Theo_Mich Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Tο jjrc h12c ξερουμε τι λεει ?? Αξιζει καθολου ??
Theo_Mich Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μπηκα και εγω πλεον στο παρτυ !! Εγινε παραγγελια απο banggood τελικα ! Πηρα ενα syma x5c-1 upgraded γιατι διαβασα οτι ειναι ευκολο για αρχαριο ,αρκετα στιβαρο και εχει και καμερα , απο την αγγλικη αποθηκη με τον κωδικο newuk και ενα hubsan x4 h107l version 2 (εχει led επανω , gripατη βαση και δεν θυμαμαι τι αλλο ) μαζι με 5x500mah για το x4 και 5x600mah για το x5c-1 . Επισης αφου ψωνιζα τσεπωσα και ενα xiaomi 16000mah που ειναι και αρκετα χρησιμο και πες ρε αδερφε οτι αραζεις φιλοπαπου και πετας και τελειωνει η μπαταρια . Τα συνδεεις πανω και εγινες ! Ευχαριστω οσους ζαλισα εδω μεσα !! Φωτο οταν με το καλο ερθουν . Αραγε ποσες μερες κανουν ??
yiannis_1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν κάνει τπτ. Καλορίζικος. Πρόσεξε τις μπαταρίες αν εχουν και τα 2 micro losi connector αν εχουν τις ίδιες πολικότητες. Αν είναι ανάποδα το μαύρο και το κόκκινο μην κάψεις τπτ. Αν εχουν την ίδια τότε είναι σαν να πήρες 10 μπαταρίες και x5c Το bg το εχω μετρήσει απο κίνα με free και κάνει κατα μέσον όρο 20-25 μέρες. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2015 από yiannis_1
samniotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 απο banggood αγγλία ότι πήρα έκανε ακριβώς 2 βδομάδες (10 εργάσιμες)
captnemo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος πως εκκινεί το Cheerson CX-10; Δεν ξέρω αγγλικά και έχω φάει πακέτο μη μπορώντας να το εκκινήσω
samniotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 συνήθως συνδέεις μπαταρία, ανοίγεις τηλεκατεύθυνση και πάς τον αριστερό μοχλό κάτω δεξιά για να οπλίσει
captnemo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 συνήθως συνδέεις μπαταρία, ανοίγεις τηλεκατεύθυνση και πάς τον αριστερό μοχλό κάτω δεξιά για να οπλίσει Παίζει να μην είναι συνδεδεμένη η μπαταρία;Τα φώτα του ανάβουν...
ipso33 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν ανάβουν τότε είσαι ένταξη. Στην τηλεκατεύθυνση ανάβει κάτι?
captnemo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν ανάβουν τότε είσαι ένταξη. Στην τηλεκατεύθυνση ανάβει κάτι? Αναβοσβήνει το led για λίγο και μετά σβήνει.
evts Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 To σκέφτομαι κι εγω να ξεκινήσω κάπως. Αυτό είναι καλή επιλογή; Θα χρειαστώ τίποτα έξτρα για αρχή; http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-wp-Uk-913827.html
Theo_Mich Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και αφου ξεκινησε το πανηγυρι να ρωτησω . Στο x4 ολοι βαζουν μπαταριες 380mah αλλα μερικοι 500Mah . Εγω πηρα 500mah για περισσοτερο χρονο . Θα θερμενονται πολυ τα μοτορια ?? Υπαρχει καμια πατεντα να αφαιρεσουμε κανα 2 γραμμαρια να ερθει σε φυσιολογικα επιπεδα ? To σκέφτομαι κι εγω να ξεκινήσω κάπως. Αυτό είναι καλή επιλογή; Θα χρειαστώ τίποτα έξτρα για αρχή; http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-wp-Uk-913827.html Δες απλα τα review του . Εχει 306 εκ των οποιων πανω απο τα 280 ειναι στα 5 αστερια και στα 4 . Γενικα επειδη εριξα πολυ διαβασμα μεσα στο σ.κ. φαινεται να ειναι ενα πολυ descent κομματι ειδικο για αρχαριους . Αν θελεις να γλυτωσεις κανενα φραγκο παρε την εκδοση χωρις καμερα κοντα στα 25 βγαινει ! Και αν σε πιασει του βαζεις μετα καμια 1
yiannis_1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος πως εκκινεί το Cheerson CX-10; Δεν ξέρω αγγλικά και έχω φάει πακέτο μη μπορώντας να το εκκινήσω To ανάβεις. Μετά ανάβεις την τηλεκατεύθυνση κάνεις πάνω κάτω τον αριστερό μοχλό να οπλίσει και είσαι έτοιμος.
captnemo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) To ανάβεις. Μετά ανάβεις την τηλεκατεύθυνση κάνεις πάνω κάτω τον αριστερό μοχλό να οπλίσει και είσαι έτοιμος. Τελικά δεν έκανε καλή επαφή ένα λαμάκι στη θήκη των μπαταριών... Είναι πακέτο να το κρατήσεις στον αέρα,γιατί παρόλο που είναι μικρό δεν είναι σταθερό και δεν έχει και αυτονομία! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από captnemo
yiannis_1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν έκανε καλή επαφή ένα λαμάκι στη θήκη των μπαταριών... Είναι πακέτο να το κρατήσεις στον αέρα,γιατί παρόλο που είναι μικρό δεν είναι σταθερό και δεν έχει και αυτονομία! Θέμα συνήθειας είναι όλα. Μπορείς να πάρεις δυο τρία και να τα κάνεις rotation καθώς φορτίζουν. Πιστεύω πως εκει γυρω στο 15λεπτο πτήσης την παίρνεις την δόση σου. Απο αγορές εχω σταματήσει την κατανάλωση προς το παρόν. Θα ήθελα ακόμα ενα quad το HiskyFF120 με ht8 adaptor και ενα collective pitch helli για 3d. To hisky hcp80 σε bnf μου κάνει γιατί εχω μπαταρίες και accesories απο το hfp80 και αν πάρω το ff120 θα εχω και τον adaptor να τα χειρίζομαι όλα με την flysky μου. Ωραία για μένα θα ταν και τα v911s nanoquad που παίζει με την flysky και το F959 αεροπλανάκι glider που παίζει με την flysky και πιθανότατα σηκώνει και το mini fpv μου. Χρειάζομαι όμως απεγνωσμένα ενα φορητό dvr για να καταγράφω τις fpv πτήσης του v929. Για να τραβήξω τώρα εχω σκεφτεί μήπως μέσω του tvout των predator βγάλω εικόνα στην tv και μετά να τραβήξω την tv με κάποια κάμερα. Θα δοκιμάσω αργότερα αν γίνεται. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από yiannis_1
yiannis_1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Γίνεται μια χαρά. Τα 3 blackout που κανει η εικόνα έγιναν μόνο στην philips. Στα γυαλιά είχα κανονικά σήμα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από yiannis_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα