα.

Aν ήμουν στην θέση σου και πήγαινα για κάτι καλύτερο απο το x5c θα έπαιρνα το wltoys v686g για να πάρω μια μυρωδιά απο fpv.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paularas το x5c στην Ελλάδα το έχουν 100 ευρώ με ένα γρήγορο ψάξιμο. μπορείς να το πάρεις από το λίνκ που έβαλα και με τα υπόλοιπα να πάρεις έξτρα μπαταρίες και προπέλες για να το ευχαριστηθείς όσο πάει. 

ρίξε μία ματιά σε αυτό που σου λέει ο Γιάννης και άλλη μία σε αυτό που έχει return to home μιας και είσαι καινούργιος και έχει και μεγάλη εμβέλεια. αν πάς να το χάσεις γυρνάει πίσω.

http://www.banggood.com/JJRC-H12C-Headless-Mode-One-Key-Return-RC-Quadcopter-With-5MP-Camera-p-964872.html

Δημοσ.

το wltoys v686g δεν μπορώ να το βρω από ευρώπη κάπου ( ή γνωστό ευρωπαϊκό warehouse). το να περιμένω 5-10 μέρες να έρθει από αγγλία δεν με καίει. κίνα και τελωνεία δεν θέλω να περιμένω τις 20 και 30 μέρες. δλδ το x5c το παίρνεις και από uk με 50€ και καθάρισες... το θέμα είναι εγώ που δεν έχω ιδέα με τι να ξεκινήσω ως 100€ (+ - 20€ κλάιν εάν είναι να δώσω και παραπάνω για κάτι πολύ πιο καλό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παρήγγειλα χθές απο BG UK warehouse το Χ5C-1 + ενα σετ props (51€) για αρχή, ωστε σιγα σιγά να μπώ στην φάση και μετα πάμε για custom build fpv racer 250αρι...

Και τώρα έψαχνα και για μπαταρίες, Ειδα οτι προτείνουν γενικά τις Turnigy nano-tech 750mah 35C-70C.
Δυστυχώς το hobbyking τις έχει μόνο στην International αποθηκη. Θα περιμένω μήπως στοκάρει η EU...
Εχετε καμια άλλη πρόταση για μπαταρίες + φορτιστή?

Επεξ/σία από panosvlass
Δημοσ.

βλέπω να παίρνω και γω το x5c και τέλος... φοβερό φάνηκε το wltoys και ειδικά το return που κάνει αλλά αν δεν μπορείς να το βρεις από ευρώπη tbh δεν θέλω να κάνει 20 μέρες ταξίδι... panosvlass τι props πήρες ώστε να τα πετάξω και γω μια παραγγελεία να τελειώνω με αυτό σιγά σιγά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οσο αφορα τις αγορες σας, να υπολογιζετε παντα χρηματα για μπαταριες και για ανταλλακτικα.

Δηλαδη θελω να δωσω π.χ. 100 ευρω και παιρνω κατι που εχει 1 μπαταρια και δεν εχει ανταλλακτικα. Ειναι πολυ πιθανο να ξενερωσω

Αν εχω 100 τοτε παιρνω ενα με 60 ευρω και τα υπολοιπα μπαταριες και ανταλλακτικα

Το λεω για καποιους που ρωτανε "Δινω τοσα, τι να παρω?"

Γιατι εμενα που ξεκινησα να ψωνιζω χωρις καμια εμπειρια ανεβηκε σιγα σιγα ο λογαριασμος στο ταβανι !

Και κατι αλλο.

Κανετε καβατζα σε ανταλλακτικα πριν τα χρειαστειτε

Επεξ/σία από gpolic
Δημοσ.

βλέπω να παίρνω και γω το x5c και τέλος... φοβερό φάνηκε το wltoys και ειδικά το return που κάνει αλλά αν δεν μπορείς να το βρεις από ευρώπη tbh δεν θέλω να κάνει 20 μέρες ταξίδι... panosvlass τι props πήρες ώστε να τα πετάξω και γω μια παραγγελεία να τελειώνω με αυτό σιγά σιγά

Πήρα τις δικές του Link.png Site: props

Στην επόμενη παραγγελία ανταλλακτικών θα μπούν μέσα μοτερ-γραναζια σίγουρα μια τετράδα και θέλω να δώ αν μπορώ να βάλω καμια aftermarket λύση για props. 

Μετα τις πρώτες αναγνωριστηκές πτήσεις θα έχω και καλύτερη εικόνα για το πόσα κομμάτια ανταλλακτικών χρειάζομαι!!!

Παιδια οσο αφορα τις αγορες σας, να υπολογιζετε παντα χρηματα για μπαταριες και για ανταλλακτικα.

Δηλαδη θελω να δωσω π.χ. 100 ευρω και παιρνω κατι που εχει 1 μπαταρια και δεν εχει ανταλλακτικα. Ειναι πολυ πιθανο να ξενερωσω

Αν εχω 100 τοτε παιρνω ενα με 60 ευρω και τα υπολοιπα μπαταριες και ανταλλακτικα

Γιατι εμενα που ξεκινησα να ψωνιζω χωρις καμια εμπειρια ανεβηκε σιγα σιγα ο λογαριασμος στο ταβανι !

Και κατι αλλο.

+1000

Δημοσ.

ps1: την έδωσα και εγώ την παραγγελεία, άντε να το δούμε

ps2: γιατί όλα τα vids που είδα με την κάμερα του να γράφει είναι από απαράδεκτα έως τραγικά ενώ λένε ότι είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του (ναι δεν περιμένω top notch videos) αλλά έστω μέτρια. ο άλλος έκραζε ότι δεν υπάρχουν πολλά βίντεο του 5c στο youtube επειδή είναι τόσο χάλια η ποιότητά του

Δημοσ.

Και κατι αλλο.

Απόλυτα σωστός αν και εγώ μόνο αυτό δεν έκανα, πήρα φουλ fpv εξοπλισμό και το 250άρι αλλα δεν έχω πάρει έξτρα προπέλες ούτε κάν μία μπαταρία.. και είμαι στην αναμονή για όλα και τσεκάρω κάθε 5 λεπτά τα τράκινγκ.. κακό αυτό.. 

Δημοσ.

εχω αυτο  JJRC H8C DFD F183 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter With 2MP Camera RTF πεταει μια χαρα κ με αερακι αντιστεκεται μια χαρα , με ξενερωσε ομως με τα μοτερ του που καιγονται σαν ασφαλειες..δεν το εχω ζορισει  -  τωρα περιμενω μοτερ μετα απο 15 πτησεις καηκε το ενα . κ απ οτι λενε κ αλλοι χρηστες ειναι για τα μπαζα τα μοτερακια του , ισως επειδη δουλευει στα 7.4V.κακος υπολογισμος οσο αφορα τα μοτερ

και ενα video να δειτε πως τραβαει η καμερα του

https://www.youtube.com/watch?v=o59D1PhMcxs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε δεντρο επεσες ???!!

παντως εκεινη την ωρα που πεφτει ο ηλιος δεν βγαινει καλη εικονα, οτι εξοπλισμο και να εχεις. τα χρωματα ειναι χαλια.  Η αναλυση δεν ειναι και τραγικη. Σιγουρα το πρωι με ηλιο θα φαινεται πολυ καλυτερα

Thomas, να παραγγειλεις μπαταριες και προπελλες καποια στιγμη.

Οταν θα το φτιαξεις θα το πετας με μια μπαταρια ? δε λεει

εχω 4 μπαταριες 1500mah και πεταω 22-24 λεπτα. Νομιζω ειναι υπερ αρκετα

για να μη σου πω εξτρα ESC kai motors

Επεξ/σία από gpolic
Δημοσ.

fuzz πολυ καλο το βιντεο, χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα σταθεροποιησης? ρωταω γιατι τετοια σταθεροτητα δεν βγαινει ευκολα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελει αρκετη μελετη πριν ψωνισουμε

πεταω πολλα χρονια αεροπλανα και τωρα μπηκα στο λουκι και τελειωνω ενα μουλτικοπτερο TBS

πηρα ενα της πλακας στην αρχη να δω πως ειναι μεχρι που τα επαιξε και το πεταξα

καλο ειναι να μαζευεις σιγα σιγα κομματια για να μην σου φαινεται και ο λογαριασμος

μπορει και με ενα φτηνιαρικο να φτασεις το λογαριασμο στο ταβανι.

αν επενδυσει καποιος πχ σε με τηλεκατευθυνση αυτη δεν χανεται ποτε γιατι την χρησιμοποιεις και σε αλλα μοντελα

αυτα τα λιγα  

και 2 φωτο απο τη διαδικασια   το εχω πεταξει βεβαια για να κανω ρυθμισεις αλλα το fpv και καποια αλλα ψιλα θα μππουν την αλλη εβδομαδα 

post-43463-0-48391600-1430417088_thumb.jpg

post-43463-0-74089700-1430417102_thumb.jpg

Επεξ/σία από kostasbm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...